Gönderen Konu: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019  (Okunma sayısı 28957 defa)

Comple

• Jr. Member
  • **
Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019
« : 20 Mart 2019, 19:08:14 »
Arkadaşlar merhaba.

Son Özet: Ekim başarısız oldu arkadaşlar, paramın iadesini alıp mağduriyetimi azaltmaya çalışıyorum. Süreci ileriki sayfalardan okuyabilirsiniz.

23 yaşındayım. Nispeten uzun araştırmalar sonucu Melike Külahçı ismine güvendim ve orada saç ektirdim. Ancak sonucun gidişatıyla ilgili endişelerim var. Hem sizin fikrinizi almak hem de ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak adına başlığı açmak istedim.

Kısaca şöyle bir özet geçeyim. Transmedle iletişime geçtim ve greft sayısı vermediler, gerekli olan kadar ekim yapacaklarını söylediler. Bu benim hoşuma gitti. Çünkü rakamlar çoğu zaman bir şey ifade etmez. Önemli olan estetik duruştur. 7500 gibi de bir fiyat söylediler ama ben ekimi Melike Külahçıya yaptırmak istediğimi söylediğimde bunun ücretinin 10.000 olduğunu söylediler. Nakit olarak ödeme yaptığım ve öğrenci olduğum için 9000 lirada anlaştık.

İstanbula gittiğimde bir öngörüşme yapıldı. Ben alınabildiği kadar kök alınmasını istedim çünkü gerek ensenin gerekse yanların seyrek olması sorun değil benim için. Uzun saç kullanıyorum. Bunu bildirmeme rağmen 1800 greft yeterli dedi Melike hanım. Ancak vertex bölgesinden de şikayetçi olduğumu söyleyince o bölgede de seyreklik olduğunu farketti. İlk bakışta anlaması gerekirdi diye düşünüyorum. Velhasılkelam 2500 greft ekim yapıldı. Vertex+şakak bölgesi olarak. Bu arada tam olarak vertex değil biraz daha tepe bölgeye ekim yapılmış sonradan farkettiğime göre ama bu büyük bir sorun değil benim için. Ama demek demek istediğim telefonla konuşmamızda maksimum sayıda ekim yapılacağı sözünü aldıysam hem tepe hem vertexe ekim yapmaları gerekirdi.

Yaptıracak veya düşünen ve bunu okuyan arkadaşlara sürecin çok acılı geçtiğini söylemek isterim. Hatta sordum yarıda bırakıp giden var mı diye. Yok dediler. Acısa da buna değer dedim ben de zaten.

Ertesingün ilk yıkama yapıldı ve pansiyonda son zamanlarda gördüğüm en temiz operasyon dedi hemşire. Bunu her gelene söylüyorlar mı bilmiyorum tabi. Sonrasında ne olur ne olmaz birkaç gün kadar istanbulda kaldım ve memleketime döndüm. Bu süreçler pürüzsüz geçti.

Açıkçası o halde kendimi görmeye tahammülüm olmadığından fazla resim çekmedim ama yine de birkaç tane de olsa var elimde.

Bu ilk resim operasyondan sonra 9.gün. Bundan bi iki gün sonra hemen hemen hiç kabuk kalmadı. Ama şunu söylemek istiyorum. Sağ şakak bölgesine sıkı ve dar. Sol şakak bölgesine ise daha geniş daha uzun bir çizgi vefakat içine daha seyrek bir ekim olmuş. Özellikle kabuklar atılınca oranın seyrekliği inanılmaz bariz belli oluyordu.

Dediğim gibi sonrasında kabukları döktüm. Ve çok kısa bir süre sonra şok dökülme başladı ve bitti. Sonrasında ise şuan 2.ayı geride bırakmama rağmen hiçbir gelişim yok. Yani incecik tel bile veya çok kısa tel bile çıkmadı. Diğer yandan da çok çok nadir yani parmakla sayacak kadar nerdeyse 1cmye varacak kadar ince saç telleri görüyorum. Bu durum beni tedirgin ediyor. Sizin tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bu da güncel resim.

-başlığı resimleri ayrı ayrı koyacak şekilde güncelledim-

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2019, 19:17:02 »
Saç ekimin hayırlı olsun sadece şakaklarda açıklık vardı sanırım önden net bir resim eklermisin kardeşim ön cizgi ve şakak uyumunu görelim.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2019, 19:35:36 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2019, 19:21:06 »
Saç ekimin hayırlı olsun sadece şakaklarda açıklık vardı sanırım önden net bir resim eklermisin kardeşim ön cizgi ve şakak uyumunu görelim.

O güncel resimdeki saçlar benim kendi saçlarım. Ekilenler şok dökülmenin ardından çıkmadığı için bir şey belli olmuyor diyebilirim. Resmi yaklaştırınca delikli yapı ve saçın çıkacağı kökler belli oluyor. Ama benim başlığı açma sebebim de zaten hala daha saç tellerinin çıkmamış olması
« Son Düzenleme: 20 Mart 2019, 19:35:50 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2019, 19:37:57 »
Dostum çekilmiş daha net bir operasyon resmin var mı diye sordum. Ekim öncesi resimde lütfen

Saç ekim süreçlerini biliyormusun? Saçlar hangi ay çıkmaya başlar gelişim ne zaman olur?
Global Moderator

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2019, 19:46:10 »
Dostum çekilmiş daha net bir operasyon resmin var mı diye sordum. Ekim öncesi resimde lütfen

Saç ekim süreçlerini biliyormusun? Saçlar hangi ay çıkmaya başlar gelişim ne zaman olur?

Hocam operasyon sırasında ve ertesi birkaç gün resim çekmedim hiç. Ama 9. Günkü resimde çizgi ve ekimler belli oluyor. İnternette okuduklarım 2. Aydan sonra kliniğin söylediği 3. Aydan sonra saçların çıkması gerektiği. Forumdaki benzer tarihtekilerin resimlerine baktığımda saçların ince de olsa çıktığını görüyorum. Bendeyse hala bir gelişme yok.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2019, 19:58:15 »
Sanki hiç ekim yapılmamış gibi şok silmiş süpürmüş.
Bundan sonrası bekleyeceksin kardeşim artık ,saçlar çıkacakmı çıkmayacakmı önümüzdeki bir ay ufak ufak kendini belli edecektir.
Melike külahçı eskiden beri ismi çok geçen ama forumlarda ekim örnekleri olmayan birisi ,olan bir kaç kişi gördüm transmed te ektiren doğrusu onlarda çok memnun değildi.
Ekim çok acılı geçti demişsin sana sedasyon yapmamışlar anlaşılan .sedasyon yapmayan yerlerden uzak durulması gerektiği defalarca bu forumda yazıldı çizildi yoksa hiçkimse canlı canlı o işkenceye katlanmak zorunda değil .insanın psikolojisi bozulur ,size kimse bu masadan yarım bırakıp kalkmadı demişler ama ben kesinlikle inanmıyorum dediklerine.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2019, 20:17:22 »
Sanki hiç ekim yapılmamış gibi şok silmiş süpürmüş.
Bundan sonrası bekleyeceksin kardeşim artık ,saçlar çıkacakmı çıkmayacakmı önümüzdeki bir ay ufak ufak kendini belli edecektir.
Melike külahçı eskiden beri ismi çok geçen ama forumlarda ekim örnekleri olmayan birisi ,olan bir kaç kişi gördüm transmed te ektiren doğrusu onlarda çok memnun değildi.
Ekim çok acılı geçti demişsin sana sedasyon yapmamışlar anlaşılan .sedasyon yapmayan yerlerden uzak durulması gerektiği defalarca bu forumda yazıldı çizildi yoksa hiçkimse canlı canlı o işkenceye katlanmak zorunda değil .insanın psikolojisi bozulur ,size kimse bu masadan yarım bırakıp kalkmadı demişler ama ben kesinlikle inanmıyorum dediklerine.

Hocam lokal olarak uyuşturdular ama teknik ayrıntı bilmiyorum. Dediğiniz gibi sanki hiç ekim olmamış gibi. Yarın arayacağım ve operasyon başarısızmışcasına bir hesap soracağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2019, 20:21:10 »
Hocam operasyon sırasında ve ertesi birkaç gün resim çekmedim hiç. Ama 9. Günkü resimde çizgi ve ekimler belli oluyor. İnternette okuduklarım 2. Aydan sonra kliniğin söylediği 3. Aydan sonra saçların çıkması gerektiği. Forumdaki benzer tarihtekilerin resimlerine baktığımda saçların ince de olsa çıktığını görüyorum. Bendeyse hala bir gelişme yok.

suan erken bir süredesin 2 ayı yeni geçmişssin 100 120 arası başlar çıkışların suan için stres yapıcagın bır zaman dılımınde degilsin umarım sorunsuz çıkışların olur
Global Moderator

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2019, 20:27:21 »
suan erken bir süredesin 2 ayı yeni geçmişssin 100 120 arası başlar çıkışların suan için stres yapıcagın bır zaman dılımınde degilsin umarım sorunsuz çıkışların olur

Yok hocam ekilen bölgede şuan %10 civarı kalan saç var. Bunun ne kadarı şok dökülmede dökülmeyen ne kadarı yeniden çıkan saç belli değil. 2 ayı geçirdim ve o bölge hiç çıkmamış gibi gözüküyor. Ben bu operasyondan umudumu kestim. Sizle de az önce anlaşamadık. Çünkü siz ön çizgi hattı vs diyorsunuz bense saçın hiç çıkmamasından şikayetçiyim. Yani çıkmıyor bile ki ben nasıl çizgiyi göstereyim. Yarın arayıp söylicem. Öğrenci halimle 9000 biriktirene kadar neler çektim karşılığı bu değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2019, 20:33:45 »
dostum 2 aydasın henüz  sabırla beklemen lazım erken daha dıyorum
Global Moderator

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2019, 21:00:05 »
dostum 2 aydasın henüz  sabırla beklemen lazım erken daha dıyorum

Hocam peki orada hiç saç olmaması normal mi. Hadi tamamen hiç olmasa daha beklemek lazım diyeceğim de 10 15 kadar ince tel görüyorum. O bölgede hiç saç yoktu. Bu "o 10 15i tuttu diğerleri tutmadı" demek olmuyor mu

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2019, 21:35:03 »
Bu operasyonun 3 gün sonrası

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2019, 21:37:55 »
Bunlar 9. Gün. Yani kabuklarla son resim

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2019, 21:40:04 »
Bu resim de tam 15 gün sonrası. Kabuklar atılmadan da bir tarafın diğer taraftan bariz şekilde seyrek ekildiği belli oluyordu ve kabuklar atılınca bu fark daha da belli oldu.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2019, 21:41:39 »
Bu da 23. Gün. Burada şok dökülme başlıyor.

Facebook Twitter Instagram