Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191656 defa)

ogun2006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar,
bu ilk mesajım olacak sizin sayenizde bu foruma üye oldum. Şöyle ki sizin ekiminizi ilk gördüğümde 1 yıllık saç ekim yaptırma planımı hayata geçirmeye karar verdim ve 6-7 Ağustos'ta Dr. Doğan Turan Bey'e ben de ekim yaptırdım. Ekiminiz çok hoş gerçekten benimkinin de bu yönde olmasını bekliyorum :) .
Yaklaşık 1-2 yıldır farklı farklı kişilerin saç ekim süreçlerini gerek bu sitede gerek başka sitelerde takip ettim.
Eğer şok dökülme evresi tamamlanmışsa görünen o ki şoka uğramamış greft sayısı baya yüksek. Sizin  buraya kadar ki olan sürecinize baktığımda gördüklerim içerisinde süreciniz kesinlikle en iyilerinden. İnşallah sonucu da güzel olur.

yedek oyuncu sanırım seninle erdem hastanesinde karşılaşmıştırk. :)

saddas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam hocam ben de konu neredeyse ilk açıldığından beri takip ediyorum. Temmuz ortasında Doğan Bey'e ekim yaptırdım, şu anki durumdan memnun sayılırım. Sadece, ekilen bölgede sivilcelenme oldu. Sizde de oldu mu bu durum?

YedekOyuncu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar,
bu ilk mesajım olacak sizin sayenizde bu foruma üye oldum. Şöyle ki sizin ekiminizi ilk gördüğümde 1 yıllık saç ekim yaptırma planımı hayata geçirmeye karar verdim ve 6-7 Ağustos'ta Dr. Doğan Turan Bey'e ben de ekim yaptırdım. Ekiminiz çok hoş gerçekten benimkinin de bu yönde olmasını bekliyorum :) .
Yaklaşık 1-2 yıldır farklı farklı kişilerin saç ekim süreçlerini gerek bu sitede gerek başka sitelerde takip ettim.
Eğer şok dökülme evresi tamamlanmışsa görünen o ki şoka uğramamış greft sayısı baya yüksek. Sizin  buraya kadar ki olan sürecinize baktığımda gördüklerim içerisinde süreciniz kesinlikle en iyilerinden. İnşallah sonucu da güzel olur.

yedek oyuncu sanırım seninle erdem hastanesinde karşılaşmıştırk. :)

Evet ta kendisi :)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
60. Gün arkadaşlar

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar,
Selamlar iyi dilekleriniz için teşekkürler İnşallah sizinde sonucunuz güzel olur. Şok bitti sayılır %40 kurtardık. Bugün özellikle dikkat ettim siyah nokta şeklinde saçlar dipten gelmeye başladı.  Herkes için Hayırlısı

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam hocam ben de konu neredeyse ilk açıldığından beri takip ediyorum. Temmuz ortasında Doğan Bey'e ekim yaptırdım, şu anki durumdan memnun sayılırım. Sadece, ekilen bölgede sivilcelenme oldu. Sizde de oldu mu bu durum?
Selamlar Sivicelenme çok az oldu bende. Sanırım kişiye göre değişiyor. Kullanılan ilaçlar ve beslenmenin sivilce konusunda etkisi olduğunu düşünüyorum

Tarzz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bütün resimlerinizi inceledim  gerçekten  güzel ve başarılı  bir ekim yapılmış ve 60. Gününe  göre çok iyi görünüyor.inşallah istediğiniz  yoğunluğu  elde edersiniz.sizi özellikle  takip edeceğim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bütün resimlerinizi inceledim  gerçekten  güzel ve başarılı  bir ekim yapılmış ve 60. Gününe  göre çok iyi görünüyor.inşallah istediğiniz  yoğunluğu  elde edersiniz.sizi özellikle  takip edeceğim.
Selamlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Ekimden sonra bakımına çok özen gösteriyorum.inşallah herkesin ki gibi benimde iyi olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
68. Gün herşey yolunda :)

dimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Size sadece saç ekimi yapmamışlar, sanat eseri yapmış doktor valla helal ne diyim 68. Gün saçların maşallahı var  :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Size sadece saç ekimi yapmamışlar, sanat eseri yapmış doktor valla helal ne diyim 68. Gün saçların maşallahı var  :)
Teşekkürler herkes için hayırlısı. Sizin durum nasıl gidiyor.

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
şok dökülme me kadar sürdü sende? ne zaman yine büyüme başladı? benimkiler senin saç ile aynı yol izliyor

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok dökülme me kadar sürdü sende? ne zaman yine büyüme başladı? benimkiler senin saç ile aynı yol izliyor
Şok dökülme 30. Gün başladı şuan 73. Gün ilk yıkamada 5-10 tane saç dökülüyor. Şokta kurtulan %40 saç uzamaya ilk günden devam ediyor. Alttan çıkışlarda yavaş yavaş başladı.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son  durum  nasil?  Fotograf  paylasabilirmisin?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
75. Gün arkadaşlar

Facebook Twitter Instagram