Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191684 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin düşüncelerinize karşı Zararlı bir maddeyi savunmak veya tartışmak gibi  bi çabam yok sigaranın sağlığa zararı elbetteki var fakat ekilen saçlara etkisi konusunda sizinle aynı yargıda değilim sadece, kafada dökülecek saç varsa dökülür genetikle alakalı bişey bu,yıllarca sigara kullanıpda sırma gibi saçları olan bir çok insan var bildiğim. onların kafasındaki kılcal damar değilmi yoksa bu düşünce şekli sadece insanlara kazandırılmış kolay bi bahaneden başka bişey değil
sayın coppolo62 saç dökülmesinin genetik olduğunu çok iyi biliyorum. Ben ekim yaptıranların sigara içmesinden ve ekime zarar vermesinden bahsediyorum yoksa ekime ihtiyacı olmayanın vede ekim yaptırmayıp sigara içene bir şey demiyorum. Fakat size bütün iyi niyetim ile söylüyorum inşallah sigarayı bırakırsınız :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç yavaş ilerliyor gibi geldi bana , 4 ayda daha fazla olmadı gerekmezmi
Selamlar süreç normal staticx doktorum ve ekim ekibi ile sürekli irtibat halindeyim. 2 ay sonra daha net değerlendirme yapılacağı kanatindeyim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
takipteyiz
Burdayım tarık bey 1 yıl sözüm söz. Günde 4-5 defa formu kontrol ediyorum. Hastalık oldu sürekli buralardayım :)

can29

• Ziyaretçi
takipteyiz
Burdayım tarık bey 1 yıl sözüm söz. Günde 4-5 defa formu kontrol ediyorum. Hastalık oldu sürekli buralardayım :)

:))))) hahaha

can29

• Ziyaretçi
Arkadaslar sigara degil de alkol hakkinda ne dusunuyorsunuz

hocam ben güzel seyler dusunuyorum alkol hakkkında :)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar sigara degil de alkol hakkinda ne dusunuyorsunuz

hocam ben güzel seyler dusunuyorum alkol hakkkında :)
:))))))

coppolo62

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve2260 ben ekim yaptıranlar için zararı var demiştim Demişsiniz ekim yaptırmayanlara sözüm yok vs, ben de size ekim yaptıran ve ilk ekim gününden bugüne günde 1 paket kullanan biri olarak 6 aylık süre içerisinde hiç bir olumsuzluğunu görmedim diyorum ve şuan gayet çok iyi.demek istiyorumki sigara ekim sürecinide normal saçı dökülmeyeninde saçına etki etmez umarım bu konuda net bir şekilde anlaşılmışımdır

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve2260 ben ekim yaptıranlar için zararı var demiştim Demişsiniz ekim yaptırmayanlara sözüm yok vs, ben de size ekim yaptıran ve ilk ekim gününden bugüne günde 1 paket kullanan biri olarak 6 aylık süre içerisinde hiç bir olumsuzluğunu görmedim diyorum ve şuan gayet çok iyi.demek istiyorumki sigara ekim sürecinide normal saçı dökülmeyeninde saçına etki etmez umarım bu konuda net bir şekilde anlaşılmışımdır
Siz çok şanslısınız o zaman size sigara olumsuz etki etmemiş. İnşallah sigarayı bırakırsınız.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2016, 20:56:51 Gönderen: sevenlve2260 »

coppolo62

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Siz çok şanslısınız o zaman size sigara olumsuz etki etmemiş. Bence 1 paket az 2-3 paket içebildiğiniz kadar için.

Bunun şansla ilgi veya alakası yok siz sigara içmiyosunuz diye insanların akıllarında etki bırakacak olumsuz teşhislerde ve önerilerde bulunmanızdan dolayı dikkatimi çekti ve yazma gereği duydum.Sigara kullanmadığınız için de zaten bunu anlamanız çok zor hatta komik gelebilir . şununda altını çizmek isterim ki bu formu takip edip sigara alışkanlığı olupda ekim konusunda çelişkide kalan insanları aydınlatmak adınadır anlatmaya çalıştıklarım.Ayrıca 1 paket az diyip 2,3 paket için deyip de alaycı ve dalgacı tavırla yaklaşmanız hiç yakışık kalmadı sizi saygılı olmaya davet ediyorum..teşekkürler

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu yaz kısmet olursa saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Saçlarım seyrek bölgeler var. Sıklaştırma yapmak istiyorum. Bu nedenle DHİ yöntemini kullanan yerleri düşünüyorum. Dr.Hakan Doğanay, Dr.Doğan Turan gibi aklımda bir kaç kişi var. sizdeki gelişmeleri izleyip ona göre kararımı vereceğim. Umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu yaz kısmet olursa saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Saçlarım seyrek bölgeler var. Sıklaştırma yapmak istiyorum. Bu nedenle DHİ yöntemini kullanan yerleri düşünüyorum. Dr.Hakan Doğanay, Dr.Doğan Turan gibi aklımda bir kaç kişi var. sizdeki gelişmeleri izleyip ona göre kararımı vereceğim. Umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız.
Çok sağolun tarık bey inşallah bu formda ki herkes istediği sonucu alır. Sonuçta erkeğin tek aksesuarı saç :)

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Daha gürleşicekmi dersin ?

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sok  dokulme  evresi  bitti  bundan  sonra  ataga  gecer.  6 Ay  sonra  Super  olacak  gibi.

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha gürleşicekmi dersin ?
esas saçların çıkış zamanı bundan sonradır dostum

Zapatista

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi 6 gün önceki fotoğrafla karşılatırdım.Saç çıkışları hızlanmış gibi gözüküyor.Senin gözlemin nedir ?

Facebook Twitter Instagram