Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191749 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun reiz güzel ekime benziyor.
Bol saçlı günler : )
Çok sağolun. Cümlemize inşallah.

kartal2016

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Bu görüntü bile insana moral olur. Ekim işi yaşanmadan anlaşılabilecek birşey değil. O kadar eziyetten sonra sonuç alamamak insanın moralini alt üst ediyor. Sizin gayet güzel gidiyor. İnşallah tüm ekim yaptıran arkadaşlarda olumlu sonuç alırlar

berken

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor bu son fotoda saçlar daha artmış. Yeni çıkışlar çok mu ?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Bu görüntü bile insana moral olur. Ekim işi yaşanmadan anlaşılabilecek birşey değil. O kadar eziyetten sonra sonuç alamamak insanın moralini alt üst ediyor. Sizin gayet güzel gidiyor. İnşallah tüm ekim yaptıran arkadaşlarda olumlu sonuç alırlar
Selamlar size kesinlikle katılıyorum. Bu kadar eziyetten sonra sonuç alamamak insanda hayal kırıklığı yaratabilir. Bazı şeyler kısmet sizin elinizde olmuyor. dediğiniz gibi bu inşallah formdaki bütün arkadaşlar iyi sonuçlar alır.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor bu son fotoda saçlar daha artmış. Yeni çıkışlar çok mu ?
Saçlarımı kısa kestirdim belki ondan öyle görünüyordur fakat ön çizgide çok bariz saç çıkışlarını görüyorum.

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenive cevabn icin cok tesekkur ederm adamsn:) ama ben 90. Gunden sonra cikislar baslar doye biliyodm sen 120 diyince uzuldum acikcasi:)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenive cevabn icin cok tesekkur ederm adamsn:) ama ben 90. Gunden sonra cikislar baslar doye biliyodm sen 120 diyince uzuldum acikcasi:)
Rica ederim lebron yardımcı oldu isem ne mutlu bana. Kişiden kişiye değişmekle beraber 120. günden sonra başlıyor çıkışlar. Tabi ki kişinin bünyesi, kullandığı  ilaçlar, beslenmesi, spor yapması sigara yada alkol kullanması gibi etmenler ekimin hem kalitesini hemde başarısını etkileyen sebepler arasında diyebiliriz.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2016, 19:57:29 Gönderen: sevenlve2260 »

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kullanilan bir mide hapi veya depresyon hapinin bir etkisi olurmu sence 75. Gunden sonra? Bu da son sorum olsun hersey icin tesekkur ederim sevenive.

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Beslenme demisken ne tur yiyecek veya icecekleri oneriyorsun bunu da belirtirsen cok mutlu olurum sevenive

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beslenme demisken ne tur yiyecek veya icecekleri oneriyorsun bunu da belirtirsen cok mutlu olurum sevenive
Lebron Deprasyon yada mide ilacı konusunda bir bilgim yok. Beslenme konusuna gelince Alkol ve sigara kesinlikle kullanma. kuru yemiş vede kabak çekirdeği yiyebilirsin, bol bol yeşil yapraklı sebzeler ile mevsimine göre çeşitli meyvaları tüketmeni tavsi edebilirim. kısacası düzenli beslen eğer imkanın varsa sporla desteklersen daha iyi olur kan akışını hızlandırmak iyidir.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yeni resimler yok mu acaba?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
201. Gün Arkadaşlar

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepeden görüntü Öncesi ve Sonrası.

ekimyaptıramam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sonuçtan siz memnunsunuz anladığım kadarıyla ama ekilen greft sayısına bakıldığında aslında başarısız bnce. Saç teli rengi ve çekim açısı kurtarıyor gibi tabi tarama şeklinizde manipüle eder. Bende dhi ile ekim yaptırmayı planlıyordum ama bu sonuçtan sonra tereddütlerim var. Ayrıca alkol ve sigarayı neye göre asla kullanmayın diyebiliyorsunuz anlamıyorum...

Facebook Twitter Instagram