Ekilen greft: 3700
Öncelikle 2016'dan beri takip ettiğim, saç ekimi konusunda bilgilerime bilgi katan en önemlisi de saç ekimi konusunda beni cesaretlendiren bu forumu oluşturan Hintel ve burada paylaşımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara, abilerime çok teşekkür ediyorum.
11.03.2019 tarihinde saat 11:15 gibi saç ekimi işlemim başladı, bir yemek(25 dk.) ve iki lavabo arası(ikisi toplam 10 dk.yı geçmez) verildi. Ekim işlemim 19:45 civarı sona erdi. Şahin Hoca ve ekibinden işlem süresince memnun kaldım, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım. 3700 greft ekildiği belirtildi. Yarın ilk yıkama için tekrar kliniğe gideceğim ve sonrasında Ankara'dan ayrılacağım.
Yaklaşık dört yıldır ekim yaptırmak hep aklımdaydı, bir türlü iğne fobimden dolayı cesaretimi toplayıp da ekim kararı alamamıştım. 31 Ağustos'ta düğünüm olacak bu olay ekim için beni ikna eden en büyük olay oldu, yaklaşık 3 hafta önce Şahin Beyi aradım ancak randevular doluydu ve ekimden vazgeçmiştim, sonrasında 11 Mart'a randevusu olan kişi ekim tarihini değiştirince Şahin Bey bana dönüş yaptı ve 11 Mart 'ta benim işlemimi yapabileceğini söyledi. Böylelikle ekim yaptırmak bana da nasip oldu çok şükür:)
Umarım sonuçlar da yüzümüzü güldürür. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Kalın sağlıcakla:)