Gönderen Konu: Yurtdışından gelip saç ektirenler  (Okunma sayısı 2085 defa)

ahmet69

• Jr. Member
  • **
Yurtdışından gelip saç ektirenler
« : 13 Mart 2019, 19:20:09 »
selam arkadaşlar forumu 1 seneye yakındır takip ediyorum genç bir arkadaşınızım :) artık yeter diyip bu sene ektirmeliyim diyip forumada üye oldum :D

yurtdışında yaşıyorum fiyat alacağım yerlere yurtdışından geleceğimi söylesem fiyat yükseltirler mi?

hangi hastaneyi tavsiye edersiniz Bursada kalacak yerim var bu arada aile tavsiyesi Bursa Jimer Hastanesi denildi. ama ben forumda pek konu göremedim

yurtdışında mı yoksa Türkiye de mi yaşadığımı söylemeliyim ve 2 kişiyiz bir indirim yaparlar mı?

teşekkürler iyi forumlar.

Jeu

• Hero Member
Ynt: Yurtdışından gelip saç ektirenler
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2019, 19:31:50 »
selam arkadaşlar forumu 1 seneye yakındır takip ediyorum genç bir arkadaşınızım :) artık yeter diyip bu sene ektirmeliyim diyip forumada üye oldum :D

yurtdışında yaşıyorum fiyat alacağım yerlere yurtdışından geleceğimi söylesem fiyat yükseltirler mi?

hangi hastaneyi tavsiye edersiniz Bursada kalacak yerim var bu arada aile tavsiyesi Bursa Jimer Hastanesi denildi. ama ben forumda pek konu göremedim

yurtdışında mı yoksa Türkiye de mi yaşadığımı söylemeliyim ve 2 kişiyiz bir indirim yaparlar mı?

Bende Fransa da yaşyıorum  Yurt dışında  ekim merkezleri yok mu?

ahmet69

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2019, 19:34:45 »
var güvenmiyorum ve pahalı diye biliyorum

alicandesouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2019, 04:45:20 »
Ben de yurtdışında yaşıyorum.birkac merkez bana normal fiyatlarından fazlasını söylediler.o yüzden ektirirsem eğer yurtdışında yaşadığımı bilmelerini istemiyorum  :D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2019, 08:18:07 »

Hiç affetmezler. Direk yapıltırırlar. Sen hiç karıştırma Yurtdısı vs. İstanbuldan fiyat alacak isen Ankara’da ikamet ettiğini gelemeyeceğini , ankaradan alacaksan Urfadan gelmek istediğinden bahset. Türk numarasından ara , arama yapamayacak isen buradan bir arkadaşından destek al.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2019, 11:13:55 »
Hiç affetmezler. Direk yapıltırırlar. Sen hiç karıştırma Yurtdısı vs. İstanbuldan fiyat alacak isen Ankara’da ikamet ettiğini gelemeyeceğini , ankaradan alacaksan Urfadan gelmek istediğinden bahset. Türk numarasından ara , arama yapamayacak isen buradan bir arkadaşından destek al.

Aynen böyle yap. Sunu da ekleyeyim; foruma odaklan, sac ekimlerini detayli incele, merkezlerden bilgi al ve sonra karar ver.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2019, 11:32:24 »
Bursa jimer hastesinin doğru bir ekimini görmedim paylaşılan konularda.

Yurt dışında yaşıyorsan güzel bir yere gitme şansın maddi olarak daha fazla paran değerli olduğu için. Forumu iyi araştır derim

Forumda çok fazla gurbetçi arladaş var bu arada ..
Global Moderator

ahmet69

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2019, 00:09:42 »
teşekkürler aceleye getirmek istemiyorum ama hastaneyi bulup hemen randevu almam lazım ona göre bilet alıcam kararsızım

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2019, 00:25:26 »
teşekkürler aceleye getirmek istemiyorum ama hastaneyi bulup hemen randevu almam lazım ona göre bilet alıcam kararsızım

hakan doğaya resımlerıni bir gönder ondan da bilği al ekibi uygun  yada sibel ulusan

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2019, 09:44:13 »
Yurtdisinda yasiyorum ve ekim yaptirdigim doktor özgür nalbant ayni fiyati veriyor onun disinda da forumda ün yapmis özellikle doktorlarin cogunun standart sabit fiyati var, extra tüccarlik yapmicaklarini düsünüyorum, doktorsuz ekim merkezleri hakkinda bilgin yok

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2019, 20:12:40 »
Ticarethane  mantığında çalışanlara ekim yaptıracaksanız yurtdışında yaşadığınızdan bahsederseniz hiç afffetmezler  :). Onun dışında bu işi hakkıyla yapan yerler size farklı fiyat vermezler rahat olun.

ahmet69

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2019, 22:17:39 »
Yurtdisinda yasiyorum ve ekim yaptirdigim doktor özgür nalbant ayni fiyati veriyor onun disinda da forumda ün yapmis özellikle doktorlarin cogunun standart sabit fiyati var, extra tüccarlik yapmicaklarini düsünüyorum, doktorsuz ekim merkezleri hakkinda bilgin yok

memnun musunuz fiyat neydi acaba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2019, 03:49:35 »
Gurbetçi olarak forumda büyük bir kesim var var konuya yazarlarlarsa kendileri gibi yurt dışında yaşayan arkadaşlar faydalanır.
Global Moderator

ahmet69

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2019, 03:23:33 »
pek yazan yok :D araştırmalara devam ediyorum önce esma serkan düşünüyordum. biraz önce şahin beye yöneldim bakalım kimi seçecegiz :D

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2019, 17:24:58 »
 bende bir gurbetci olarak. maddi durumunu ve nekadar greft gerekecegini bilmesemde ,gerekiyorsada imkanlarini zorla ve asmed koray hocaya yada biraz daha uygun fiyata alp hocaya  o da asmedde tavsiye ederim . hic fantazi ve risk arama direk en kaliteli yere git...

bende yurtdisi telefonum üzeri görüstügüm merkezlerden direk farkli fiyat aldim.

anlattiklari vaadlere gösterdikleri resimlere inanma

Facebook Twitter Instagram