Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191811 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam 1 yılı doldurmak üzeresiniz.üç aşağı beş yukarı ekiminiz sonuçlandı. ben gayet başarılı görüyorum. sağdan,soldan ve önden güzel bir görüntü olmuş.belki biraz sol ön taraf seyrek kalmış olabilir ama çokta önemli değil bence.. daha önemli bir durum var, müthiş doğal görünüyor. şuan herhangi bir uzman dahil saçlarınızın ekim olduğunu söyleyemez.yaşınızın 35 + olduğunu düşünüyorum. bu durumu da göz önünde bulundurursak her anlamda başarılıdır.. hayırlı olsun hocam
Teşekkürler. Dediğiniz gibi sol taraf biraz seyrek kaldı fakat 10. ay ile 11. Ay fark etti. İnşallah son bir ayda fark eder. Doğallık konusuna gelince kimse ekim olduğunu anlamıyor gerçekten. Yaşım 36 ,Ekimden oldukça memnunum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam öncelikle hayırlısı olsun bana kalırsa sonuç gayet başarılı :)
benim merak ettiğim saçlarınızı 3 numara civarı kestirince donör alanda herhangi bir seyreklik veya iz belli oluyor mu?
siz donörun  kullanımından memnun musunuz?
Sasa4 teşekkürler bende oldukça memnunum. Donör ile ilgili hiçbir sıkıntı yok

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah gayet iyi görünüyor :)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam gelişme devam ediyor mu, ön tarafta biraz boşluk vardı sizin. umarım hacim kazanmaya devam etmiştir.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam gelişme devam ediyor mu, ön tarafta biraz boşluk vardı sizin. umarım hacim kazanmaya devam etmiştir.
Evet hacim kazanmaya devam ediyor fakat yeni çıkış gözlemlemiyorum, fakat ôn taraf istediğim gibi, olmayacak duruyor.  İyi tarafı geçen hafta traş oldum berber koltugunda tepedede boşluk alanlarda iyi bir gelişme olduğunu aynalardan gördüm :) uygun bir zaman foto atarım. Ekim ilgili ise %90 memnunum.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 18:02:10 Gönderen: sevenlve2260 »

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet hacim kazanmaya devam ediyor fakat yeni çıkış gözlemlemiyorum, fakat ôn taraf istediğim gibi, olmayacak duruyor.  İyi tarafı geçen hafta traş oldum berber koltugunda tepedede boşluk alanlarda iyi bir gelişme olduğunu aynalardan gördüm :) uygun bir zaman foto atarım. Ekim ilgili ise %90 memnunum.

Memnuyet oraniniz yuksekse bize soylecek soz yok. Ama sizin ekimi bende begendim. Bana gore bu acikliga olabilecek en guzel sonuclardan biri olmus. Cok dogal duruyor olmasi guzel bir durum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Memnuyet oraniniz yuksekse bize soylecek soz yok. Ama sizin ekimi bende begendim. Bana gore bu acikliga olabilecek en guzel sonuclardan biri olmus. Cok dogal duruyor olmasi guzel bir durum.
  Evet kadıköy ekim öncesi ve sonrası biometrik foto çektirmiştim.Fark çok bariz benim için önemli olan fotoğraflarda da iyi olmasıydı. Oldu şükür

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
iki resim arasındaki fark tartışılmaz bile :)
ön taraf istediğim gibi olmayacak demişsiniz yukarıda 2. ekimi düşünüyor musunuz?
eğer düşünüyorsanız doğan hocaya mı gitmeyi düşünüyorsunuz yoksa antalya'ya  ekimi yapan ekibe mi?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
iki resim arasındaki fark tartışılmaz bile :)
ön taraf istediğim gibi olmayacak demişsiniz yukarıda 2. ekimi düşünüyor musunuz?
eğer düşünüyorsanız doğan hocaya mı gitmeyi düşünüyorsunuz yoksa antalya'ya  ekimi yapan ekibe mi?
Evet sasa4 fark bariz. İnsan oğlu işte iyi derken daha iyisi olsun diyor sürekli. İkinci ekim konusunu Temmuz ayında değerlendireceğim. O zaman yazarım buraya.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saclariiz ilk haline gore muazzam benim nacize tavsiyem ikinci ekimi dusunurseniz trassiz yapmaniz daha cok belli olur siklastirma icin acik yerler 2000 greftiniz cikarsa 1200 civari tepeye 800 civari on ve ortaya siklastirma ile mukkemmel bir sonuc olacaktir

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler hocam. Bakalım Temmuz ayında kararımı vereceğim. Ben 1000 greft diye düşünüyordum fakat tabi ki greft sayısı kısmını ekim yaptırıracağım yere bırakacağım.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin sonucu gordukten sonra kesinlikle esma serkan dogan hocanin suanki ekibinden ve kendisinden dhi konusunda cok daha vasarili bunu gozlemlemis oldum unutmayi hocam bu ekip sac kisa ikende ekim yapiyor siklastirma ekiminiz daha nokta atisi olur bu sekilde

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin sonucu gordukten sonra kesinlikle esma serkan dogan hocanin suanki ekibinden ve kendisinden dhi konusunda cok daha vasarili bunu gozlemlemis oldum unutmayi hocam bu ekip sac kisa ikende ekim yapiyor siklastirma ekiminiz daha nokta atisi olur bu sekilde
Hocam 1-2 ay geçsin sonuca göre hareket edeceğim. Tavsiye için teşekkürler.

Muzy1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun gercekten guzel

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun gercekten guzel
Teşekkürler Dostum darısı BAŞınıza.

Facebook Twitter Instagram