Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan - MedicalHair Izmir - 4028 kanal / 5000 greft - 18.03.2019  (Okunma sayısı 33482 defa)

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Yaşım 33, bir süredir forumu takip ediyorum ve Dr. Sibel Ulusan'da saç ekimi mi yaptırmaya karar verdim. Saç ekimim başlıkta da yazdığı gibi dün gerçeklestirildi. Sabah 7 de gittim akşam 9 buçuk gibi bitti.
Kafamdaki boş alan çok olduğu için ön cizgiyi aşağıya doğru aldırmayı istemedim ve önler ve vertexi sık, geriye kalan greftlerinde ortalara yayılmasını istedim. Doktor hanım'da bana en mantıklı bu olduğunu söyledi ve hem fikir olduğunu belirtti.

Işlemlerin baştan sonuna kadar Sibel hanim yanımdaydı ve kök almayi, kanal açmayı doktor hanim kendisi yaptı. Sadece ekim aşamasında 3 asistanları ekime yardim ettiler ve bu da doktor hanımın gözaltında oluyor. Doktor hanım ihtiyaç ve mola dışında odayı bile terk etmedi ekimin başarılı olmasına çok özen veriyor diyebilirim.

Elimden geldiği kadar konuyu güncelleyeceğim.

Forumda tüm emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum. Forum sayesinde insanlar sonuçları kiyaslayarak kendi kararlarını versinler ve sadece tavsiye ile veya reklam ile körü körüne kendilerini kurban etmesinler.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun ,ekim öncesi ilk koyduğunuz fotoğraf haricinde uzun saçlı halinizi gösteren bir fotoğraf ekleyebilirmisiniz.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gecmis ve hayirli olsun..... Umarim hepsi cikar.....
Ön cizgi kararin mantikli....
Sacinin uzun hali fotosunu paylasirmisin? Tepenin uzunkenki halini merak ediyorum....
Asistanlar greftleri yerlestiriyorlar mi? Yerlestiriyorlarsa, Sibel Ulusan yerlestirme islemi yapilirken kontrol ediyor mu, yani basinda duruyor mu?
Sibel Ulusana nasil karar verdin yani hangi kriterler senin icin önemliydi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ön cizginizi begendim çok düzenli ve açıklığa göre sık bır ekım ..
ekim öncesi foto eklersen daha net yorumlar yapabılırız saç ekımın genel hatlarıyla bence güzel beğendım
Global Moderator

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gecmis ve hayirli olsun..... Umarim hepsi cikar.....
Ön cizgi kararin mantikli....
Sacinin uzun hali fotosunu paylasirmisin? Tepenin uzunkenki halini merak ediyorum....
Asistanlar greftleri yerlestiriyorlar mi? Yerlestiriyorlarsa, Sibel Ulusan yerlestirme islemi yapilirken kontrol ediyor mu, yani basinda duruyor mu?
Sibel Ulusana nasil karar verdin yani hangi kriterler senin icin önemliydi?

Uzun sacli halimin resmini yükliycem..
Asistanlar greftleri yerlestiriyorlar ama her asamada Dr hanim yanlarinda bulunuyor. Operasyon odasini Dr hanim terk etmiyor, sadece molada kendi ihtiyaclarini goruyor.
Asistanlar mesela burda 3'lü ler var diyor asistan soruyor bunlari nereye ekelim Dr hanim da cevap verip hem kendi ekiyor hemde asistanlari. Asistanlarin ektiklerine bir bir bakiyor ve duzeltmesi gerekiyorsa duzeltiyor. Butun greftler yerlestirildikten sonra Dr hanim hepsine tekrar göz geciriyor.
Valla ben secenek yaparken doktor olmasini, herzaman yaninda bulunmasini ve tabiki en onemlisi sonuclarin guzel olmasini istedim, onun icin de Sibel hanimi tercih ettim.
Dusunduklerimin ve butcemin arasinda Life Hair Ankara'da vardi, ama Sahin bey 1 seans öne 1 seans ta arkaya yaparim dedigi icin onu eledim.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ön cizginizi begendim çok düzenli ve açıklığa göre sık bır ekım ..
ekim öncesi foto eklersen daha net yorumlar yapabılırız saç ekımın genel hatlarıyla bence güzel beğendım

Eyvallah baskan, ekim öncesi uzun sacli resimleri ekledim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıklık fazlaymış ekimde olabildiğince sıkı olmuş hayırlısı kardeşim artık
Global Moderator

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık fazlaymış ekimde olabildiğince sıkı olmuş hayırlısı kardeşim artık

Insallah baskan, resimleri güncelledim sizce vertex te güzel ve planli ekilmis mi? Ameliyat esnasinda Dr hanim ve ekibi döneri burda, saclari bu yöne dogru gidiyor vesayre konusuyordular az cok hatirladigim kadar. Vertex teki greftler düz ekilmemis gördügüm kadariyla bu da beni sevindirdi acikcasi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bence greft sayısına gore ön bölge ve arka bölge dağılım olrak çok mantıklı görünüyor.. tabı tepe zor bolge ıkıncı bır sıklaştırma ıster genelde
Global Moderator

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Insallah baskan, resimleri güncelledim sizce vertex te güzel ve planli ekilmis mi? Ameliyat esnasinda Dr hanim ve ekibi döneri burda, saclari bu yöne dogru gidiyor vesayre konusuyordular az cok hatirladigim kadar. Vertex teki greftler düz ekilmemis gördügüm kadariyla bu da beni sevindirdi acikcasi.

Vertekse düz ekilmemis????

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun Sibel Ulusan güzel saç ekimi yapmış sonucu da inşallah güzel olur

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun Sibel Ulusan güzel saç ekimi yapmış sonucu da inşallah güzel olur

Eyvallah hocam inşallah

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok sık ekim olmuş sibel hanımın diğer ekimlerine bakarak bu saçlar coşar diyorum ,mesajım burada bulunsun.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok sık ekim olmuş sibel hanımın diğer ekimlerine bakarak bu saçlar coşar diyorum ,mesajım burada bulunsun.

Eyvallah dostum morel için çok sağol inşallah dediğin gibi olur  ;)

Facebook Twitter Instagram