Geçen sene askere aralık ayında başlamıştım askerden önce baya bi dolu kutu almıştım 5-6 tane.onları bitirdikten sonra daha temin edemedim param da yoktu zaten pahalıydı iyice zamlanmıştı.Askerde 1-2 ay kullandım sonra bıraktım komple xpecia ve medobiotin den devam ettim.Xpecia da yapmış olabilir bu duruma katkısı vardır muhakkak ama başrol propeciada.Mayıs sonunda askerlik bitti ben tam hatırlamıyorm ama mart ayıdır büyük ihtimal 2019 un mart aylarında bıraktım o zamandan beri almıyorum 1 sene oldu en az.xpeciayı ise askerlik sonlarına doğru bıraktım.askerden geldiğimden beri ne xpecia ne propecia almadım hiç.
Yaşadığım yan etkiler : askerde psikoji bozulması , kalp çarpıntısı , uyku hali , mutsuzluk , intihar isteği,
penisteki sorunlarım : zor dikleşme (birşey izlemem lazım veya uzun süre düşünmem lazım birşeyleri ) , çabuk sönümlenme , sertleşme sorunu , menide ilk başlarda kullanıyorken şeffalşama vardı şimdi o yok.peniste küçülme bile yapmıştı. ne yapıcam ben bilmiyorum moralim çok bozuk şuan saçlarıma da aman aman bir etkisi olmadı propecia nın aksine daha fazla dökmüş bile olabilir.hiçbir fayda görmeyip aksine kalıcı yan etki bıraktı.
Penis küçülmesi o kadar kısa sürede kullanmada olmaz. O sorunu yaşayanlar çok uzun süreli kullananlarda olur. Sende acaba panik atak hastalığı mı var? Meni de şefaflaşma yoksa, normale dönmüşse, azalma da yoksa çok fazla stres yapmamalısın. Sen çok stres yaptığın içinde bu sorunları yaşıyor olabilirsin. Gerçi 5 aylık sürede yanetki yaşamış olman muhtemel, çünkü Xpecia + Propecia kullanmışsın. Ama bu denli büyük hasar almış olman zor gibi geliyor bana. Sen bu süre zarfında anladığım kadarıyla doktora gitmeyeceksin. Bana kalırsa şunu yapmalısın öncelikle kafandan kalıcı yanetki yaşadığın durumu çıkar ve kalıcı yanetki yaşamadığın içinde boşuna kendini mutsuz duruma sokma. Saç dökülmen içinde çaresiz değilsin o saçlar ekim ile çok güzel bir hal alacaktır. Korona salgını bittikten sonra da mutlaka bir üroloji bölümüne görün. Ciddi bir sorun çıkmazsa, psikolojik destek alman yararına olabilir.
Edit: Birde hiç finasterid kullanmadığın zamanlardaki suratının görüneceği şekilde fotoğrafını ekleyebilir misin?