Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191681 defa)

wolfman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gidişat iyi inşallah daha iyi olur..Suan benimde listemde HDI yöntem Konhair Ankara ve Doğan Turan var fiyatı adamına göre değiştiriyorlar galiba Doğan Turan 2000 köke de 7 bin tl 3000 köke de 7 bin tl diyor anlamadım bana da 2500 kök 7 bin tl dedi :S

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gidişat iyi inşallah daha iyi olur..Suan benimde listemde HDI yöntem Konhair Ankara ve Doğan Turan var fiyatı adamına göre değiştiriyorlar galiba Doğan Turan 2000 köke de 7 bin tl 3000 köke de 7 bin tl diyor anlamadım bana da 2500 kök 7 bin tl dedi :S
Teşekkürler. arkadaşlar fiyat konusunda tabi ki bir standartı var. Günde 100 lerce kişi arıyor doğan hoca ve diğerlerini. şahsi fikrim yüz yüze konuşun daha etkili oluyor.

osmansasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler. arkadaşlar fiyat konusunda tabi ki bir standartı var. Günde 100 lerce kişi arıyor doğan hoca ve diğerlerini. şahsi fikrim yüz yüze konuşun daha etkili oluyor.

Hocam bana da sayıya göre fiyat vermek saçma geliyor. atıyorum 2000 3500 arası bir ekim gerekiyor. Hoca  o günü sana ayırıyor. Duruma göre sayı da değişebilir. Operasyon başlar bazı kişilerde 5 bazılarında 8 sürer önemli olan güzel olması. Şimdi hoca sana 2500 dese ve işlem sırasında 3000 olması gerekse ne olacak ? Anlaşma anlaşmadır diyip yarım mı bırakacak.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
108. Gün arkadaşlar saçları kısalttım. Şimdilik sorun yok her şey yolunda.

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam şok dökülme bittimi? Yeni saç çıkışları devam ediyor mu?

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Simdi  hangi  ilaclari  kullaniyorsun?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam şok dökülme bittimi? Yeni saç çıkışları devam ediyor mu?
Evet bitti. Dediğiniz gibi çıkışlar devam ediyor

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Simdi  hangi  ilaclari  kullaniyorsun?
Günde bir tane solgar biotin, bir tanede xpecia , şampuan olarakta bioxsin quantum kullanıyorum. Buarada haftasonları Bisiklet, hafta içi hergün en az 2 saat masa tenisi oynuyorum. Kendim beden eğitimi öğretmeniyim sporla iç içeyim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum.  Not: Alkol, sigara  vb. zararlı maddeler kullanmıyorum.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2016, 21:20:59 Gönderen: sevenlve2260 »

wolfman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sayıya göre fiyat vermeyen yerler genelde sinirsiz ekim diyen kasaplar benim anlatmak istediğim anlamadın kardeşim galiba herkese standart fiyat veriyor.. Zaten yüz yüze konuşacağım inşallah bakalım o zaman ne diyecek..

coppolo62

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara kullanmıyorum diğe belirtmişsinde ben ilk günden beri 1 paket hergun içiyorum hiçde zararı olmadı milleti etkilemeyin sigara etkilemez ekilen saçı

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara kullanmıyorum diğe belirtmişsinde ben ilk günden beri 1 paket hergun içiyorum hiçde zararı olmadı milleti etkilemeyin sigara etkilemez ekilen saçı
  Sigaranın zararlarını anlatacak değilim fakat kan akışını olumsuz etkilediğini vede kafamızda ki kılcal damarlardaki kanla beslendiğini biliyorum. Her anlamda zararlı olan bir maddeyi savunmanız ilginç tercih sizin.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 07:52:25 Gönderen: sevenlve2260 »

coppolo62

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin düşüncelerinize karşı Zararlı bir maddeyi savunmak veya tartışmak gibi  bi çabam yok sigaranın sağlığa zararı elbetteki var fakat ekilen saçlara etkisi konusunda sizinle aynı yargıda değilim sadece, kafada dökülecek saç varsa dökülür genetikle alakalı bişey bu,yıllarca sigara kullanıpda sırma gibi saçları olan bir çok insan var bildiğim. onların kafasındaki kılcal damar değilmi yoksa bu düşünce şekli sadece insanlara kazandırılmış kolay bi bahaneden başka bişey değil

Hastalıklı Tavuk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar sigara degil de alkol hakkinda ne dusunuyorsunuz

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç yavaş ilerliyor gibi geldi bana , 4 ayda daha fazla olmadı gerekmezmi

tarik01

• Jr. Member
  • **