Gönderen Konu: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019  (Okunma sayısı 29012 defa)

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2019, 22:49:41 »
Henüz 2 ay olmuş hocam ne bekliyorsunki şok dökülme olmuş  ekilenler dökülmüş.
Değişiklik olması için en az bir ay beklemen lazım.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Mart 2019, 23:07:56 »
Sanki hiç ekim yapılmış gibi şoktan kurtulan olmamış gibi çıkışların olmasını için sabretmekten başka çaren yok beşinci aya kadar kararmalar çıkışlar hiç olmazsa bilki ekim patlamıştır. Bünyeye göre değişiyor kimin süreci ileriden kimininki geriden gelebiliyor seninki geriden gelen bir süreç orası kesin ama ekimin  patlayıp patlamadığını beşinci ayında az çok tahmin edilebilir
Birde  bu dr melike külahçının youtubede bayağı videosu var ancak formda öyle pek başarılı veya başarısız ekimine denk gelmedim nedense  transmed  bana sanki sadece ambalajı reklamı pazarlaması güzel ama vasat bir saç ekim kliğini gibi geliyor :)

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2019, 23:20:36 »
Henüz 2 ay olmuş hocam ne bekliyorsunki şok dökülme olmuş  ekilenler dökülmüş.
Değişiklik olması için en az bir ay beklemen lazım.

Hocam haklısınız da bu kadar bir dökülme niye. Ayrıca diğer tarafta nispeten daha yoğun bir görüntü var. Tabi bu o tarafa daha sık ekim yapılmasından da kaynaklanıyor. Niye öyle bir uygulama yapmış olabilirler ?

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2019, 23:24:05 »
Sanki hiç ekim yapılmış gibi şoktan kurtulan olmamış gibi çıkışların olmasını için sabretmekten başka çaren yok beşinci aya kadar kararmalar çıkışlar hiç olmazsa bilki ekim patlamıştır. Bünyeye göre değişiyor kimin süreci ileriden kimininki geriden gelebiliyor seninki geriden gelen bir süreç orası kesin ama ekimin  patlayıp patlamadığını beşinci ayında az çok tahmin edilebilir
Birde  bu dr melike külahçının youtubede bayağı videosu var ancak formda öyle pek başarılı veya başarısız ekimine denk gelmedim nedense  transmed  bana sanki sadece ambalajı reklamı pazarlaması güzel ama vasat bir saç ekim kliğini gibi geliyor :)

Kesinlikle katılıyorum. Ambalaja yoğunlaşmışlar. Hocam peki şok dökülmeden önce ki bir tarafın daha seyrek olması hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca biliyorsunuz oldukça pahalı bir yer Transmed. Bu mudur karşılığı. Ekimin patlaması sonucunda nasıl bir hukuki yok izleyebilriim?

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 20 Mart 2019, 23:43:55 »
Aynen dediğin gibi vasat bir yer zaten forum ahalisi tercih etmiyorsa vardır bir bildiği.
Eskisen orda araplar saç ektiriyordu şimdilerde nasıl bilmiyorum janjanlı göz boyayan reklamlarıda çok itici zaten saç ekiminde kim ne kadar çok reklam yapıyorsa en çok onlardan uzak durmak lazım ,sağlığın reklamımı olurmuş doktor hiç en iyi kalp ameliyatını ben yapıyorum diye reklam yaparmı misal.

Hocam o kadar ortalama altı olduğunu düşünmüyordum ama şuanki hissiyatım benim de pişmanlık yönünde. Ekşide falan başlık açarak olabildiğince kişiye ulaştırmaya çalışıcam

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Mart 2019, 23:56:23 »
Kesinlikle katılıyorum. Ambalaja yoğunlaşmışlar. Hocam peki şok dökülmeden önce ki bir tarafın daha seyrek olması hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca biliyorsunuz oldukça pahalı bir yer Transmed. Bu mudur karşılığı. Ekimin patlaması sonucunda nasıl bir hukuki yok izleyebilriim?
Dostum ekimin hemen sonrasında baktığında aynada bir taraf seyrek ekilmiş mi orasını resimlerden bizim anlamamız mümkün değil şok dökülme bir tarafta erken başlamış olabilir farkında olmadan.  hatta çıkışlar bile sağ veya sol şakakta aynı şekilde ilerlemiyor bir taraf diğer tarafa göre daha hızlı ilerleyebiliyor. bu yüzden çıkışlar başlamadan ve nihai netice ortaya çıkmadan bir taraf seyrek ekilmiş  demek şu aşamada yrumlanacak durumda değil biraz sabır gerektiyr dediğim gibi beşinci altıncı aylarda sürece ilişkin daha iyi tahminler yürütülür. Ancak ekim patlarsa ki bunun için sana on iki ayını doldurmanı ondan sonra belli olur diyeceklerdir. On ikinci ayda da başarısız veya istenilen şekilde olmazsa doktorunla görüşürsün  ücretsiz revizyon yaptırma veya ekimin çıkma oranına göre para iadesi şeklinde seçenekler üzerinden bir anlaşma sağlarsan o yolla çözüme kavuşturursun. Ancak anlaşamazsan mahkemeye gidersin ekim için ödenen tutarını , ekilen graft sayısını ve ekim öncesi sonrası resimlerini mahkemeye sunarsın alınan ücretin karşılığını alamadığını yaşadığın psikolojik tranvadan ve hayal kırıklığı yüzünden sosyal hayatında olumsuzluklara yol açtığını bu yüzden mağduriyetinin  maddi ve manevi olarak  klinik tarafından karşılanmasını talep edersin. Bilir kişi inceler raporunu sunar mahkeme haklı bulursa ne kadar para iadesi biçerse onu transmedten  alırsın mahkeme seni  haksız bulursa maalesef mağdur olduğunla kalırsın. Umarım bu yollara gerek kalmadan sonucun güzel tamamlanır veya sonucun kötü olması ihtimalinde doktorla anlaşma yoluyla çözerseniz.Olmadı formda bu tür vakalarda  mahkeme süreci yaşamış olan tecrübeli arkadaşlar sana gerekli bilgi ve deneyimini aktatırırlar. Şimdilik sabır bunları düşünme bunlar sonraki mevzular.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 21 Mart 2019, 00:34:12 »
Dostum ekimin hemen sonrasında baktığında aynada bir taraf seyrek ekilmiş mi orasını resimlerden bizim anlamamız mümkün değil şok dökülme bir tarafta erken başlamış olabilir farkında olmadan.  hatta çıkışlar bile sağ veya sol şakakta aynı şekilde ilerlemiyor bir taraf diğer tarafa göre daha hızlı ilerleyebiliyor. bu yüzden çıkışlar başlamadan ve nihai netice ortaya çıkmadan bir taraf seyrek ekilmiş  demek şu aşamada yrumlanacak durumda değil biraz sabır gerektiyr dediğim gibi beşinci altıncı aylarda sürece ilişkin daha iyi tahminler yürütülür. Ancak ekim patlarsa ki bunun için sana on iki ayını doldurmanı ondan sonra belli olur diyeceklerdir. On ikinci ayda da başarısız veya istenilen şekilde olmazsa doktorunla görüşürsün  ücretsiz revizyon yaptırma veya ekimin çıkma oranına göre para iadesi şeklinde seçenekler üzerinden bir anlaşma sağlarsan o yolla çözüme kavuşturursun. Ancak anlaşamazsan mahkemeye gidersin ekim için ödenen tutarını , ekilen graft sayısını ve ekim öncesi sonrası resimlerini mahkemeye sunarsın alınan ücretin karşılığını alamadığını yaşadığın psikolojik tranvadan ve hayal kırıklığı yüzünden sosyal hayatında olumsuzluklara yol açtığını bu yüzden mağduriyetinin  maddi ve manevi olarak  klinik tarafından karşılanmasını talep edersin. Bilir kişi inceler raporunu sunar mahkeme haklı bulursa ne kadar para iadesi biçerse onu transmedten  alırsın mahkeme seni  haksız bulursa maalesef mağdur olduğunla kalırsın. Umarım bu yollara gerek kalmadan sonucun güzel tamamlanır veya sonucun kötü olması ihtimalinde doktorla anlaşma yoluyla çözerseniz.Olmadı formda bu tür vakalarda  mahkeme süreci yaşamış olan tecrübeli arkadaşlar sana gerekli bilgi ve deneyimini aktatırırlar. Şimdilik sabır bunları düşünme bunlar sonraki mevzular.

Hocam çok teşekkür ederim ilginize. Yaşım henüz küçük sayılır saç ekimi için ve Melike Külahçı kendi videolarında bile genç yaştaki dökülmenin psikolojik etkilerinin çok daha yoğun olduğunu bir organ kaybıyla eşdeğer görüldüğünü söylüyor ki doğru. İnanın o 9000 lirayı kaç ay çalışarak biriktirdim. Bunu bir kurtuluş olarak görüyordum fakat sonuç şuan için bu. Biraz daha bekleyeceğim. Sonrasında mutlaka mahkemeye başvuracağım eğer anlaşma olamazsa. Çünkü ekimin başarısız olması bir yana benim bida o parayı biriktirmem için çok uzun bir vakit gerekmesi bir yana çünkü sene kpss çalışıcam donör bölge de boşa alınmış oldu. Bir dahaki ekim için gerekli sayı belki bulunamicak ya da bulunsa bile şuankiler israf olucak. Benim de gerginliğim ve sinirim bunlardan dolayı. Aşırı evham yapıyor diyebilirsiniz ama durum bu. Çok çok teşekkür ediyorum tekrardan uzun yazınız için :)

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Mart 2019, 00:43:37 »

şu aşamada bunları konuşmak gereksiz ama varsayalım arkadaşın ekimi çok kötü sonuçlandı mahkemeye giderse malpraktis olduğunu ispat etmesi gerekiyorki buda imkansız mahkemeler çıkmayan saç ekimlerinde doktoru hatalı bulmuyor o yüzden mahkeme seçeneği mantıklı bir yol olmuyor.
Hocam o kadar ortalama altı olduğunu düşünmüyordum ama şuanki hissiyatım benim de pişmanlık yönünde. Ekşide falan başlık açarak olabildiğince kişiye ulaştırmaya çalışıcam

henüz iki ay olmuş böyle bir şey yaparsanız büyük hata edersiniz 2 ayda ne olmasını bekliyordunuz ki durumunuz şu an için gayet normal.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Mart 2019, 12:01:06 »
Sakın böyle saçma bir harekette bulunmayın. Haklı çıkacak olsanız bile, daha en baştan kendinizi haksız duruma düşürürsünüz. Siz sürecinize devam edin.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2019, 13:04:13 »
şu aşamada bunları konuşmak gereksiz ama varsayalım arkadaşın ekimi çok kötü sonuçlandı mahkemeye giderse malpraktis olduğunu ispat etmesi gerekiyorki buda imkansız mahkemeler çıkmayan saç ekimlerinde doktoru hatalı bulmuyor o yüzden mahkeme seçeneği mantıklı bir yol olmuyor.
henüz iki ay olmuş böyle bir şey yaparsanız büyük hata edersiniz 2 ayda ne olmasını bekliyordunuz ki durumunuz şu an için gayet normal.

Peki hocam bir iki ay daha bekleyeceğim o zaman. Ama bikaö kökün çıkıp diğerlerinin çıkmaması bana mantıklı gelmiyor

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2019, 13:05:14 »
Sakın böyle saçma bir harekette bulunmayın. Haklı çıkacak olsanız bile, daha en baştan kendinizi haksız duruma düşürürsünüz. Siz sürecinize devam edin.

Biraz daha bekleyeceğim dediğiniz gibi o zaman

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Mart 2019, 17:17:56 »
Genç kardeşim, konunu tamamen okumaya şimdi vaktim oldu. Ekimden 1-2 gün sonrası fotolarının olmaması yorum yapmamızı zorlaştırıyor. Az buçuk anladığım kadarıyla planlama güzele benziyor ama sanki biraz daha sık olabilirdi diye de düşünüyorum. (Umarım çoklu greft sayısı fazladır) Onun dışında bu doktoru ilk defa duydum ve böyle pek bilinmeyen bir doktorun 2500 grefti 9 bin tl'ye ekmesini de yadırgadım. Dediğim gibi planlama güzel gibi duruyor ve artık ekimini yaptırmışsın. Sen sürecine normal şekilde devam et, ayrıca 3 ayda da saç çıkmaz. Böyle bir beklentiye girme, çıkışlar ve ataklar kişiden kişiye değişse de, 3 ay çok erken çıkış için.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Mart 2019, 20:55:26 »
Ben hiçbir şey anlamadım yada anladım da inanamadim arkadaşım senin problemin 2.ayda saç çıkmaması mı gerçekten ?? Hayret bişey bu da moda oldu arkadaşım 6.aydan önce bir şey bekleme he 6.aya kadar paylaşım yap tabiki ama çıkmadı olmadı ne demek 6.ayda çıkmazsa sorun var denir zaten cidden çok arttı bu aralar 2. 3.ayda sonuç arayanlar bunu da arkadaş ortamında söylenenlere bağlıyorum.Bana da 2 adet saçları fırça arkadaşım geçen gün senin saçlar çıkmayacak heralde dedi kahkaha attım kafenin ortasında sonra anlattım durumu hiçbir bilgileri olmadığını vurunca yüzlerine anladılar.Takilmayin kimseye daha zamanı var.

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Mart 2019, 03:25:12 »
ekimin ortalama sonucu için bile en az 6-7 ay beklemek gerekir. bunu forumda 2 saat takılan bilir. burda ikinci ayda merkezi kötülemek ve mahkeme tehditleri hem ayıp hem ahlaksızlık. adamlarında emek verdiği bi işketmesi var sonuçta.

Facebook Twitter Instagram