Gönderen Konu: Saç ekimine uygunmuyum?  (Okunma sayısı 1871 defa)

Yazanadam

• Yeni üye
  • *
Saç ekimine uygunmuyum?
« : 13 Mart 2019, 21:50:11 »
Arkadaşlar yaşım 29 donör bölgem ve ekilecek alan fotolarda mevcuttur ankara için nereyi tavsiye edersiniz veya bu saç ekime uygunmu dönör elverişlimi tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim

Faruk48

• Yeni üye
  • *
Ynt: Acil yardım !!
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2019, 22:10:03 »
Lifehairankara şahin çelik bey,i ile görüşmeden karar verme bence.. mutlaka onunla da görüşüp karar vermenizin doğru olacağını düşünüyorum..

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2019, 22:16:13 »
Donür bölgen yeterli gelmeyebilir sakaldan da ekim yapan yerleri düşünmelisin bütçene uygunsa ankarada kaan pekineri araştırabilirsin sakaldanda ekim yapabiliyor.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2019, 22:17:52 »
abi açıklık çok fazla ankarada şahin çelik olabilir.

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2019, 23:13:44 »
saç ekimine hem açıklık hem donör hemde yaş olarak uygun görünüyosunuz hocam

Yazanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2019, 23:20:32 »
abi açıklık çok fazla ankarada şahin çelik olabilir.
Yani iki üç yere gittim hepside iki planlamalı bir ekim yapılabileceğini ve dönörün yeterli olduğunu söyledi ama bıradaki tecrübeli arkadaşlardan da bilgi almak istiyorum

Yazanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2019, 23:21:41 »
saç ekimine hem açıklık hem donör hemde yaş olarak uygun görünüyosunuz hocam
teşekkütler umarım öyledir ama takıntıntılı bir insanım olurmu olmazmı diye tedirginim açıkcası

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2019, 23:23:28 »
Aslında baya saçınız var ama bir kısmı güçsüz minyatür hem bunları hem donörü kalınlaştırmK için ekim öncesi finası araştırabilirsin

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #8 : 13 Mart 2019, 23:54:51 »
Aslında baya saçınız var ama bir kısmı güçsüz minyatür hem bunları hem donörü kalınlaştırmK için ekim öncesi finası araştırabilirsin
fnastied donör bölgesini nasıl kalınlaştırıyor! kaldıki o bölgedeki saçlar dht ye karşı kodlanmış dht onlara zarar veremezken nasıl faydası olacak bu konuda bilimsel veri varımı?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2019, 00:54:47 »
Yoğun ışık altında bir çok kişinin saçları bu kadar seyrek gözükür çok mükemmel bir dönor alanına sahip olmasanızda bu dönor ile rahatlık saç ekimi yaptırabilirsiniz. Önemli olan varolan saçlarınızında gidici gibi gözükmesi, bunu da finasterid kullanarak çözebilirsiniz. Finasteridin yanetkileri olduğundan araştırıp kullanımına doktor kontrolünde başlamanızı tavsiye ediyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Yazanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2019, 09:53:21 »
Yoğun ışık altında bir çok kişinin saçları bu kadar seyrek gözükür çok mükemmel bir dönor alanına sahip olmasanızda bu dönor ile rahatlık saç ekimi yaptırabilirsiniz. Önemli olan varolan saçlarınızında gidici gibi gözükmesi, bunu da finasterid kullanarak çözebilirsiniz. Finasteridin yanetkileri olduğundan araştırıp kullanımına doktor kontrolünde başlamanızı tavsiye ediyorum.
evet varolan saçlar çok ince telli ve zayıf kesinlikle gidici gibi onları tutarak bir ekim yapılsa çok iyi olur ama bu mümkün mü bilemiyorum

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2019, 13:47:21 »
fnastied donör bölgesini nasıl kalınlaştırıyor! kaldıki o bölgedeki saçlar dht ye karşı kodlanmış dht onlara zarar veremezken nasıl faydası olacak bu konuda bilimsel veri varımı?
hangi donör dhtye karşı kodlanmış? Ezber şeyler bunlar.. ben donörde dökülme yaşayan bir sürü örnek gösterebilirim sana bu forumda peki sen dhtnin donörü etkisi altına almadığını kanıtlayan bilimsel birşey gösterebilir misin? Googlea dht yazıp çıkan ilk görseldeki kulaktan duyma bilgiler hariç tabi..

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimine uygunmuyum?
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2019, 13:54:49 »
Bence saç ekimine uygunsunuz. Kel bölgeniz yok; dökülmeniz, genel seyrelme şeklinde. Tepede aşağıya doğru olan seyrelme var, ama o pek önemli değil. Çünkü orası zaten riskli bölge olduğu için; orada seyrelmeniz olmasaydı bile, oradan alım yapılması tercih edilmez zaten. Ekim sırasında, oradan kaliteli görünen az sayıda greft alınabilir, bunda da bir sakınca yok. Mevcut saç çizginizi aşağıya çekmeden, mevcut saç çizginizden başlayarak geriye doğru araları sıklaştırma şeklinde ekim yapılmasını öneririm. Mevcut saçlarınız için fazla endişeniz olmasın. Onlar en kötü ihtimalle ekim sonrası sadece geçici şok dökülmeye uğrar, sonra geri gelirler. Bir saç telinin genetiğinde dökülme ne zaman kodlanmışsa, genellikle o zaman dökülür zaten, bu pek değişmez. Finasteridle geriye bile atılabilir. Kanal açarken de gereğinden fazla sık açmayacaklar, saçlı noktalara dikkat edeceklerdir zaten. Ankara'da ekim yeri olarak da ekenlerin kaç sene tecrübeli olduğunu sormak isteyebilirsiniz. Mesela Şahin Çelik'in sanırım uzun süredir kendisiyle çalışan tek ekibi var onu düşünebilirsiniz. Sağ tarafı ekenin hep sağ tarafı, sol tarafı ekenin hep sol tarafı, tepeyi ekenin hep tepeyi ektiği bile anlatılıyor. Kanalları da kendisi açıyormuş. Bunları teyit etmek isteyebilirsiniz. Veya maddi durum uygunsa (maddiyatı tutturmak için gerekirse greft sayısından fedakarlık ederek) bütün ekimi kendisi yapan Muttalip Keser'i düşünebilirsiniz. Veya az toppik dökünce, toppiğin belli olmayacağı bir açıklığınız var, toppikle de epey yıllar idare edebilirsiniz.

Yazanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Mart 2019, 14:26:03 »
Bence saç ekimine uygunsunuz. Kel bölgeniz yok; dökülmeniz, genel seyrelme şeklinde. Tepede aşağıya doğru olan seyrelme var, ama o pek önemli değil. Çünkü orası zaten riskli bölge olduğu için; orada seyrelmeniz olmasaydı bile, oradan alım yapılması tercih edilmez zaten. Ekim sırasında, oradan kaliteli görünen az sayıda greft alınabilir, bunda da bir sakınca yok. Mevcut saç çizginizi aşağıya çekmeden, mevcut saç çizginizden başlayarak geriye doğru araları sıklaştırma şeklinde ekim yapılmasını öneririm. Mevcut saçlarınız için fazla endişeniz olmasın. Onlar en kötü ihtimalle ekim sonrası sadece geçici şok dökülmeye uğrar, sonra geri gelirler. Bir saç telinin genetiğinde dökülme ne zaman kodlanmışsa, genellikle o zaman dökülür zaten, bu pek değişmez. Finasteridle geriye bile atılabilir. Kanal açarken de gereğinden fazla sık açmayacaklar, saçlı noktalara dikkat edeceklerdir zaten. Ankara'da ekim yeri olarak da ekenlerin kaç sene tecrübeli olduğunu sormak isteyebilirsiniz. Mesela Şahin Çelik'in sanırım uzun süredir kendisiyle çalışan tek ekibi var onu düşünebilirsiniz. Sağ tarafı ekenin hep sağ tarafı, sol tarafı ekenin hep sol tarafı, tepeyi ekenin hep tepeyi ektiği bile anlatılıyor. Kanalları da kendisi açıyormuş. Bunları teyit etmek isteyebilirsiniz. Veya maddi durum uygunsa (maddiyatı tutturmak için gerekirse greft sayısından fedakarlık ederek) bütün ekimi kendisi yapan Muttalip Keser'i düşünebilirsiniz. Veya az toppik dökünce, toppiğin belli olmayacağı bir açıklığınız var, toppikle de epey yıllar idare edebilirsiniz.
çok teşekkür ederim hocam değerli önerileriniz için acaba bu saça minoxil kullanmak fayda sağlarmı ?

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Mart 2019, 14:48:38 »
çok teşekkür ederim hocam değerli önerileriniz için acaba bu saça minoxil kullanmak fayda sağlarmı ?
Rica ederim. Minoxidil, finasteridle beraber FDA onaylı iki üründen birisi. Faydalı olması yüksek ihtimal. Fayda derecesi kişiden kişiye değişir. Başlamadan önce ve başladıktan sonra aynı saç uzunluğunda, aynı yerde, aynı ışıkta, aynı saatlerde fotoğraflar çekin. Fayda derecesini en iyi o şekilde gözlemleyebilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram