Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191773 defa)

berken

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel duruyor hocam. Devamı da gelecek inşallah

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam eskiye nazaran dağlar kadar fark var. çok doğal görünüyor ki bu en güzel durum bence. ayrıca yan profilden de gayet hoş duruyor. belki ortalar seyrek duruyor olabilir ama 7.aydasın. gelişim devam eder insallah.
Çok sagolun dediğiniz gibi eskiye gôre inanılmaz bir fark var. Şuanki durumdan memnunum iyi olması temennisi içindeyim. 3-4 ay daha gelişim bekliyorum. Ortalar seyrek evet inşallah kapanır.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel duruyor hocam. Devamı da gelecek inşallah
Teşekkürler Darısı Başınıza.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekimi sonuçlanan bir kaç arkadaşımıza daha sordum müsadenizle size de sorayım.. suan herhangi bir dökülme söz konusu mu acaba, birde ilaç kullanıyo musunuz.. ben henüz ektirmedim ama ektirden sonra en korktuğum şey saçların tekrar dökülme sürecine girmesi olur.

casper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
iyi  gidiyor  arkadaş...  4-5  ay  sonra  daha da  iyi olacak  gibi....

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi  gidiyor  arkadaş...  4-5  ay  sonra  daha da  iyi olacak  gibi....
Çok teşekkürler. Doktorumda aynısını söyledi donör iyi durumda. Olmadı aralara 1 yıl dolunca ekim yaptırabilirim.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2017, 21:25:51 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekimi sonuçlanan bir kaç arkadaşımıza daha sordum müsadenizle size de sorayım.. suan herhangi bir dökülme söz konusu mu acaba, birde ilaç kullanıyo musunuz.. ben henüz ektirmedim ama ektirden sonra en korktuğum şey saçların tekrar dökülme sürecine girmesi olur.
Selamlar şuan için ekilenlerde dökülme yok hocam ama sürecin devam edeceğini düşünüyorum. İlaç olarakta günde 1 tana biotin, 1 tana saw palmetto alıyorum. Şampuanda Bioxsin Quantum kepege karşı etkili olanını kullanıyorum.

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sevenlve2260 hocam sizi donanımhaberden beri takip ediyorum, geçen yaz yaptıramadım ailevi olaylardan dolayı, kısmetse bu yaz yaptırıcam, sanırım Doğan Turan ekim katılmıyor, ekibi yapıyor demişsiniz,
size saw palmetto kullanmanızı şart mı koştular?
bu ön görüşmede konsültasyon oluyo galiba ücret alınıyo mu,
ilgiden memnunmuydunuz hocam teşekkürler, insallah dilediğiniz gibi olur ekiminiz

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sevenlve2260 hocam sizi donanımhaberden beri takip ediyorum, geçen yaz yaptıramadım ailevi olaylardan dolayı, kısmetse bu yaz yaptırıcam, sanırım Doğan Turan ekim katılmıyor, ekibi yapıyor demişsiniz,
size saw palmetto kullanmanızı şart mı koştular?
bu ön görüşmede konsültasyon oluyo galiba ücret alınıyo mu,
ilgiden memnunmuydunuz hocam teşekkürler, insallah dilediğiniz gibi olur ekiminiz
Selamlar mekola İnşallah bu yaz kurtulursunuz ekim derdinden. Doğan hoca benim ekimde %20-%30 arası ekime katıldı çok sık bir şekildede odada kaldı.Doğan hoca ilaç konusunda proscar ve minoksil tavsiye etti ben her ikisinide kullanmak istemedim. Ekim yaptıran arkadaşlarla kurduğumuz bir watsap grubu var onların tavsiyesi ile saw palmettoya başladım vede çok memnunum. Şampuanı doğan hoca tavsiye etti(Bioxsin quantum) ondan da çok memnunum. Doğan hoca ön görüşmede hiçbir ücret talep etmedi.Geçmişe dônebilsem yine aynı yere giderdim.Sizin içinde hayırlısı olsun gôrüşmek üzere.

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
svenvelve bu forumda bir arkadaşın ekimi var 6 ay dolduğunda bayağı bir seyrekti, 11-12 ay dolduğunda saçlar coşmuş artık böyle dikmeye falan başlamış kendisi fotoğrafları çok ilginç, senin yüzde 60 70 arası zaten çıkmış kalanlarda çıkarsa 11-12 ay gibi senin de efsane saçların olur inşallah hepimiz takipteyiz.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
svenvelve bu forumda bir arkadaşın ekimi var 6 ay dolduğunda bayağı bir seyrekti, 11-12 ay dolduğunda saçlar coşmuş artık böyle dikmeye falan başlamış kendisi fotoğrafları çok ilginç, senin yüzde 60 70 arası zaten çıkmış kalanlarda çıkarsa 11-12 ay gibi senin de efsane saçların olur inşallah hepimiz takipteyiz.
Çok sağol hocam bakalım sonucu hep beraber göreceğiz. Bahsettiğiniz birkaç arkadaşı biliyorum formda olmazsada yazın bir ekim daha yaptırır bu konuyu kapatırız artık. Herkesin gönlündeki saçlara kavuşması dileği ile :)

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Methaba son durum nedir acaba

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
224. Gün Arkadaşlar saçları kısalttım önden iyi görünüyor fakat, tepe çekimde boşluklar belli umarım onlar 1-2 aya kapanır.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakaklarıda unutmadan :)

Facebook Twitter Instagram