Arkadaşlar merhaba dün itibariyle (15 mart 2019 ) dr doğan turan academic hospital hastanesinde 1500 greft ekim yaptırmış bulunmaktayım yaşım 28 bu formu zamanında çok takip ettim, çok yararlandım benimde aklımda bir çok soru varsı bu işleme karar verirken inşallah doğru karar vermişizdir. Doğan Bey dhi tekniğini kullanıyor benimde resimlerde göründüğü gibi çok bir açıklık olmaması ve saçlarda sıklık istediğim için yaptırdım. Umarım iyi sonuçlar alırım... Bu yazıyı okuyan ve yeni dökülmeye başlayan arkadaşlara önerim ben iş nedeniyle sürekli bakımlı fön vs kullanmak zorundaydım askere gittiğimde ne zaman ki bu sprey fön işini bıraktım saçlarım elime gelmeyide bıraktı anladımki kendi saçlarımı ben döküyormuşum günümüz şartlarında bakımlı olmak gerekiyor doğru ama mümkün olduğunca aza indirmenizi öneririm... Zaman buldukça bu forma yazacağım dönüşler geç olursa kusura bakmayın. Bu konuda ekim yaptırmış ve iyi sonuç almış arkadaşlardan da kullanmam gereken ilaç vb konularda yardım rica ediyorum.