Burada mesajım az olduğu için uzun zamandır araştırmıyorum sanmayın ekim yaptırmayı. Saç ekiminden beklentisi yüksek çıkarımınız da oldukça gereksiz olmuş. Ben 4200 greftle bu kadar sürede daha iyi sonuç alınmalıydı diyorum. Tabi objektif bakamadığınız için siz başka türlü anlıyorsunuz. Ektiren arkadaşın attığı fotoğraflara dikkat edin. En son öncesi ve sonrası da mevcut, 4200 greft nerede sorusunu sorarım ben sonuca. Üstelik arkadaş yazmış greftlerin %50'sinden fazlası 3'lüydü ön çizgiye tekli bulamadılar diye. Yani yaklaşık 10.000 saç telinden bahsediyoruz. Üstelik arkadaş saç renginden dolayı da çok şanslı, bu da sizi yanıltıyor. Doğru bir multivitamin takviyesi ve biotin 6 ay kullanılsa bile saçlar kalınlaşır ve açıklıklar daha az farkedilir. Ayrıca ekimden sonra atılan tüm fotoğraflar yana doğru taralı ve ışık yok. Fotoğraf sanatı derler buna ve çok güzel manipüle eder. Siz şişirmeye devam edin ben gerçekçi bakıyorum.
Sigara konusuna gelince; arkadaş önceki mesajında asla içmeyin demiş. Asla kelimesini oradan çıkarmak lazım. Ne demek istediğimi anlayın biraz. Sigara içen arkadaşlar da saç ektiricem, sigara içmemeliyim zararı var diye kendini strese sokmasınlar. Psikoloji tarafını düşünmüyor hiç kimse. Kabul; sigara kan akışını yavaşlatır ve bir nebze de kirletir kanı. İçmeyen için durum daha güzel ama içen kişi de başarısız sonuç alacak diye bir durum yok. Stres daha çok zarar verir insana, olabiliyorsa bırakmak olmuyorsa da olabildiğince azaltmak lazım o kadar.