Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan - MedicalHair Izmir - 4028 kanal / 5000 greft - 18.03.2019  (Okunma sayısı 33490 defa)

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sibel hanım gene döktürmüş çok düzenli tertemiz bir ekim olmuş.sibel hanıma ektirmekle doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorum genellikle kötü sonuçlanan ekimi nerdeyse yok ektiği saçın çıkmadığı hiç görülmemiş bir şey türkiyedeki ekim merkezlerinin yüzde 90 nında olmayan bir özellik o yüzden rahat olun sizinde saçlarınız güzelce çıkacaktır diye düşünüyorum ,bu süreçte finasterid kullansaydın iyi olurdu olan saçını korumak adına kullanıyormusun bilmiyorum.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sibel hanım gene döktürmüş çok düzenli tertemiz bir ekim olmuş.sibel hanıma ektirmekle doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorum genellikle kötü sonuçlanan ekimi nerdeyse yok ektiği saçın çıkmadığı hiç görülmemiş bir şey türkiyedeki ekim merkezlerinin yüzde 90 nında olmayan bir özellik o yüzden rahat olun sizinde saçlarınız güzelce çıkacaktır diye düşünüyorum ,bu süreçte finasterid kullansaydın iyi olurdu olan saçını korumak adına kullanıyormusun bilmiyorum.

Teşekkür ediyorum bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Dr Sibel hanım ve eşi Dr Zafer bey de ekimin sonuna doğru geldiğinde ikiside bana propecia / fina kullanmamı önerdiler ama biraz korkuyorum açıkçası fina kullanmayı yan etkilerinden dolayı. Biraz devam araştırıp karar vercem kullanıp kullanmamayı.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada yüzümde ödem oluştu çok su içiyorum genelde hep yatmayı tercih ediyorum ama yinede fazla oturdum galiba...
Tavsiyesi olan varmi ödemi çabuk gidermek için?

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı olsun çok başarılı bir ekim olmuş saç tipin ince ve düz olduğu için dr  sibel hanım en doğru tercih olmuş yüksek greftlerle en iyi sonucu bu saç tipinde o alıyor.Seninde güzelbir sonuç alıcağını düşünüyorum

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı olsun çok başarılı bir ekim olmuş saç tipin ince ve düz olduğu için dr  sibel hanım en doğru tercih olmuş yüksek greftlerle en iyi sonucu bu saç tipinde o alıyor.Seninde güzelbir sonuç alıcağını düşünüyorum

Sağol dostum Allah razı olsun İnşallah herkes dilediği saçlara kavuşur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ödem normal herkesde oluyor bir süre sonra normale dönüyor vucut anesteziyi tamemen atana kadar güzel duruyor saçlar
Global Moderator

kubilay

• Yeni üye
  • *
Hayırlısı olsun. Çok güzel olmuş güle güle kullan.  verteksde döner de yapılmış gördüğüm kadarıyla.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ödem normal herkesde oluyor bir süre sonra normale dönüyor vucut anesteziyi tamemen atana kadar güzel duruyor saçlar

Eyvallah baskan, ödem gitti sayilir çok az boynumda var gibi ama oda gecer yarina insallah.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun. Çok güzel olmuş güle güle kullan.  verteksde döner de yapılmış gördüğüm kadarıyla.

Eyvallah Kubilay sagolasin insallah sonucuda güzel olur. Evet verteke döner yapildi

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 4. gün yarin ilk yikama yapilcak. Kafam suan odun gibi ve biraz yaglandi, bi yikansa da rahatlasam.

Sizce nasil duruyor ekilen saclar?

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 4. gün yarin ilk yikama yapilcak. Kafam suan odun gibi ve biraz yaglandi, bi yikansa da rahatlasam.

kafadaki sisikler insan daha guzel goruncek stres yapma kafandakiler hepsi gitcek yani dokulcek insallah bi aksilik olmassa hepsi geri gelcek rahat ol 3 ayda  rahat edic3k seviyeye gelirsin

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
Bu arada yüzümde ödem oluştu çok su içiyorum genelde hep yatmayı tercih ediyorum ama yinede fazla oturdum galiba...
Tavsiyesi olan varmi ödemi çabuk gidermek için?
15 dakikaligina yuzunuze buz tutabilirsiniz gunde belli aralarla

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

görüntü çok güzel inci gibi çalışılmış maşallah

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ödem gitti arkadaşlar şuan da görünen şişlik vesayre yok çok şükür. Bugün ilk yıkama yapıldı ve kafa derisinde hafif losyon kaldı. Başımı yıkayan hanımefendi losyon kalırsa sorun değildir dedi. Ayrıca bidahaki yıkamaya salı günü yapmalısın dedi. Losyonun tamamen gitmesinin gerektiğini düsünüyorum ve ilk yıkamadan sonra her gün yıkanması gerektiğini biliyorum arkadaşlar, siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım? Ön kısımda hafif losyon var ve salı gününü mü beklicem kararsızım....

Konuyla alakalı bilgisini olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? Tşkler...

Facebook Twitter Instagram