Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191711 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve.. bak... 120. gün ile 150 gün arasindaki farki görmek istersen.. 120. günümün Fotosunu eklerim istiyorsan!! Istermisin?
Tabi ki olur :) hataylı (Anavatandan selamlar)
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 22:53:11 Gönderen: sevenlve2260 »

douu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ince telli saçlarda saç ekımı daha doğal görünüyor sanki .
sizin ki  bu hali  ile bile çok dağal.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Attim Sevenlve.... Anavatana Selamlar!!!

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ince telli saçlarda saç ekımı daha doğal görünüyor sanki .
sizin ki  bu hali  ile bile çok dağal.
Çok teşekkürler

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
128. Gün arkadaşlar son bir haftada saç çıkışlar arttı. :)
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 12:52:23 Gönderen: sevenlve2260 »

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sevenlve2260 bence senin saçlarının son halini alması biraz daha uzun sürecek. aynı durumu bende yaşayacağım diye düşünüyorum çünkü şok dökülmede çok fazla saç kaybetmedim. dökülmeyen saçların kendini bulması daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. fakat her halükarda şu an ki durumun önceki haline göre daha iyi :)

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
128.gün daha toplamış gibi ben beğendim. Dahada iyi olur 1-2 aya tahminen.
Saç ekimindeki en doğal ve estetik ön saç çizgisi bildiğiniz üzere kaybolmamış ön çizgi. Ve bu ön çizgi bir eksenden simetrik olarak dagılmıyor, yaş ve faktörlere göre asimetrik bir dağılım çiziyor.Buna bağlı olarak ön çizgiyi lazerle falan mm - simetrik almak mantıksız.Düşünsenize ', adam gelmiş 45 yaşına saçları dökülmüş , seyrelmiş , ama ne hikmetse ön çizgi muntazam ve simetrik :) bu olacak iş değil , göz var nizam var. Ön çizgi planlamasında mevcut çizgiyi yakalamak , saçların tamamı döküldü ise de mantıklı bir çizgi tasarlamak bunuda çok öne çekerek abartmamak lazım.  Tepede saç yok , ön çizgi mikro metreyle çizilmiş :)) abi makina tasarlıyorum mm den düşük çalışıyoruz , 0,4 mm gibi biz bile makinayı simetrik yapamıyoruz..  saç bu ya :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sevenlve2260 bence senin saçlarının son halini alması biraz daha uzun sürecek. aynı durumu bende yaşayacağım diye düşünüyorum çünkü şok dökülmede çok fazla saç kaybetmedim. dökülmeyen saçların kendini bulması daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. fakat her halükarda şu an ki durumun önceki haline göre daha iyi :)
Selamlar inşallah süreç değilde sonuç daha iyi olur. Sizde diğer arkaşlarda istediği güzel saçlara kavuşmaları dileği ile.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
128.gün daha toplamış gibi ben beğendim. Dahada iyi olur 1-2 aya tahminen.
Saç ekimindeki en doğal ve estetik ön saç çizgisi bildiğiniz üzere kaybolmamış ön çizgi. Ve bu ön çizgi bir eksenden simetrik olarak dagılmıyor, yaş ve faktörlere göre asimetrik bir dağılım çiziyor.Buna bağlı olarak ön çizgiyi lazerle falan mm - simetrik almak mantıksız.Düşünsenize ', adam gelmiş 45 yaşına saçları dökülmüş , seyrelmiş , ama ne hikmetse ön çizgi muntazam ve simetrik :) bu olacak iş değil , göz var nizam var. Ön çizgi planlamasında mevcut çizgiyi yakalamak , saçların tamamı döküldü ise de mantıklı bir çizgi tasarlamak bunuda çok öne çekerek abartmamak lazım.  Tepede saç yok , ön çizgi mikro metreyle çizilmiş :)) abi makina tasarlıyorum mm den düşük çalışıyoruz , 0,4 mm gibi biz bile makinayı simetrik yapamıyoruz..  saç bu ya :)
Çok teşekkürler yorumunuz için ön çizgi konusunda yazdıklarınıza bire bir katılıyorum. Buarada sizin ekimde iyi gidiyor  inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende teşekkür ederim hocam.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
25  Gunumdeyim  bende  ayni  yerde  3500  greft ekdirdim.   Sizdeki  gelismeyi  takip  ediyorum.  Sizin yerinize  ben  heyecanlaniyorum😂😂

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
25  Gunumdeyim  bende  ayni  yerde  3500  greft ekdirdim.   Sizdeki  gelismeyi  takip  ediyorum.  Sizin yerinize  ben  heyecanlaniyorum😂😂
:) Sanırım Doğan hocaya ekim yaptıran en eski kişi benim diğer arkadaşlara yardımcı olmak boynumun borcu umarım sonuçlarda iyi olur. Gerçekten çok sabır ve dikkat gerektiren bir zaman. Ama şunu net söyleyebilirim 120. Günden sonra saçlar atak yapıyor.

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat 10 numara hocam.Ön çizgide gayet doğal bence.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat 10 numara hocam.Ön çizgide gayet doğal bence.
Çok sağol janti senin kadar iyi olmasada idare ediyoruz :)

Facebook Twitter Instagram