Gönderen Konu: Estetistanbul Hakkında  (Okunma sayısı 3034 defa)

sinanbey

• Yeni üye
  • *
Estetistanbul Hakkında
« : 16 Mart 2019, 23:30:39 »
Merhaba, saç ektirmeyi düşünüyorum, araştırma aşamasındayım. İnternette saç ekimi ile videoları aratınca Estetistanbul'dan Dr. Hamid Aydın'a rastladım. Fakat forumda ne Estetistanbul, ne de Dr. Hamid Ayın ile ilgili yorum göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estetistanbul Hakkında
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2019, 03:21:54 »
Hocam forumda  konuları yoksa ya yeni bir yerdir yada merdivenaltı bir yerdir  .forumda olmayan yerler arada banada dek geliyor araştırma yapınca dediğim gibi çıkıyor üstelik başlarında doktor olması da bir şey farketmiyor doktor genelde paravan rolü üstleniyor o tür yerlerde.

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2019, 20:19:06 »
Bende hiç duymadım bu ekim merkezini ,bilinmedik yerleri boşverin maceraya girmeyin derim ben.

sinanbey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2019, 18:54:47 »
İlginiz için teşekkürler. Youtube da saç ekimi ile ilgili videoları izlerken görmüştüm.

Quaresma19

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2021, 23:21:47 »
25 yıldır bu işi yapan bir yer ve merdivenaltı demeden önce araştırın derim .liv hospital de :)
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 01:08:17 Gönderen: Hintell »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2021, 23:22:55 »
Form paylaşımlar  olan yerler  bakın

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2021, 23:51:37 »
Dr. Hamit youtube de Seboreik Dermatit saç ekimi hakkında bir çok videosu mevcut kendisi Dokturdur bilgi seviyesi yüksek bir izlenim veriyor videolarında ekim olarak nasıldır takip etme lazım.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2021, 18:57:30 »
25 yıldır bu işi yapan bir yer ve merdivenaltı demeden önce araştırın derim .liv hospital de :)

neden esteistanbul tıp merkezi saç ekimi ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamıyoruz o zaman garip değilmi? haklarında şikayet ve yorum arama motorlarında bile göremedim.2 senedir forumun aktif üyesiyim bir gurbetçi bir arkadaşım sordu dr hamit aydını ama buna rağmen olumlu yada olumsuz bir yorumda bulunamadım düşünün artık .kimlere ekim yapıyorsunuz çok merak etmekteyim doğrusu.

Facebook Twitter Instagram