Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191784 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şuan için saçlar biraz ince ve seyrek görünüyor hocam .
ama gayet doğal duruyor. öncesi sonrasi arasında dağlar kadar fark var
Doğallık konusunda hiç problem şükür. Kimse anlamıyor ekim olduğunu. Sürecin tamamlanmasını sabırla bekleyeceğim sonrasındada ona göre adımlar atarım alfa.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar  ekim yapılan bölgede mi olur ?
Teşekkürler dadas bey. Ekim bölgesinde kaşınma ve gerilme oluyor. Süreç devam ediyor, olmadı aralara ikinci bir ekim olabilir. Doktorum ile iki gün önce yüz yüze görüştüm Hazirana kadar bekleyelim tatmin olmazsanız aralara ekim yaparız dedi. İnşallah gerek kalmaz.

Bence şuan için saçlar iyi daha da iyi olacaktır. Valla  senin gibi olsa saçlarım bir daha ekimi bırak, ekim merkezinin önünden bile geçmem açıkçası
İnşallah olacak dadas bey sabır diliyorum size :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
250. Gün arkadaşlar saçları kısalttım geriye doğru taradım boşluklar daha iyi görünüyor. Umarım söylediğim boşluklar 4 ay içinde dolar yoksa ikinci bir operasyon beni bekler :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakaklar

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi şu anki durum bile gayet basarili masallah hayirli olsun saygilar
Çok teşekkürler Hitman darısı sizin ve herkesin BAŞına :)

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
doğallık konusunda diyecek bişey yok . yan fotolar da gayet iyi. geriye taradığında biraz seyrek kalıyor. Bu sorun da süreç bitene kadar toparlayacaktir.  Bu söylediklerim dışında öncesi ve sonrası olarak baktığımızda çok iyi :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
doğallık konusunda diyecek bişey yok . yan fotolar da gayet iyi. geriye taradığında biraz seyrek kalıyor. Bu sorun da süreç bitene kadar toparlayacaktir.  Bu söylediklerim dışında öncesi ve sonrası olarak baktığımızda çok iyi :)
Teşekkürler Alfa durumu çok iyi özetlemişsin :)

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yaklaşık 9 ay sonuç iyi gidiyor  Donör bölgede sıkıntı oldumu

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yaklaşık 9 ay sonuç iyi gidiyor  Donör bölgede sıkıntı oldumu
Donörde bir problem yok emir bey

Vatoslocos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam, daha bir kac ay gelismeye vakit var ama simdiden basarili oldugu asikar. Kanaatimce ikinci bir ekime gerek kalmayacak ama sen istiyorsan bunu kesinkes yaptir. Ikinci ekimi ayni doktordami dusunuyorsun?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam, daha bir kac ay gelismeye vakit var ama simdiden basarili oldugu asikar. Kanaatimce ikinci bir ekime gerek kalmayacak ama sen istiyorsan bunu kesinkes yaptir. Ikinci ekimi ayni doktordami dusunuyorsun?
Çok teşekkürler dediğiniz gibi daha gelişme olacak gibi hazirana kadar sürecin devam edeceği kanatindeyim. Olmazsa aynı yere 600-1000 greft arası boşluk kalan yerlere 2. Bir ekimi düşünüyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun bence de çok doğal duruyor. ektirmeden önce saçlarınız bu durumda olsaydı gidip saç ektirmezdiniz bence.. o yüzden ikinci bir ekime girmenizi gerektiren bir durum yok gibi benim fikrim.. bir şey sormak istiyorum, ekim sırasında alımı ve ekimi yapanları hatırlıyor musunuz? esma hanım ve serkan bey oradan ayrıldı o yüzden sordum. ikisi varken doğan hocanın sonuçları daha iyi oluyormuş sonradan ekip dağılınca sonuçlar da hafif bir gerileme olduğunu düşünüyorum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun bence de çok doğal duruyor. ektirmeden önce saçlarınız bu durumda olsaydı gidip saç ektirmezdiniz bence.. o yüzden ikinci bir ekime girmenizi gerektiren bir durum yok gibi benim fikrim.. bir şey sormak istiyorum, ekim sırasında alımı ve ekimi yapanları hatırlıyor musunuz? esma hanım ve serkan bey oradan ayrıldı o yüzden sordum. ikisi varken doğan hocanın sonuçları daha iyi oluyormuş sonradan ekip dağılınca sonuçlar da hafif bir gerileme olduğunu düşünüyorum.
Selamlar doğallık konusunda gerçekten çok şanslıyım ekim olduğunu kimse anlamıyor. İnsan oğlu istedikçe fazlasını istiyor saçlarım bu şekilde olsaydı ekim yaptırmazdım :) fakat işi tam anlamı ile bitirip bir daha bu konu ile uğraşmak istemiyorum çok meşakatlı ve uzun bir süreç. Ben ekim yaptırdığımda serkan bey ve Esma hanım Doğan bey ile çalışıyorlardı. Benim ekimde 1-2 hafta sonra oradan ayrılıp Antalyada ekim yapmaya başladılar. Ekip bu işte önemli Doğan hocanın sonrasında birkaç ekip değiştirdiğini biliyorum ama şuan ki ekipten memnun olan kişileride gördüm.

skaanh12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, ben ilk ekimimi 2008 yilinda yaptirdim, galiba aranizdaki en tecrübelilerdenim, ve bence bu ekim cok basarili. Insallah huzurlu mutlu bir sekilde yeni yasantina devam edersin

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, ben ilk ekimimi 2008 yilinda yaptirdim, galiba aranizdaki en tecrübelilerdenim, ve bence bu ekim cok basarili. Insallah huzurlu mutlu bir sekilde yeni yasantina devam edersin
Çok teşekkürler. Çevremde çok iyi geri dönüşler aldım. En az 5-6 yaş geriye gittim diyebilirim. Saç erkeğin dış görünüş açısından, en iyi aksesuarı bence. :)

Facebook Twitter Instagram