Cümleten selamun aleykum,
Ben emin 24 yaşındayım, ankarada yaşıyorum, üniversiteyi yeni bitirdim,öncelikle böyle bir forum oluşturup herkese yardımcı olmanız çok mutluluk verici. Başarılarınız devamını diliyorum
, benim problemim kafamın köşe kısımlarında 17-22 yaşları arasında dökülme meydana geldi, her iki tarafta da 4 parmak kadar boşluk var. Son 2 senedir dökülme yavaşladı. Saçımı 2 günde bir yıkıyorum, yıkama esnasında 10-20 tel civarında bir dökülme meydana geliyor. Herhangi bir jole, saç spreyi gibi malzemeler kullanmıyorum, son birkaç aydır saçıma fön çekmeyi de bıraktım. Akrabalarımın hiç birinde saç yok
. Sevgili abilerim ve kardeşlerim sizlerden saç ekimi konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum, sizce ne yapmalıyım. Şu anda boştayım. Vaktim müsait. 6 ay sonra askere gideceğim. Eğer saç ektirirsem, askerlik esnasında problem yaşar mıyım, bütçe konusunda 6-7 bin tl ye kadar çıkabilirim. Diğer saçlı bölgem çok gür, o yüzden ekim yaptırırsam eğer, ekilen bölgede bu şekilde gür görünür mü? ekim yaptırmalı mıyım, yaptıracaksam eğer ankara da nerede yaptırmalıyım. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim