Gönderen Konu: Saçlarımın Son Durumu Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 4681 defa)

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Ynt: Saçlarımın Son Durumu Yorum Lütfen
« Yanıtla #16 : 25 Mart 2020, 23:45:36 »
Mukemmel bir bakim yapiyosun zaten saclarina. Bence durumun kotu degil ama on cizgiden memnun degilsen ektirebilirsin ama bu destekleri kullandigin sure 1 sene olsun sonra bakarsin, belki gerek bile duymazsin
Edit: Pardon finasteridi kesmissin gordugum kadariyla. Yan etki yasaman sanssizlik olmus. Haftada 3 tekrar baslamayi deneyebilirsin sahsen ben oyle deniyorum ilk olarak bir 5 6 ay gozlemleyecegim. Ptesi cars cuma proscar 1/4

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2020, 23:51:45 »
Yan etki gecmedi demissin nasil bir sanssizliktir bu ya... yan etki gecerse dutasterid de deneyebilirsin haftada bir falan istersen kulaga cilgin gelebilir ama bu kadar onemsiyorsan belki bi sans verilebilir

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2020, 15:37:41 »
Duzgun tras ol bence.

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2020, 16:30:23 »
Ozan Tufana bir ben mi benzetiyorum
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

rockbu6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2020, 16:38:30 »
Dostum bir terapiste görün bence o gerekirse psikiyatra yönlendirsin seni. Saçların gayet normal ama bu kadar duygusal stres yazık canına.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2020, 19:29:46 »
Vertex canlanmış arkalar toparlamış ama önler gitmiş tamamen.Fin arkada işe yararken önlerde malesef çok zor yarıyor.Ve ayrıca suratın feminemleşmeye başlamış muhtemelen finasterideyi çok fazla kullandığın için yan etki oluşmuş acilen trt tedavisi olmalısın yan etki gördüysen propeciahelpe başvur yoksa hem saç hem maldan olursun

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2020, 21:12:11 »
@My Precious Surat fenimlenmesi nedir ? Zaten bende şuan gerçekten diyorum tedavi olmam lazım benim ereksil disfonksiyon oluştu sertleşme ve mal çok zor kalkıyor.Trt tedavisi nedir ? Propeciahelp nedir ? Bunları açıklarmısın bana yalvarırım yardım et.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2020, 21:13:12 »
@lincoln nasıl yani düzgün traş derken nasıl bir tıraş şuanki tıraş evet son tıraşımı bende beğenmedim yanları fazla aldırmışım.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2020, 21:43:07 »
@My Precious Surat fenimlenmesi nedir ? Zaten bende şuan gerçekten diyorum tedavi olmam lazım benim ereksil disfonksiyon oluştu sertleşme ve mal çok zor kalkıyor.Trt tedavisi nedir ? Propeciahelp nedir ? Bunları açıklarmısın bana yalvarırım yardım et.
Kardesim yuzun kadinsilasmis diyor justin, onceki halini gormedigimden ben bilemeyecegim. Sence de oyle bir durum soz konusu mudur? Gogus buyumesi falan yoktur umarim. Propeciahelp yan etki gorenler icin bi yardim forumu. Ingilizce olmasi lazim bi arastir yan etki tedavilerini oradan, translate falan kullan ingilizcen yoksa.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 26 Mart 2020, 21:51:50 »
Göğüs büyümesi yok
Bir ara kilo almıştım baya ilaçtan dolayı
Şuan dikleşme sorunu ve dik kalma süresi çok kısa baya sorun yaşıyorum eskiden böyle birşey yoktu
sertleşme sorunu da yaşıyorum
Doktora hiç gitmedim bu saatten  sonra gitsem faydası olurmu acaba ilacı bırakalı baya oldu sorun halen düzelmedi
Birde çocuk sorunu yaşarmıyım acaba ya çocuğum olmazsa yada hasta sakat vs olursa arkadaşlar ?
Moralim çok bozuldu

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2020, 21:55:19 »
Kardesim tabiki bi urologa gitmelisin acilen. Tabiki faydasi olur. Cocuk konusunda sorun yasamazsin fakat ereksiyon konusunda gecmiyorsa bir tedavi mutlaka gerekecektir. Hormonlarinla alakali bi dengesizlik olmustur muhtemelen onu duzeltirsin. O kadar korkma

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 26 Mart 2020, 21:59:29 »
Kendi paramla kendimi yaktım resmen bir dolu kutu propecia almıştım askere gitmeden önce geçen sene kasım aylarındaydı.sonra askerde kullandım onları bitirdim bayadağı da bi kullanmadım ama yan etki halen geçmedi yüzde kadınlaşma yok yüz böyleydi ama vücutta yağlanma yapmıştı onu sporla birşekilde zayıfladım.bir defasında bayana gittim paramla rezil oldum benimki kalkmadı öylece çıktım ağladım.ben ne yapacam şimdi arkadaşlar.bi yol gösterin.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 26 Mart 2020, 22:11:06 »
Kendi paramla kendimi yaktım resmen bir dolu kutu propecia almıştım askere gitmeden önce geçen sene kasım aylarındaydı.sonra askerde kullandım onları bitirdim bayadağı da bi kullanmadım ama yan etki halen geçmedi yüzde kadınlaşma yok yüz böyleydi ama vücutta yağlanma yapmıştı onu sporla birşekilde zayıfladım.bir defasında bayana gittim paramla rezil oldum benimki kalkmadı öylece çıktım ağladım.ben ne yapacam şimdi arkadaşlar.bi yol gösterin.
Bir kez daha karıya gitmen lazım belki kadından tahrik olmadın ortam gerdi her an herşey olmuş olabilir.Bir kez daha git bu seferde kaldıramazsan ürolog şart oraya git ve prostat kanseri için yazılan ilaçtan kullandım de bunu demeyi unutma ki adam sorununu çözsün

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 26 Mart 2020, 22:14:29 »

Bu forumda birine saçtan onemli şeyler var dedim geçen gün bu ilaçları kullanarak kendine yazık ediyorsun dedim , saçım olsun hiç bir şeyim olmasın demişti  ::)

Benim tavsiyem uroloji uzmanına gozukmen duzeltirse o düzeltir. Ama umarım sorun penistedir , merkezi sinir sisteminde değildir.

Geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram