Gönderen Konu: Saç Ekiminin 7. Günü dökülmeler başladı?  (Okunma sayısı 1049 defa)

Panoz

• Jr. Member
  • **
Saç Ekiminin 7. Günü dökülmeler başladı?
« : 13 Mart 2019, 23:16:44 »
Selamlar araniza yeni katildim :) benim daha ekimin 7. Günündeyim saçımı bugün yıkarken 5 6 tane köksüz saç gördüm  ilk başta ense sacim falan sandin ama simdi aynay bakinca en öndeki 2 alanda boşluk gördüm puzzlenin  parçası eksik olur ya aynn öyle
Sorum şu dostlar internette olduğum kadarıyla  ekim yapılip kabuklar döküldukden sonra 15 ince günden sonra dökülme baslar ama ben daha 7. Günümdeyim ufaktan basladi? Ayrıca daha kabuklar duruyor.
Aklima 2 senecek geliyor
- Dökülmelerim erken basladi
- o ekilip dökülenler tutmadi
Yardımcı olursaniz cok sevinirim

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimin daha 7. Günü dökülmeler başladı?
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2019, 11:11:05 »
Foto ve ekimini paylasirsan forumdaki arkadaslar yardimci olurlar....

Panoz

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç Ekiminin 7. Günü dökülmeler başladı?
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2019, 12:19:11 »
Ekledim resimleri. Ilk resim sorunsuz olan yani ekimin 3. 4. Günü en sondakide en onden iceri su yolu gibi boşluk olmus onlari söylüyorum

Panoz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2019, 10:16:49 »
Kimse yokmu yaw :))

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2019, 10:56:35 »
Öncelikle on bölge sık orta bölge ise seyrek ekilmiş bunda hemfikiriz sanırım.Onun dışında evet tutmayan saç illaki oluyor merak etme hatta 60.gunde bile bende iki üç tel düştü başında kabuk var gibi bazılarının 6.ayda bile düşen oluyor yani takılma onlara.Soyle düşün 3000 saç telinden 100 u tutmasa ne kadar farkedecek? Önemli olan sonuç geldiğinde nasıl olacak sen boşver bunu kabuk dökme zamanında dökmeye bak gerisi Allah kerim.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2019, 00:36:20 »
Ekledim resimleri. Ilk resim sorunsuz olan yani ekimin 3. 4. Günü en sondakide en onden iceri su yolu gibi boşluk olmus onlari söylüyorum
Onlar sac derisinin gerilmesinden kardesim forumda araştırabilirsin daha gecen gün başıma geldi korkulacak bir durum yok.sac dokulmesi yok oralarda

Facebook Twitter Instagram