Gönderen Konu: Estehair Vs isveç klinik  (Okunma sayısı 1638 defa)

Swancy

• Yeni üye
  • *
Estehair Vs isveç klinik
« : 17 Mart 2019, 20:27:39 »
Merhaba arkadaşlar.
Saç ektirmeye karar verdim. Bu kararı vermek saç ekim merkezi bulmaktan daha kolay oldu :o. Hafta sonu hair of istanbula gittim 15000 tl fiyat verdiler ama onbeş bini versemde ekim yapmayacak gibi muamele yaptılar. Turist avındalar. Daha sonra cıkıp isveç klinik e gittim 6000 tl fiyat verdiler. Genellikle yabancılara saç ekimi yapıyorlar ama hic bir yerde burasi diyebileceğim yorum bulamadım. Burda forumda estehair i okudum. Kafam karıstı. 6000 Tl butce ile nerede ekim yaptirabilirim. Önerileriniz nereler olabilir ?

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estehair Vs isveç klinik
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2019, 08:51:58 »
Merhaba arkadaşlar.
Saç ektirmeye karar verdim. Bu kararı vermek saç ekim merkezi bulmaktan daha kolay oldu :o. Hafta sonu hair of istanbula gittim 15000 tl fiyat verdiler ama onbeş bini versemde ekim yapmayacak gibi muamele yaptılar. Turist avındalar. Daha sonra cıkıp isveç klinik e gittim 6000 tl fiyat verdiler. Genellikle yabancılara saç ekimi yapıyorlar ama hic bir yerde burasi diyebileceğim yorum bulamadım. Burda forumda estehair i okudum. Kafam karıstı. 6000 Tl butce ile nerede ekim yaptirabilirim. Önerileriniz nereler olabilir ?

Merhabalar,
EMP Hairden ben memnun kaldım. Acıbadem Hastanesinde ekim yapıyorlar. Oldukça ilgililer ve ekimlerinden şimdilik memnunum (operasyon sonrası ağrı - sızı olmadı, ön çizgiden ve ekilen saçların sıklığından memnunum vs...) .

Swancy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2019, 17:59:59 »
Merhaba
Cok anlamadığım icin ekiminiz icin bir yorum yapamayacağım ama güle güle kullanın. Ekim fiyati nedir ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2019, 18:18:25 »
Hakandoğanayın ekibi ankara şahin çelik bunlarada bir bak
Global Moderator

Swancy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2019, 20:28:00 »
Hintel istanbulda yaşıyorum. Istanbul tercihim. Hakan doğanayın ekimleri guzel duruyor.

Swancy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2019, 20:31:04 »
Hasan Sur ismini duydunuz mu ? Hair estetic burada ekim yapıran var mı veya bilgisi olan.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2019, 02:11:29 »
Kardeşim bu senin saydıklarin hiç birinin doğru düzgün elle tutulur bi tarafi yok heyecan arama bence Hintell beyan etmiş bunlar var diye forumda kendinde araştır ona göre kararini ver her yere uçak ve trenler var atla gid  1 gününde yolda geçsin ne olacakki.
Sonuçta saç bu herkese emanet edilmez fabrikasyon yerlerinden uzak dur bence.

Facebook Twitter Instagram