Gönderen Konu: Saçlarımın Son Durumu Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 4662 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saçlarımın Son Durumu Yorum Lütfen
« Yanıtla #45 : 27 Mart 2020, 10:37:51 »
Geçen sene askere aralık ayında başlamıştım askerden önce baya bi dolu kutu almıştım 5-6 tane.onları bitirdikten sonra daha temin edemedim param da yoktu zaten pahalıydı iyice zamlanmıştı.Askerde 1-2 ay kullandım sonra bıraktım komple xpecia ve medobiotin den devam ettim.Xpecia da yapmış olabilir bu duruma katkısı vardır muhakkak ama başrol propeciada.Mayıs sonunda askerlik bitti ben tam hatırlamıyorm ama mart ayıdır büyük ihtimal 2019 un mart aylarında bıraktım o zamandan beri almıyorum 1 sene oldu en az.xpeciayı ise askerlik sonlarına doğru bıraktım.askerden geldiğimden beri ne xpecia ne propecia almadım hiç.

Yaşadığım yan etkiler : askerde psikoji bozulması , kalp çarpıntısı , uyku hali , mutsuzluk , intihar isteği,
penisteki sorunlarım :  zor dikleşme (birşey izlemem lazım veya uzun süre düşünmem lazım birşeyleri ) , çabuk sönümlenme , sertleşme sorunu , menide ilk başlarda kullanıyorken şeffalşama vardı şimdi o yok.peniste küçülme bile yapmıştı.  ne yapıcam ben bilmiyorum moralim çok bozuk şuan :( saçlarıma da aman aman bir etkisi olmadı propecia nın aksine daha fazla dökmüş bile olabilir.hiçbir fayda görmeyip aksine kalıcı yan etki bıraktı.

Penis küçülmesi o kadar kısa sürede kullanmada olmaz. O sorunu yaşayanlar çok uzun süreli kullananlarda olur. Sende acaba panik atak hastalığı mı var? Meni de şefaflaşma yoksa, normale dönmüşse, azalma da yoksa çok fazla stres yapmamalısın. Sen çok stres yaptığın içinde bu sorunları yaşıyor olabilirsin. Gerçi 5 aylık sürede yanetki yaşamış olman muhtemel, çünkü Xpecia + Propecia kullanmışsın. Ama bu denli büyük hasar almış olman zor gibi geliyor bana. Sen bu süre zarfında anladığım kadarıyla doktora gitmeyeceksin. Bana kalırsa şunu yapmalısın öncelikle kafandan kalıcı yanetki yaşadığın durumu çıkar ve kalıcı yanetki yaşamadığın içinde boşuna kendini mutsuz duruma sokma. Saç dökülmen içinde çaresiz değilsin o saçlar ekim ile çok güzel bir hal alacaktır. Korona salgını bittikten sonra da mutlaka bir üroloji bölümüne görün. Ciddi bir sorun çıkmazsa, psikolojik destek alman yararına olabilir.

Edit: Birde hiç finasterid kullanmadığın zamanlardaki suratının görüneceği şekilde fotoğrafını ekleyebilir misin?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 27 Mart 2020, 11:07:39 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 27 Mart 2020, 11:18:52 »
Yav yigit gene saçmalamaya başladın sen
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 27 Mart 2020, 11:25:36 »
Penis küçülmesi o kadar kısa sürede kullanmada olmaz. O sorunu yaşayanlar çok uzun süreli kullananlarda olur. Sende acaba panik atak hastalığı mı var? Meni de şefaflaşma yoksa, normale dönmüşse, azalma da yoksa çok fazla stres yapmamalısın. Sen çok stres yaptığın içinde bu sorunları yaşıyor olabilirsin. Gerçi 5 aylık sürede yanetki yaşamış olman muhtemel, çünkü Xpecia + Propecia kullanmışsın. Ama bu denli büyük hasar almış olman zor gibi geliyor bana. Sen bu süre zarfında anladığım kadarıyla doktora gitmeyeceksin. Bana kalırsa şunu yapmalısın öncelikle kafandan kalıcı yanetki yaşadığın durumu çıkar ve kalıcı yanetki yaşamadığın içinde boşuna kendini mutsuz duruma sokma. Saç dökülmen içinde çaresiz değilsin o saçlar ekim ile çok güzel bir hal alacaktır. Korona salgını bittikten sonra da mutlaka bir üroloji bölümüne görün. Ciddi bir sorun çıkmazsa, psikolojik destek alman yararına olabilir.

Edit: Birde hiç finasterid kullanmadığın zamanlardaki suratının görüneceği şekilde fotoğrafını ekleyebilir misin?

Evlenmeden meni nasıl geliyormuş ?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 27 Mart 2020, 11:47:56 »

Propeciadan önce yüz kemiklerin erkeksi daha belirginmiş , propecia kullandıktan sonra sanki erimiş yüzün minyonlasmis gibi bir hal almış veya ben gördüm uruloji dooktoruna git derdini anlat buradan sana fayda çıkmaz.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Mart 2020, 11:49:34 »
Bu resim bende olsa yani içindeki ben olsam MİSTÖRKİ DÖRTNALA katılırdım

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 27 Mart 2020, 12:06:18 »
Surattaki feminemleşmeye örnek.Resimdeki 10 ay spiro kullanmış(Finin bir tık güçlü versiyonu).Yiğit geçen sene propecia+kabak çekirdeği tarzı şeyler kullanıyordu tabi tedavinin dozajını kaçırınca surat hatlarıda cinselliğide zarar gördü geri dönüşü olur mu ? Bunu zaman gösterecek

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 27 Mart 2020, 12:10:15 »
Surattaki feminemleşmeye örnek.Resimdeki 10 ay spiro kullanmış(Finin bir tık güçlü versiyonu).Yiğit geçen sene propecia+kabak çekirdeği tarzı şeyler kullanıyordu tabi tedavinin dozajını kaçırınca surat hatlarıda cinselliğide zarar gördü geri dönüşü olur mu ? Bunu zaman gösterecek

Merakla bekliyoruz

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 27 Mart 2020, 12:10:24 »

Bu bildiğin kız olmuş

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 27 Mart 2020, 12:12:13 »

Bu bildiğin kız olmuş

Ama memeleri yok. Aşağıya bakıyorum görünmüyor

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 27 Mart 2020, 12:13:15 »

Bu bildiğin kız olmuş
Spiro kullanmış finden daha ağır bir ilaç.Fin dhtyi baskılar östrojeni arttırır ama spiro testoyuda düşürür e östrojen fazla testo yüksek olursa ne olur ? Kadınlaşırsın.Gerçektende fin bazı kişileri kadınsallaştırabiliyor.Ben hiçbir yan etki görmediğim ve aynı zamanda olumlu bir etkide görmediğim için bunların hiçbirisini yaşamıyorum ve belkide saçımın dökülmesinin nedeni bu.Ama bana kalırsa en garanti çözüm saç ekimi her saçı dökülen erkek propeciayı denemeli ve yan etki görürse bırakmalı(tam tersi saç çıkarmıyorsa da bırakmalı bende bırakıp ekim yaptıracağım)

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 27 Mart 2020, 12:15:26 »
Ama memeleri yok. Aşağıya bakıyorum görünmüyor
Memeleri de çıkacak elbette  hatta sende dutas kullanıyorum demiştin o finden daha tehlikeli yiğidin yaşadığını belki 1 2 sene sonra yaşayabilirsin dinodin reyis aman he dikkat et.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 27 Mart 2020, 12:20:58 »
Memeleri de çıkacak elbette  hatta sende dutas kullanıyorum demiştin o finden daha tehlikeli yiğidin yaşadığını belki 1 2 sene sonra yaşayabilirsin dinodin reyis aman he dikkat et.

Ben fatihalarla yaşıyorum. Allah etmesin. Kadın olursam kendimi asarım ki o kadar gıcık oluyorum o memelilere.

Şey ben dutasi 3 günde bir aliyorum artık. Ama bırakamamki. İnşallah zararsız bir madde çıkarda bırakırım

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 27 Mart 2020, 12:46:06 »

Evlenmeden meni nasıl geliyormuş ?

Bilmem sizce?

Edit: Bu arada Sarper yüz hatları konusunda bence haklı. Üroloji bölümüne gitmeyi ihmal etme derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 27 Mart 2020, 13:15:49 »
@dinodin11  Teşekkür ederim güzel yorumlar için eski halimden eser yok.

Siz yüz hatlarındaki sorun yüzümde incelmemi olmuş ben tam anlayamadım yani yüzden kilomu vermişim yoksa iyicemi kilo almışım ?

Facebook Twitter Instagram