Gönderen Konu: Dökülme iken ekilme  (Okunma sayısı 4333 defa)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dökülme iken ekilme
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2016, 16:41:51 »
bence saglıklı degil  32 yaşındayım 35 yaşı bekliyorum.Erkeksi hormunu 35 yaş sonrası için baskılıyor

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2016, 19:12:15 »
Finansteride kullanman gerek, kullanmazsan mevcut saçların dökülmeye devam eder..

Ben kullanmıyorum ve dökülmem devam ediyor..Bir sene muhtemelen mevcut saçlarım iyice dökülecek ve saçlarım iyice seyrelecek. İlaç kullansam durdurabilir ve koruyabilirim ama bende yan etki yapıyor..İkinci bir ekimi tercih ediyorum.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2016, 19:18:57 »
Ne gibi yan etki yaptı, ne kadar sürede yan etki yaptı, o zaman ekimden 3 ay önce finanserid kullanarak yan etkisi olup olmadığını anlayabilir ona gore ekim planyalabiliriz yani

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2016, 19:37:45 »
Ben kullanalı çok oldu, 6-7 sene olmuştur..Yağlanma, ereksiyonda problem, menide değişim, unutkanlık vs. bir sürü yan etki yaptı :) 2 ay civarı direndim ama sonra bırakmak zorunda kaldım..Bırakınca geçiyor.

Bir dönem tekrar başladım, belki psikolojiktir dedim, yine yan etki oldu ama ilk deneyimimdeki kadar olmadı, 3 ay civarı kullandım tekrar rahatsızlık vermeye başladı bıraktım.

Kimisinde yan etki yapmıyor, kimisinde yapıyor. Yapmıyorsa eğer, şanslısınız. 3 ayda elbette anlarsın..Daha kısa sürede bile anlayabilirsin yan etkisi belirgin olabiliyor
  • Greft Miktarı 3100

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2016, 19:45:44 »
iron sen bu rahatsızlıkları yaşamışsın daha sesin güçlü cıkması lazım bu ilaçların zehir oldugu yönünde anlatman lazım

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2016, 20:00:20 »
Mutsuz, bende yan etki yaptı ama beş yıldan fazla kullanıp da yan etki görmeyen ve saçlarını koruyan kişiler var. Bu şekilde saçlarının dökülmesini durduran kişi sayısı da azımsanmayacak derecede çok. Kişisel olarak bakarsam evet aşırı muhalif olabilirim ilaca ama etkisini de biliyorum.  Yan etki görmeyen kişiler biraz şanslı finansteride konusunda.

Bende yan etkileri ağır oldu ve bıraktım. Jinekomasti dışında yaptığı diğer yan etkiler geçiyor. Jinekomasti yaparsa büyük problem.
  • Greft Miktarı 3100

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2016, 20:17:02 »
Jinekomasti dediğin ne oluyo usta.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2016, 20:20:23 »
iron bu formda ilacı kullananların büyük cogunlıgu yani %60 memnun degil ve bıraktılar

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2016, 21:05:50 »
Jinekomasti meme büyümesi.

mutsuz, memnuniyet meselesi değil aslında, erkek tipi dökülme varsa ve finansteride kullanılıyorsa etkisi kesinlikle oluyor. Bırakıldığı zaman zaten etkisi anlaşılıyor. Yan etki meselesi bu, yan etki görmezsen kullanılabilir ama yıllarca kullanıldığında ne gibi hasarlar verir orasını kestiremiyorum. Sonuçta çalışma mekanizması belli..

Benim bir arkadaşım vardı dutasteride finansteride  avodart bunların hepsini bir olarak kullanmışlığı oldu. Resmen intihar gibiydi, çok uyarmıştım ama bunların hepsini  bir kullandı. Cinsiyet değiştirir herhalde dedim ama psikolojik açıdan çöktü..sonuç olarak oda sonradan bırakıp gidip ektirdi.
  • Greft Miktarı 3100

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2016, 21:10:41 »
iron benimde arkadaşım bu ilaç yüzünden cok cekti bende zaten bu ilaçlara oldu bitti karşı biriyim.Ama her fırsatta karşı olacagım.Zaten formda bu ilacı soranlara direk kullanmamasını söylüyorum sen de karşılaşmışsındır bu yorumlarıma.sonsuza kadar hiç bir şey kullanılmaz ve bıraktıgın zamn eskiye dönülüyorsa veya eski halinden daha kötü olunuyorsa kullanılacak bir şey degil

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2016, 21:59:50 »
Şimdi ben on bölgeye ekim yapmak istiyorum ama arka bölgeyi de korumak istiyorum, size gore arka bölgenin dökülmesine göz yumup bi zaman sonra ekim yaptırılması kanaatinde, bunun baska bi çaresi yok mu, erken teşhisi yok mu yni

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2016, 22:05:31 »
resim atda bir bakalım daaa neyin ne oldugunu bir görelim

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2016, 22:15:09 »
Attım zaten sizce nasıl olur ne gerekli ? Diye. O konu altinda paylaşmıştım resimleri 4-5 konu altta, oradan bakabilirsiniz

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2016, 22:29:00 »
erkek tipi saç dökülmesi var sende, tepede zaten pek bir şey kalmamış.

Ön bölgeye ektir derim, tepe tarafını da döküldüğünde halledersin, ya da sıklaştırırsın.
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram