Gönderen Konu: 3 ayda bölebi degişim  (Okunma sayısı 4504 defa)

Harunnnn

• Sr. Member
3 ayda bölebi degişim
« : 19 Mart 2019, 13:25:54 »
Merhaba arkadaşlar

Cok yakından tanıdıgım bi abim 3 aydır el yapımı mardinden getirttigini söledigi bi ilaçmı diyim masajla uygulanan tüp icersinde cok acık mavi bi sıvı.. sac taragı  ucunda 500 adet ufacık ignelerin oldugu sürmeden önce yıkayıp igneli tarakla gözenekleri acıp sonra masajla ilacı yedirdigini söledi sonuc mükemmel bana göre kalıcılıgı nedir şuan gözlemliyorum.

Sizlerin fikirlerini ve ilaç hakkında bilgisi olan duyan varmı. İsmini söleyemicem Marka isim yok

Harunnnn

• Sr. Member
Ynt: 3 ayda bölebi degişim
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2019, 13:29:20 »
Bu arada konu sac ekim degil ama bu alan daha yogun oldugundan dikkat ceker die buraya actım. Biraz kalırsa fikri  sürec hakkında daha uzun bilgisi olanların bilgisini alabilirim

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2019, 13:44:10 »
Ne ilaci bu yawww?? Mhhhhh.........

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2019, 13:56:23 »
Ne ilaci bu yawww?? Mhhhhh.........

İlac hakkında hiç bi bilgim yok marka yok isim yok mardinden geliyo  yapan kişide yok ortada aracılarla geliyo dedi. fiyatı 500  yakın arkadaşım piyasada 200 300 satanda var alma dandikmiş dedi. Şu resimdeki sonucu gözlerimle gördüm kalıcılıgı hakkında bilgisi olan varmı die actım konuyu ve kılcak damarları acıp tüy şeklinde dökülmeye yüz tutmuş ölmeye yakın köklerimi canlandırıyo sonrasında bazı losyonlar gibi forumdan edindigim bilgiyi sölüyorum kanalları büzüştürüp dökülmeyi azdırırmı

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2019, 16:29:52 »
abi boyle ilaci nasil bilecegiz bulacagiz biz anlasak bizde gereken ilaci yapardik eger yariyorsa. Resimdeki kisinin ayni olup olmadigi da belli degil baska resimler yokmu?

condex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2019, 00:26:16 »
Mardinden gelen bir ilaç evet.İsmini de bilmtme rağmen reklam olmasın diye yazmıyorum.Benim çevremde 1 kaç kişide şahit oldum.Hayvan gibi  saç çıkarıyo gerçekten.Yan etkisi varmı,bırakınca dökülüyormu hiç bi bilgi yok.En önemli dezavantaj bu bence.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2019, 04:07:21 »
Mardinden gelen bir ilaç evet.İsmini de bilmtme rağmen reklam olmasın diye yazmıyorum.Benim çevremde 1 kaç kişide şahit oldum.Hayvan gibi  saç çıkarıyo gerçekten.Yan etkisi varmı,bırakınca dökülüyormu hiç bi bilgi yok.En önemli dezavantaj bu bence.

Dostum 3 yorumun var ve hep bu losyon üzerine görüşlerin sıkıntılı bana sorarsan.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2019, 04:09:55 »
abi boyle ilaci nasil bilecegiz bulacagiz biz anlasak bizde gereken ilaci yapardik eger yariyorsa. Resimdeki kisinin ayni olup olmadigi da belli degil baska resimler yokmu?

Benim arkadaşım iki resimde magazasında cekilmiş ben özellikle 1 haftada bi ugruyorum kendiside facete paylaşmış ordam aldım. Losyonunda reklamını yapamam ismi yok cismi yok alın desem yerini bilmiyorum merak ettim bilgisi olan varmı die konu actım

Melron

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2019, 10:14:19 »
3 ayda saç çıktı diyelim sıfırdan o kadar uzaması imkansız milleti kerizliyolar yemeyin şunları

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2019, 14:37:51 »
harun gözünle gördünmü arkadşının gelişimini

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2019, 21:08:50 »
Ne kadar enteresan :)
Saclosyonusonuclari.com
Sacdamlasisonuclari.com
Taklitlerimizden sakınınız.
Made in Turkey
Eskiden avusturyadan, avustralyadan gelirdi demek aklın yolu bir :) kadim sırlar...

Elvis

• Full Member
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2019, 23:43:22 »
Hocam bu mu ilaç
  • Ekim Tarihi: 25.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi HİSTORY HAİR
  • Greft Miktarı 5150
  • Yaşınız 37

condex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2019, 00:48:19 »
Dostum 3 yorumun var ve hep bu losyon üzerine görüşlerin sıkıntılı bana sorarsan.
Nesi sıkıntı anlamadım,ne dedimki?

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2019, 01:50:32 »
milleti kandirmanin bir baska yolu . reklam degilmis gibi yorum yapma taktigi .

condex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2019, 00:51:05 »
milleti kandirmanin bir baska yolu . reklam degilmis gibi yorum yapma taktigi .

+1

Facebook Twitter Instagram