Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191747 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eski halinize kıyasla süper olmuş,dahada süreç erken 6-7. Aylarda iyice coşar..
İnşallah Onur bey doktorum ile sürekli diyalog halindeyim kendiside sizin yorumunuza benzer cümleler kullandı beklentimi yükselttim kısmet tabi ki. Sizin ekiminde iyi olması dileği ile.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
157. günün sonucu bayagi güzel olmus!
Sagol hataylı seni takip ediyorum :)

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yanlış anlaşılmasın moral bozmak istemem ama benim beklediğim sonuçla hiç ilgisi yok şu an ki durumun, açıkçası 4000 küsür greft ve geçen 5 aydan uzun süre düşünüldüğünde şimdi ön bölümde saç derisi gözükmeyecek şekilde dolması gerekirdi (saçlar bu uzunluktayken). İnşallah 6. ve 7. aylarda saç dolgunluğu artar, yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum sadece ilk başta ekimdeki işçiliğe hayran kalmıştım o yüzden tam beklediğim gibi olmadı diyorum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yanlış anlaşılmasın moral bozmak istemem ama benim beklediğim sonuçla hiç ilgisi yok şu an ki durumun, açıkçası 4000 küsür greft ve geçen 5 aydan uzun süre düşünüldüğünde şimdi ön bölümde saç derisi gözükmeyecek şekilde dolması gerekirdi (saçlar bu uzunluktayken). İnşallah 6. ve 7. aylarda saç dolgunluğu artar, yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum sadece ilk başta ekimdeki işçiliğe hayran kalmıştım o yüzden tam beklediğim gibi olmadı diyorum.
Selamlar yanlış anlaşılacak bir durum yok dostum. Her türlü yoruma açığım. Şuan ki durum beni tatmin etti. Bakalım önümde daha sürecin tamamlanması için 5-6 ay var. İyi olacağı kanatindeyim. Kısmet tabi ki.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yanit
« Yanıtla #350 : 21 Kasım 2016, 11:15:50 »
Selam Fue. Ortalama bir hesap: 1.) 4175 Greft: 120cm2 alan= 35Greft cm2 basina! Buda güzel görünebilmesi icin yeterli greft sayisi!!! 2.) Bütün sac ekim merkezinin söyledigi " 6. ayda ekilmis saclarin takriben % 60 i cikmis olur!". Buda demektir 4175 in % 60 i=2505 Greft!!! 2505greft:120cm2 alan=Takriben 21greft cm2 basi!! Suan yetersiz görünmesinin nedeni budur!!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yanit
« Yanıtla #351 : 21 Kasım 2016, 11:17:25 »
.... diger uykuda olan greftler ise cikislarini sabirsizlikla bekliyorlar :)  !

eriç34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
açıkcası sonucu merakla beklediğim ekimlerden biri idi.Sonuca daha çok olmasına rağmen çok üst seviyede başlayıp daha sonra yavaşlaması gelişimin  bazı arkadaşları tatmin etmemiş, benim fikrim başladığı yerle şuan ki durum bence tatmin edici zaten kendisi de mutlu sadece  eleştireceğim tek nokta şu alabilir ilk sayfalarda şaç ekimi için 7000 tl ödedim demişti şuan 5500 ödedim dedi umarım tek yanlışı bu olmasıdır,
saygılarımla

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
açıkcası sonucu merakla beklediğim ekimlerden biri idi.Sonuca daha çok olmasına rağmen çok üst seviyede başlayıp daha sonra yavaşlaması gelişimin  bazı arkadaşları tatmin etmemiş, benim fikrim başladığı yerle şuan ki durum bence tatmin edici zaten kendisi de mutlu sadece  eleştireceğim tek nokta şu alabilir ilk sayfalarda şaç ekimi için 7000 tl ödedim demişti şuan 5500 ödedim dedi umarım tek yanlışı bu olmasıdır,
saygılarımla
Şuan dediğiniz gibi süreçten memnunum. Fiyat konusuna gelince bizim bir watsap grubumuz var yaklaşık 40 kişi mevcut vede 5-6 farklı doktora ekim yapan arkadaşlar var. Doğan hoca watsap grubuna ôzel 5500 tl fiyat verdi. Ama normal şartlarda 7000 tl idi. Yani ben doktorun standart fiyatını yazdım bize ôzel fiyatını değil bunu art niyetli değerlendirmek bana haksızlık olur vede özelde yazan beni telefonla arayan en az 20 arkadaşa fiyatın 5500 tl  olduğunu belirttim. Saygılar
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 16:24:37 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: yanit
« Yanıtla #354 : 21 Kasım 2016, 16:18:02 »
.... diger uykuda olan greftler ise cikislarini sabirsizlikla bekliyorlar :)  !
İnşallah hataylı. Zaten ekim bölgesinde ara ara gerilme ve kaşınmalar oluyor iyiye işaret olsa gerek. :)

Zapatista

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi son durum nedir?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
164. Gün arkadaşlar

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu daha 164. gün!!!! Hayirli olsun.... dahada iyi olacak!

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu daha 164. gün!!!! Hayirli olsun.... dahada iyi olacak!
Eyvallah hataylı geçen hafta yazmıştınız siz gerçekten 5. Ve 6. Ay arası inanılmaz bir saç çıkışı oluyor. Gerilme ve kaşınma baya oldu bu hafta.

Haliloğlu Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

AsSelamunAleykum ve Merhabalar,

öncelikle ameliyat olanlara hayırlı olsun, bende in şa Allah Doğan Turan beyde ameliyat olmak düşüncesindeyim DHI yönteminlen.
Ama maalesef Dr. Doğan Turan beye nasıl ulaşabileceğimi bir türlü çıkaramadım çünkü internete hep eski internet sitesi adresi gösteriliyor (hitclinica) ve o sayfa hiç açılmıyor  maalesef hiç bir yerden yani internetten ne telefon nr whatsapp nr , eMail veyahut adres nede başka iletişim imkanları bulamadım
Ister ön görüşme ve sonra randevu için hiç bir imkan bulamadım maalesef
Dr Doğan Turan beye ve Ekibine acaba nasıl ulaşabilirim bana yardımcı ola bilirseniz çok iyi olur
Teşekkürler
Haliloğlu O.Ali

Facebook Twitter Instagram