Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191798 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun, 2. Ekimi dusunmen icin erken surec 15 ayi buluyor. 2 seneyi doldur oyle dusun. Ben cok begendim. Ilac veya takviye aliyormusun ?
Çok teşekkürler. Süreç şuanlık iyi yeni çıkışları görmeye başladım 1 yıl sonrasında 2. Ekime karar vereceğim. Takviye olarak 1 tane sabah saw palmetto, 1 tane akşam biotin (her ikiside solgar marka) vede bioxsin quantum kepege karşı etkili şampuanı kullanıyorum.

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eskiye oranla çok fark var ama oda olsun az değil 4100 greft ektirmişsiniz.Sizce ekilenlerin yüzde kaçı çıkmıştır şu ana kadar.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eskiye oranla çok fark var ama oda olsun az değil 4100 greft ektirmişsiniz.Sizce ekilenlerin yüzde kaçı çıkmıştır şu ana kadar.
Evet eskiye oranla fark bariz. Ekilenlerin %75-80 çıktı. Şuanda yeni çıkışlar sevinçle gözlemekteyim. :) şuna kanaat getirdim kesinlikle ekim sonrası sonuç için en az 1 yıl geçmesi gerekir.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yeni çıkışlar kendini ciddi bir kaşıntı ile belli ediyor bende , zira kaşıntı ve gerilme/basınç hissinden sonra saç geliyor genelde. 12 ay yorum yapabilmek için yeterli bir süre , fakat verteks/üst bölge 15 ayı bulabiliyor..

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca 2.ekime ne gerk varki onu anlamadım?

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama sizce seyrek olmadı 4100 grefte göre.eski halinize oranla çok iyi ama 4100 greftle çok daha sık olabilirdi.Bunu yapan doktorlar ve örnekleri çokça var.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca 2.ekime ne gerk varki onu anlamadım?
Onur bey 2. Ekime daha karar vermedim. 1 yıl dolmasını bekliyeceğim. Saç çıkışlar başladı tekrar İnşallah gerek kalmaz bunun yanında birde saçlar daha kalınlaşırsa süper olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama sizce seyrek olmadı 4100 grefte göre.eski halinize oranla çok iyi ama 4100 greftle çok daha sık olabilirdi.Bunu yapan doktorlar ve örnekleri çokça var.
Moral bozulacak bir durum yok dostum ben memnunum süreçten dediğim gibi bir yıl bekler ona göre gerekeni yaparım.

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamdır dostum,sen memnunsan diyecek bişey yok.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Ay fotoları Arkadaşlar boşluk olan yerlerden saç çıkışları başladı durum iyiye gidiyor.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2017, 00:17:02 Gönderen: sevenlve2260 »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sol ön çizgi atak yaparsa çok güzel olacak . bence norwood 7 düzeyindesin sonuç başarılı o alan için elbetteki 1 sene sonunda dahada hacim kazanacak ve oturacak yeni çıkacak saçlarla

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotolar gölgede kalmış gün ışığında ya da flaşlı atar mısınız ?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kullandığınız ilaç var mi

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kullandığınız ilaç var mi
Günde bir tane biotin, bir tanede saw palmetto ( Solgar marka) kullanıyorum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotolar gölgede kalmış gün ışığında ya da flaşlı atar mısınız ?
Dışarda foto.

Facebook Twitter Instagram