Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191780 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun
Eskisine oranla mükemmel tabikide.
sizin gözünüzden yüzdelik bazda  memnuniyetiz nedir
Teşekkürler. Dediğiniz gibi eskisine göre mükemmel fakat bu formda o kadar güzel sonuçlar gördüm ki, açıkcası beklentim yükseldi diyebilirim. Şimdilik memnunum. 1 yıl dolduktan sonra yüzdelik memmuniyetimi burdan yazarım.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
eskisine göre tabikide çok çok iyi hocam. daha da sıklaşacaktir.
Forumda çok iyi sonuç alanlar var . Bunun en önemli sebebi kişinin açıķlığının az olması ve sac kalitesinin iyi olması.  bi de üstüne ilaç takviyesi yapınca saçlar çok iyi duruma geliyor.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
eskisine göre tabikide çok çok iyi hocam. daha da sıklaşacaktir.
Forumda çok iyi sonuç alanlar var . Bunun en önemli sebebi kişinin açıķlığının az olması ve sac kalitesinin iyi olması.  bi de üstüne ilaç takviyesi yapınca saçlar çok iyi duruma geliyor.
Evet alfa saç kalitesi ve açıklığın az olması ônemli faktôrler. Proscar konusunda çok karasız kaldım sonrada kullanmama kararı aldım. Son 3 ay duruma göre belki proscar olabilir.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayni  yerde bende ekdirdim 27  Eylul  2016  Bana  4 Ay  proscor  kullanacaksin  soyledi   itiraz   etmedim   kullaniyorum. Gonullu olarak  Alti  Aya  kadar  kullanacagim  biotinle   beraber. Bu  sac  icin cig  Tavugu  bile  yiyecegiz  ne  yapalim Erkegin  makyaji  bir  sacidir.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayni  yerde bende ekdirdim 27  Eylul  2016  Bana  4 Ay  proscor  kullanacaksin  soyledi   itiraz   etmedim   kullaniyorum. Gonullu olarak  Alti  Aya  kadar  kullanacagim  biotinle   beraber. Bu  sac  icin cig  Tavugu  bile  yiyecegiz  ne  yapalim Erkegin  makyaji  bir  sacidir.
Proscarı bana da söyledi Doktor bey ben cesaret edemedim. Belki kafamızda çok büyütüyoruz bu ilacı ama kötü ôrneklerini okuyunca insan geri adım atıyor. Evet tek aksesuarımız var oda SAÇ :)

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
beyler saw palmetto hangi marka önerirsiniz almayi düşünüyorum

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben hem biotini hemde saw palmettoyu solgar marka kullanıyorum tavsiye ederim.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Proscarı bana da söyledi Doktor bey ben cesaret edemedim. Belki kafamızda çok büyütüyoruz bu ilacı ama kötü ôrneklerini okuyunca insan geri adım atıyor. Evet tek aksesuarımız var oda SAÇ :)
ben kullaniyorum ilk kullandigimda 2 ay kullandim sanki yan etki yapiyor gibi geldi biraktim ama cok takmistim kafama simdi tekrar basladim 2 ay oldu kafama takmiyorum sorunda yok sukur

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
237. Gün arkadaşlar. Gerilme ve kaşınmalar devam ediyor. Hareketlenmede ayne devam :)
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 18:11:52 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotolara devamm

Dadas_Bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar  ekim yapılan bölgede mi olur ?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar  ekim yapılan bölgede mi olur ?
Teşekkürler dadas bey. Ekim bölgesinde kaşınma ve gerilme oluyor. Süreç devam ediyor, olmadı aralara ikinci bir ekim olabilir. Doktorum ile iki gün önce yüz yüze görüştüm Hazirana kadar bekleyelim tatmin olmazsanız aralara ekim yaparız dedi. İnşallah gerek kalmaz.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 18:29:01 Gönderen: sevenlve2260 »

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şuan için saçlar biraz ince ve seyrek görünüyor hocam .
ama gayet doğal duruyor. öncesi sonrasi arasında dağlar kadar fark var

Dadas_Bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler dadas bey. Ekim bölgesinde kaşınma ve gerilme oluyor. Süreç devam ediyor, olmadı aralara ikinci bir ekim olabilir. Doktorum ile iki gün önce yüz yüze görüştüm Hazirana kadar bekleyelim tatmin olmazsanız aralara ekim yaparız dedi. İnşallah gerek kalmaz.

Bence şuan için saçlar iyi daha da iyi olacaktır. Valla  senin gibi olsa saçlarım bir daha ekimi bırak, ekim merkezinin önünden bile geçmem açıkçası

Facebook Twitter Instagram