Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan - MedicalHair Izmir - 4028 kanal / 5000 greft - 18.03.2019  (Okunma sayısı 33508 defa)

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı sonuç güle güle tarayın, sanırım saçları boyatıyorsunuz var bence bayaz hali ile daha iyi duruyor. hem boya zarar da verebilir

Teşekkürler. Yok hocam saçları boyatmıyorum şimdiye kadar da hiç boyatmadım düşünmüyorum da. Dediğiniz gibi hem zararlı hemde bence doğal beyaz (ama dökülmemiş) çok daha güzel ve doğal. Bir kaç beyaz tel var gerisi doğaldır yani.. dökülmemiş beyaz saç bana sorarsanız karizmatik

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah çok guzel olmuş açıklığına göre çok başarılı

Teşekkürler başkan  ;D

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe ve ense bu sabah çektim.

Ilk resim ıslak ama öne doğru duruladım.
Ikinci resim de wax ile modele soktum

« Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 13:07:33 Gönderen: qwerty85 »

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Başarı oranı % 50 veya 60 diye tahmin ediyorum. 5 bin greftle daha iyi olmalıydı bu saçlar, siz ne düşünüyorsunuz?

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Başarı oranı % 50 veya 60 diye tahmin ediyorum. 5 bin greftle daha iyi olmalıydı bu saçlar, siz ne düşünüyorsunuz?

Valla başarı oranını bilmiyorum ama ben yüzde yüz memnunum. Unutmayın ki benim açıklığım fazla idi, şuan saçlarım baya kısa ve süreç henüz dolmamıştır..

Alttaki resimler ekim öncesi ve saçlarda hiç birşey yok, kafaya jöle sürsem ne olurdu siz düşünün..

« Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 13:42:48 Gönderen: qwerty85 »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Siz memnunsanız bize güle güle tara demek düşer. :)

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Siz memnunsanız bize güle güle tara demek düşer. :)

Çok sağol kardeşim inşallah sende memnun kalırsın  :)

Hairyman

• Full Member
Bence güzel sonuç..sizin adınıza çok sevindim.. benim de açıklığım aynıydı(biraz daha kötü bile denebilir) . sibel hanıma ektirdim 2. Aydayım, 10. Ayda sizinki gibi sonuç alsam daha ne isterim..
Gelmiş geçmiş olsun size👍🏻👍🏻

unverm

• Hero Member
Tepe de kapanmiş baya biraz daha sıklaşırsa 2 ayda super olur saçlar, gule güle tarayın.

Canboss

• Full Member
Ne yuzde 50 si, yuzde 90 dan daha fazla cikmis, onceden hic sac yokmus, arkadas sanki 10 yas genclesti, ben anlamiyom boyle yorumlari.

Kel123

• Hero Member
Başarı yüzde 60 bence

anonymous0

• Sr. Member
çok yakışmış umarım daha da çıkar

ahmetrts

• Hero Member
En önemlisi memnuniyet başarı kısmını ektircek arkadaşlar değerlendirir artık güle güle tarayın

Facebook Twitter Instagram