Gecmis ve hayirli olsun..... Umarim hepsi cikar.....
Ön cizgi kararin mantikli....
Sacinin uzun hali fotosunu paylasirmisin? Tepenin uzunkenki halini merak ediyorum....
Asistanlar greftleri yerlestiriyorlar mi? Yerlestiriyorlarsa, Sibel Ulusan yerlestirme islemi yapilirken kontrol ediyor mu, yani basinda duruyor mu?
Sibel Ulusana nasil karar verdin yani hangi kriterler senin icin önemliydi?
Uzun sacli halimin resmini yükliycem..
Asistanlar greftleri yerlestiriyorlar ama her asamada Dr hanim yanlarinda bulunuyor. Operasyon odasini Dr hanim terk etmiyor, sadece molada kendi ihtiyaclarini goruyor.
Asistanlar mesela burda 3'lü ler var diyor asistan soruyor bunlari nereye ekelim Dr hanim da cevap verip hem kendi ekiyor hemde asistanlari. Asistanlarin ektiklerine bir bir bakiyor ve duzeltmesi gerekiyorsa duzeltiyor. Butun greftler yerlestirildikten sonra Dr hanim hepsine tekrar göz geciriyor.
Valla ben secenek yaparken doktor olmasini, herzaman yaninda bulunmasini ve tabiki en onemlisi sonuclarin guzel olmasini istedim, onun icin de Sibel hanimi tercih ettim.
Dusunduklerimin ve butcemin arasinda Life Hair Ankara'da vardi, ama Sahin bey 1 seans öne 1 seans ta arkaya yaparim dedigi icin onu eledim.