Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191760 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekiminiz hayırlı olsun. Saclarin yönü filan doğal duruyor fakat çok seyrek. O yazdığınız 4175 greft in en fazla 3000 grefti çıkmış gibi. Size ekilen greft miktarının doğru söylendiğine emin misiniz
Greft sayısı konusunda sıkıntı yok hocam. Süreç yavaş yavaş devam ediyor.Doktorumla irtibat halindeyim 2-3 ay sonra seyrek bölgelerinde kapanacağı konusunda ümitliyim kısmet tabi ki.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 22:03:29 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
180. Gün arkadaşlar ônümde 6 ay daha var bekleyip göreceğiz hep beraber.

remo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cok dogal... bence en onemlisi de bu dogallik ...Gule gule kullanin

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cok dogal... bence en onemlisi de bu dogallik ...Gule gule kullanin
Teşekkürler darısı Başınıza :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet hocam doğal gorunuyor gerçekten ama baya seyrelmiş. Bu saatten sonra saç çıkmaz Hocam. Saçlar uzarsa gözünü tanır. Bence kısa kestirin
Süreç devam ediyor hocam şuan saç çıkışlarını görebiliyorum kaşıntı ve gerilmelerde devam ediyor. Sonuca 6 ay daha var. Sabırla bekliyorum. Eskisine göre şuan bile memnunum ben.

verteks

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kaşınma ve gerilmelerin saç çıkışı ile alakası yokki. O bölgeye binlerce iğne yapıldı bu yüzden ciddi miktarda sinir ve kas dokusunda zedelenme oldu. Kaşıntı ve gerilmenin nedeni bu aslında. Özellikle sinir dokusu harabiyetinden dolayı uyuşukluk hissini uzun bir süre hissedeceksiniz.Hatta belki 2- 3 sene kadarda azalarak devam eder bu durum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kaşınma ve gerilmelerin saç çıkışı ile alakası yokki. O bölgeye binlerce iğne yapıldı bu yüzden ciddi miktarda sinir ve kas dokusunda zedelenme oldu. Kaşıntı ve gerilmenin nedeni bu aslında. Özellikle sinir dokusu harabiyetinden dolayı uyuşukluk hissini uzun bir süre hissedeceksiniz.Hatta belki 2- 3 sene kadarda azalarak devam eder bu durum.
Kalem yönteminde kanal açılmadan ekim yapıldığı için ben 20-25 gün sonra hiç uyuşukluk hissi yaşamadım.şuanda yaşamıyorum.Dediğim gibi 6 ay daha var. Sabırla bekleyeceğim.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben saç çıkışlarında kaşıntı hisediyorum. Saç çıkışyla alakalı bence

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben saç çıkışlarında kaşıntı hisediyorum. Saç çıkışyla alakalı bence
Onur bey size kesinlikle katılıyorum. ben yorumlarımı araştırarak yada doktorum ile konuştuklarım neticesinde yazıyorum sorulan sorularda bilgim yoksa cevapta yazmıyorum bunuda belirtiyorum. Malesef burda kendini doktor zanneden çok arkadaş var. Herkes yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle yorumlar yapıyorlar. Biraz daha özen biraz daha dikkat rica ediyorum. İnsanlar bunları okuyor ona göre karar veriyor. Kafalarını daha da karıştırmayın.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 11:27:11 Gönderen: sevenlve2260 »

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenive saclarinin harika oldugunu tekrardan belirtmek isterim.sacin bu kadar iyi ciktigi icin kendi durumumla ilgili bir soru soracagim.ben sac ekiminden sonraki 4. Gun bir akrabamla sinir krizine girecek seviyede bir tartisma yasamistim.suan ekimimin 75. Gunu ekilenlerin yuzde 90 i gitmisti ve suan itibariyle pek bir cikis yok.sana sorum;koklerin tam oturmadigi 4. Gun yasadigim bu asiri gerginlik cikacak saclarimi etkilemismidir??

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenive saclarinin harika oldugunu tekrardan belirtmek isterim.sacin bu kadar iyi ciktigi icin kendi durumumla ilgili bir soru soracagim.ben sac ekiminden sonraki 4. Gun bir akrabamla sinir krizine girecek seviyede bir tartisma yasamistim.suan ekimimin 75. Gunu ekilenlerin yuzde 90 i gitmisti ve suan itibariyle pek bir cikis yok.sana sorum;koklerin tam oturmadigi 4. Gun yasadigim bu asiri gerginlik cikacak saclarimi etkilemismidir??
Sağol lebron iyi dileklerin için. Sizin ekimi inceledim şok dökülmenin fazla olmasının sebebi bir defa da çok fazla greft ekilmesi diye düşünüyorum. Ayrıca Stres sıkıntı saç dökülmesinin sebeplerinden fakat donörden alınan greftler dökülmemeye kodlandığı için o tartışmada bir problem olmamıştır. Son olarakta saç çıkışları 120. Günden sonra başlıyor vede her hafta artarak devam ediyor merak etme. Beslenmenede dikkat et. Gönlünde ki saçlara kavuşman dileği ile

isaköseoğlu

• Ziyaretçi
Bence ekimin gayet iyi ve iki aya cok daha sık ve iyi olacagini düşünüyorum ben..

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence ekimin gayet iyi ve iki aya cok daha sık ve iyi olacagini düşünüyorum ben..
Çok teşekkürler everest İnşallah sizinde çok çok iyi olur. Bunca eziyet özen boşa gitmez. :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
188. Gün Arkadaşlar ön çizgide çıkan saçları görebiliyorum :)

Facebook Twitter Instagram