Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan - MedicalHair Izmir - 4028 kanal / 5000 greft - 18.03.2019  (Okunma sayısı 33515 defa)

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son paylaşımınızla arasında dağlar kadar fark var maşallah bu açıklığa şu hali bile size mutluluk vermiştir diye düşünüyorum?

Aynen öyle hocam ben şuan bile çok mutluyum inşallah tüm ektirenler mutlu olur Allah herkese dilediği saçı nasip etsin

Cassowary

• Sr. Member
Ekiminiz hayırlı olsun , konunun takibindeyim .

YunuSedaT

• Hero Member
Son paylaşımınızla arasında dağlar kadar fark var maşallah bu açıklığa şu hali bile size mutluluk vermiştir diye düşünüyorum?

Aynen öyle hocam ben şuan bile çok mutluyum inşallah tüm ektirenler mutlu olur Allah herkese dilediği saçı nasip etsin

Amiiiiiiiinnnnnnnn

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bugün 110.günüm ve keyfler yerinde. İnşallah herkesin süreci iyi gidiyordur morelinizi yüksek tutun, iyi geceler..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi ekim gayet sık ve temiz bir ekim olmuş. Şu an süreç de gayet iyi görünüyor. Ben bu ekimden umutluyum, gayet güzel olacak diye düşünüyorum.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Abi ekim gayet sık ve temiz bir ekim olmuş. Şu an süreç de gayet iyi görünüyor. Ben bu ekimden umutluyum, gayet güzel olacak diye düşünüyorum.

Eyvallah dostum inşallah dediğin gibi olur ve süreç böyle devam eder.

Senin 2. ekimini de beğendim önden bakınca görüntü çok güzel olmuş. Bana sorarsan saçlarını biraz uzun tut senin saçlarda benim ki gibi ince telli bende uzun tutmayı planlıyorum bakalım hayırlısı olsun.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel olmuş hocam bundan sonraki süreç daha keyifli beklenir diye düşünüyorum. Herhangi bir takviye var mı ilaç vs?

gkara

• Yeni üye
  • *
Ins bekledigin sonuçlardan da daha iyisi ile karşılaşırsın daha ilerilerde
Bende yaşadığım şehirden dolayı sibel hocayı düşünüyorum ekim ayı gibi burdan paylaşımlarına devam edebilirsen bizide bilgilendirmiş oluyosun  surec ile teşekkürler

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel olmuş hocam bundan sonraki süreç daha keyifli beklenir diye düşünüyorum. Herhangi bir takviye var mı ilaç vs?

Sağol hocam darısı herkesin başına  :D

Merkez bana 10 ay boyunca Solgar in biotin 5000 kullanmamı önerdi onu kullanıyorum. Onun yanında ekimden sonra yememe içmeme dikkat ediyorum. Her gün 1 yumurta ve 1 kaşık pekmez alıyorum. Mümkün olduğunca da et, balik, ıspanak, brokoli vesayre yemeye çalışıyorum.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ins bekledigin sonuçlardan da daha iyisi ile karşılaşırsın daha ilerilerde
Bende yaşadığım şehirden dolayı sibel hocayı düşünüyorum ekim ayı gibi burdan paylaşımlarına devam edebilirsen bizide bilgilendirmiş oluyosun  surec ile teşekkürler

Ins hocam teşekkürler. Ekim ayı mantıklı fazla sıcak değil oyüzden daha rahat edersiniz. Elimden geldiğince konuyu güncellerim takip için sağolun. Ins sizin ekiminiz de hayırlı olur saçlarınıza kavuşursunuz.

YunuSedaT

• Hero Member
Gelişmeler çok güzel devam ediyor darısı başıma

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişmeler çok güzel devam ediyor darısı başıma

Ins hocam daha da güzeli sizin olsun  ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç güzel gidiyor dostun çıkışlar kendini belli etmiş
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Simdilik ii.... cikislari bekleme zamani...
umarim hepsi cikar...

Facebook Twitter Instagram