Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191669 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
selam yeniden. benim de 2 ay oldu Doğan beye yaptıralı, daha önce de yazmıştım başlığa. şok dökülmenin durduğunu nereden anladınız/çıkardınız? şu an durumumdan ben de memnunum ama şok dökülme nerede başladı nerede bitti ya da bitti mi bilemiyorum mesela.
Benim ekimden sonra şok dökülme 30. Gün başladı yıkama sırasında ve uyandığımda yastıkta saçlar vardı. 2. Ayın sonlarına dogru saç dökulmesi kalmadı. Şuan banyoda ilk yıkamada 5-10 tel dökülme oluyor o da normal zaten ekim önceside o şekilde dökülüyordu.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
92. Gün arkadaşlar çıkışlar başladı gibi minik minik geliyor :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süper gidiyor 🖒
🏇🏇

Gkcdrn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah diyelim

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler darısı başınıza.

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar hocam. Ekilen greft sayısı 2420+1755 Greft olarak yazmışsınız.  Peki greftleri saydınız mı? Bu kadar greft ekim yapıldığına emin misiniz?

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotograflarinizi o arkada biraktiginiz isik yonune donup cekin boyle azcik sac bile cok gorunur. Buda bizim yanlis yorum yspmamiza sebebiyet verir.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar hocam. Ekilen greft sayısı 2420+1755 Greft olarak yazmışsınız.  Peki greftleri saydınız mı? Bu kadar greft ekim yapıldığına emin misiniz?
Selamlar benim konunun 2. Sayfasında greft sayısı ile ilgili yazı var okuyabilirsiniz.

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sanki senin ekilen saçlarda şok dökülme çok az olmuş, ekilen saçların çoğu kafanda duruyor gibi. Şok dökülme olan saçların tekrar cıktıığına emin misin

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sanki senin ekilen saçlarda şok dökülme çok az olmuş, ekilen saçların çoğu kafanda duruyor gibi. Şok dökülme olan saçların tekrar cıktıığına emin misin
Sanırım fotoğraflarda belli olmuyor ekilen saçların %60 şok dökülme ile döküldü.Benim başlıkta ki fotoğrafları başından sonuna kadar bakarsanız görebilirsiniz.hergün aynaya bakan biri olarak emin olun çıkışlar minik minik başladı :)
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 21:56:58 Gönderen: sevenlve2260 »

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam surec guzel ilerliyor. Sadece kucuk oneri fotolar isikta cekilmis yorum icin daha iyi olur. Umarim hersey gonlunuzce olur

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam surec guzel ilerliyor. Sadece kucuk oneri fotolar isikta cekilmis yorum icin daha iyi olur. Umarim hersey gonlunuzce olur
Selamlar teşekkürler hocam bende sizin gibi öğretmenim sizin süreçte çok iyi gidiyor. Bundan sonra öyle foto atarım üslup uygun olduktan sonra problem yok

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam guzel sonuc alacaksiniz insallah :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam guzel sonuc alacaksiniz insallah :)
İnşallah hocam cümlemiz iyi sonuç alır.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
99. Gün arkadaşlar. Arka taraf duvar bazı arkadaşlar yanlıs yorumdan felan bahsetmiş. Kimseyi yanlış yönlendirme ve yanıltma gibi bir durumum söz konusu  olamaz 1 yıl burdayım, 1 yılın sonunda konuyu felan sileceğim.Farkıda görmeniz için ekim yapılmamış bir fotoda ekliyorum. Saygılarımla.

Facebook Twitter Instagram