Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: sevenlve2260 - 09 Ekim 2016, 21:54:54Alıntı yapılan: placebo - 09 Ekim 2016, 20:13:06Hocam ensesinde son hali girebilir miyiz acaba Donör arkadaşlar Abi sende bu donör oldukça kel kalmazsın merak etme inşallah istediğini alırsın.
Alıntı yapılan: placebo - 09 Ekim 2016, 20:13:06Hocam ensesinde son hali girebilir miyiz acaba Donör arkadaşlar
Hocam ensesinde son hali girebilir miyiz acaba
Benim sayfamda alkolda sigarada içemezsiniz arkadaşlar
Alıntı yapılan: sevenlve2260 - 15 Ekim 2016, 16:01:11Benim sayfamda alkolda sigarada içemezsiniz arkadaşlar O zaman ben bir cay demleyim
kemdiminkiyle kıyaslayinca senin süreç daha iyi ilerliyor
Benden 1 ay sonra yaptirmissin ekimi... Son durumun gayet güzel görünüyor!!! Saclarini aradabir kestiriyormusun? Hayirli olsun!!
120 günde çok daha iyi sonuçlar yakalayan baya bir arkadaş var forumda , bunlardan bazıları sizin kullandığınız ilaçlarıda kullanmadı , hatta bir çoğu sigarada kullanıyor. İnşallah daha iyi olur..
120. Gün fotolarına bakınca benimde moral ve motivasyonum arttı valla dostum gerçekten iyi gözüküyor Inşallah süreç sonunda çok daha iyi gözükeceksin aynı yöntem ve ekip tercihinden dolayı bende daha bir umutlandım doğrusu. .ben beğendim.
Sevenlve... sonucun iyi olacagi simdiden bile görünüyor..