Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191794 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
9 Ay bitti. Sonuç daha da iyiye gidiyor Arkadaşlar. :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tepeden görmediğim için bilemiyorum ama önden yoğunluk sanki daha da artmış gibi duruyor hocam.

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
tepeden foto alabilirmiyiz?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepeden foto Arkadaşlar genel itibari ile memnunum eskiye oranla çok fark var.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doğal duruyor hocam guzel bence.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doğal duruyor hocam guzel bence.
Teşekkürler. Doğallık konusunda bir sıkıntı yok fakat biraz daha dolgunlaşmasını bekliyorum şahsen.

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenice tekrardan merhaba 180. Gun attigin fotolarda toppok kullanilmis gibi dogrumudur?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doğallık olarak çok iyi. Ekim de çok başarılı olmuş bence 1 sene dolduğunda daha da iyi olur. Fiyat performans olarak bu ekip harika iş çıkarıyor bence.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ortalama insan boyu 1750 mm gibi dersek , sizi görecekleri açı saçın en yoğun gözüken ön profilidir. Az bir ihtimal tepeden plan olarak bakmalarıdır :) gerek yok kasmaya :) gayet güzel ve hoş olmuş, ayrıca dolgunlaşmışta.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Genede 12 ayı geçmek lazım , sonuçta ufakda olsa ameliyat. Etkisi geçsin bi herşey normale dönsün bakalım.. tekrar hayırlı uğurlu olsun..

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenice tekrardan merhaba 180. Gun attigin fotolarda toppok kullanilmis gibi dogrumudur?
Lebron toppik hiç kullanmadım. Kullanmayıda düşünmüyorum. Ekimim 1 yıl sonunda beni tatmin etmezse 1000 greftlik aralara 2. Ekim yaptıracağım.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doğallık olarak çok iyi. Ekim de çok başarılı olmuş bence 1 sene dolduğunda daha da iyi olur. Fiyat performans olarak bu ekip harika iş çıkarıyor bence.
Çok sağolun darısı BAŞınıza :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ortalama insan boyu 1750 mm gibi dersek , sizi görecekleri açı saçın en yoğun gözüken ön profilidir. Az bir ihtimal tepeden plan olarak bakmalarıdır :) gerek yok kasmaya :) gayet güzel ve hoş olmuş, ayrıca dolgunlaşmışta.
Çok teşekkürler onur bey sizin yorumunuza kesinlikle katılıyorum.Aslında benim için ekimin başarısı fotograflara bağlı idi yani fotolarda kafa parlamasın yeter derdim.Şimdi o aşamayı geçtim daha iyisi olsun diyorum. Biraz önce kafayı inceledim aradan yeni saçlar geliyor süper vallahi :) Gerçektende 1 yıl sabır ile beklemek gerek.

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun, 2. Ekimi dusunmen icin erken surec 15 ayi buluyor. 2 seneyi doldur oyle dusun. Ben cok begendim. Ilac veya takviye aliyormusun ?

Facebook Twitter Instagram