Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191821 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
350. Gün Arkadaşlar herşey yolunda. 10 gün sonrada son defa detaylı fotoları atıp sôz verdiğim gibi 1 yılımı burada dolduracağım. İnşallah herkes istediği saçlara kavuşur gerçekten zor bir durum.

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet başarılı bir sonuç olmuş doğallıkta fevkalade  :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah Müdür :)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ogretmen oldugunuzu belirtmisdiniz daha once. Tam bir egitimci gibi davranip 1 yildir gelismeleri an be an paylasip her turlu sorumuza cevap verdiginiz icin sahsim adina tesekkur ederim size.. ekiminize gelince gayet basarili sonuclandigini dusunuyorum. Ben bu ekimin basari oranini 10 uzerinden 7.5/8 olarak goruyorum. Ama sac ekiminin en onemli kistaslarindan biri olan dogalliga 10 uzerinden 10 diyorum. Bazi bolgeler cok az seyrek kalmis olabilir. Ama yasinizi da goz onunde bulundurursak cok buyuk problem teskil edecegini sanmiyorum.kaldi ki siz de memnuniyetinizi dile getirmissiniz. Cok kafaya takarsaniz ilerde bir sıkılaştırma yaparsiniz diye dusunuyorum. Hayirli olsun..

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi bir sonuç .
ekim olduğunun anlaşılmaması çok güzel.  doğallık on numara

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ogretmen oldugunuzu belirtmisdiniz daha once. Tam bir egitimci gibi davranip 1 yildir gelismeleri an be an paylasip her turlu sorumuza cevap verdiginiz icin sahsim adina tesekkur ederim size.. ekiminize gelince gayet basarili sonuclandigini dusunuyorum. Ben bu ekimin basari oranini 10 uzerinden 7.5/8 olarak goruyorum. Ama sac ekiminin en onemli kistaslarindan biri olan dogalliga 10 uzerinden 10 diyorum. Bazi bolgeler cok az seyrek kalmis olabilir. Ama yasinizi da goz onunde bulundurursak cok buyuk problem teskil edecegini sanmiyorum.kaldi ki siz de memnuniyetinizi dile getirmissiniz. Cok kafaya takarsaniz ilerde bir sıkılaştırma yaparsiniz diye dusunuyorum. Hayirli olsun..
Çok teşekkürler kadıköy Ben hem mesleğim gereği hemde karakterim gereği İnsanlara karşılıksız yardım etmeyi seviyorum. Saç ekimi konusunda gerçekten insanımız bilgiye aç vede çabuk kandırıla biliyorlar. Bende burdan bu site sahibine vede olumlu olumsuz yorum yazan, tanımadığı halde biribirlerine yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ederim. Ekimime gelince yorumunuza aynen katılıyor. Doğallık konusunda çok şanslıyım gerçekten kimse anlamıyor ekim olduğunu. Yaşım 37 belki Temmuz ayı gibi aralara ekim yaptırabilirim. Ama olmazsada sorun değil çünkü ekim öncesi ve sonrası çok fark var. Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 22:33:48 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi bir sonuç .
ekim olduğunun anlaşılmaması çok güzel.  doğallık on numara
Çok teşekkürler Alfa, İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cok guzel masallah hocam paylasimlsrin icin teeekkurler konunu komple silme ekim yaptirdigin yer insanlar.icin emsal olur acik.kalsin bu arada.ikinci ekimi dusunuyor musun rütuş falan dusujuyordun hocam

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cok guzel masallah hocam paylasimlsrin icin teeekkurler konunu komple silme ekim yaptirdigin yer insanlar.icin emsal olur acik.kalsin bu arada.ikinci ekimi dusunuyor musun rütuş falan dusujuyordun hocam
Teşekkürler Martin. Yardımcı oldum isem ne mutlu bana. Konuyu silmeyeceğim. İkinci ekim konusunu Temmuz ayında karar vereceğim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok doğal ve guzel sonuç hocam.daha öncede demiştim, eğer saçlarınız böyle olsaydi hiç ektirme işine girmezdiniz simdi 2. Ekim bence olmasa bile sorun degil. Guzel görünüyor. Suya girince rahatsız edici bir seyreklik olusmuyorsa iş bitti diyebiliriz.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok doğal ve guzel sonuç hocam.daha öncede demiştim, eğer saçlarınız böyle olsaydi hiç ektirme işine girmezdiniz simdi 2. Ekim bence olmasa bile sorun degil. Guzel görünüyor. Suya girince rahatsız edici bir seyreklik olusmuyorsa iş bitti diyebiliriz.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi saçlar bu şekil olsaydı ekim yaptırmazdım. Ama İnsan saça o kadar hasret kalıyor ki, hep daha iyisi olsun istiyor. Temmuz ayında degerlendireceğim.(Saçlar yanlış yerde durmasın :))
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 19:57:46 Gönderen: sevenlve2260 »

Mugivara

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
harika olmuş bence saç sorunun kalmamış güle güle kullan

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
harika olmuş bence saç sorunun kalmamış güle güle kullan
Teşekkürler Mugivara. Darısı BAŞınıza.

yakubi006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin donanım haberdende takip ediyorum.Çok kaliteli bir insansın.Saçında kendin gibi güzel oldu.Maşallah diyorum.Darısı bize.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin donanım haberdende takip ediyorum.Çok kaliteli bir insansın.Saçında kendin gibi güzel oldu.Maşallah diyorum.Darısı bize.
Çok teşekkürler Yakubi o senin güzelliğin. İnşallah sizler daha iyi saçlara kavuşursunuz.Burdan olduğu gibi ekim öncesi yaklaşık 9-10 aylık araştırmamda donanım haberdende faydalandım, iki formada borçlandım borcumuda ödemenin gururu içindeyim. İnsanlara faydalı olmak güzeldir. Ne demişler " Kendini düşünürken kafanı, Başkalarını düşünürken KALBİNİ kulllan. Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 02:37:47 Gönderen: sevenlve2260 »

Facebook Twitter Instagram