Gönderen Konu: Saç ekim kararsızlık acil!  (Okunma sayısı 2510 defa)

01Apollo

• Yeni üye
  • *
Saç ekim kararsızlık acil!
« : 12 Mart 2019, 14:48:56 »
Merhaba arkadaşlar,saç ektirmeyi düşünüyorum aynı şehirdeki  2 klinikle görüştüm.verdikleri fiyatlar arasında uçurum var tam olarak 2 kat.hastanede olan 6 bin kendi yeri olan klinik ise 3 bin istiyor.bu nasıl bir farktır anlamış değilim.(Batmanda) Fotoğraflar aşağıda, sizin tavsiyeniz nedir? Acil karar vermem lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim kararsızlık acil!
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2019, 15:17:51 »
Sıklaştırma ekimi olucak profosyonel bir çalışma olması gerek hem kendi saçına zarar verilmeyecek kanal açılırken hem de ekilen saçların kendi saç yönlerine uyum sağlaması gerek doğallık anlamında

Sıklaştırma ekimi olacağı için var olan saçlarını finasterid kullanarak güçlendirmeni tavsiye ederim

Donör bölgendeki saçlarında kuvvetli.

Fiyattan ziyade bu merkezlerin başarılı ekim yaptıklarına emin olman daha mantıklı yada başarılı bir merkezde ekim yaptırman.
Global Moderator

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2019, 19:58:50 »
ucuz olana daha temkinli yaklaş hocam,3 bin liraya olmaması gereken bir işlem çok ucuz.
sen bence ilaç falan kullan hem doner bölgen hem genel olarak saçların çok kötü durumda yani ekim kurtarmayabilir.

01Apollo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2019, 21:36:04 »
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.bazı referans fotoğrafları gösteriyorlar ama tam güvenemiyorum.sizin Doğuda(Diyarbakır Batman Urfa Mardin) bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2019, 10:09:49 »
O bölgelerde malesef yok kardeşim şehir önemseme iyi bir ekim yaptırmak için bak . Sen şehir olarak bakıyosun saçlarım güzel olsun nerde olursa olsun şeklinde araştırma yap forumda
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2019, 11:18:21 »
Saç ekimi her ay ya da senede 1 defa yaptırabileceğin bir şey değil. Yakın şehir falan arama, pişman olursun. Neresi olursa olsun git en kötü ilk yıkamaya kadar otelde falan kalırsın. Sonuç itibariyle ince eleyip, sık dokuman gereken bir konu.

01Apollo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2019, 15:41:19 »
Haklısınız ama ben kaliteli bir ekip varsa ist ye gitmeye gerek kalmaz diye sordum.araştırdğım kadarıyla iyi bir yet yok,İst yolu göründü.orda önerebileceğiniz bir yer var mı?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2019, 15:47:57 »
Benim bir yer önermem pek etik olmaz. Çünkü ne kadar kaliteli ekimciler olursa olsun, her ekimin tutmama şansı var. Ben bu vebal altına girmek istemem. Forumu incelerseniz, önceki konulardaki ekimleri öncesi/sonrası olarak karşılaştırırsanız, nereye ektireceğiniz hakkında bir fikriniz olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Mart 2019, 15:48:08 »
Sadece ist de degil . Her büyük şehirde var araştırın forumda her şey mevcut maddi durumunuza göre
Global Moderator

01Apollo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2019, 13:36:13 »
Hintel sence ön tarafa ekim olur mu? Bi kaç yer olur dedi bazı yerlerde diğer köklere zarar verilir yapılamaz dedi.flaşsız- flaşlı foto aşağıda

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2019, 13:42:17 »
Olur

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2019, 15:21:35 »
Yaş kaç? Bence biraz daha dökülmesini bekle.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2019, 16:30:42 »
Koray Erdoğanı düşünebilirsiniz. ..50.000 tl ye halledersiniz gibi düşünüyorum....Eğer bütçenin uygunsa tabi...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2019, 17:04:28 »
kardeşim şuan ön ve orta için ilaç tedavisi düşünmen daha makul saçlarının arasında çok fazla toljen faza düşmüş saç teli var öncelikle bunları güçlendirmeni önerirrim. Tepe biraz daha açık diğer bölgelere göre.

Tüy üretimi, hormonlar ve fiziksel uyaranların etkisi ile pasif halden aktif hale geçen kıl folikülünde başlar. Oluşmaya başlayan tüy, bir süre uzar, sonra bir uyarı alınca uzaması durur, büyüme durunca iç kılıf bozulur, tüy yüzeye doğru çekilir, kökle arasındaki ilişki azalır ve dökülür. Bir süre sonra tüy oluşumu yeniden başlar ve aynı süreç devam eder. Bu sürece 'tüy döngüsü' adı verilir.

Saçın büyüme periyotları birbirini izleyen dönemler halindedir. Saçın döngüsü anajen, katajen ve telojen olarak adlandırılan 3 fazdan oluşur. Aktif büyüme dönemini (anajen faz) takiben kısa bir gerileme dönemi (katajen faz) ve hemen arkasından da dinlenme dönemi (telojen faz) görülür.

Seninde saçının %30  bir bölümü tolojen dazda ön ve ortada tahminen buda hormanel kısaca genetik dökülmeden kayanaklı eger bunun önüne belirli ilaçlarla gecersen duruma göre ekim düşünürsün.
Global Moderator

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2019, 17:11:16 »
istanbul'a git arenamed'E

Facebook Twitter Instagram