Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191644 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimin sonucundan çok güzel bir tablo bekliyorum. Şuan için ilerleyiş ve görünüm çok iyi duruyor.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yakin  zamanda  Resim  paylasabilirmisin? Sizin ekiminizi  merak ediyorum.

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
38. Gün arkadaşlar şok azalmaya başladı. İlaç  günde 1 er tane biotin ve xpecia alıyorum. Şampuan doktorumun tavsiyesi ile bioxsin Quantum kepeğe karşı etkili olanı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim randevu de yaklaşıyor artık :-) 03.08. ve sonraki gün. çok forumlarda görsüm 2 gün ekimler daha iyi oluyor diyorlar ve tutma oranı daha iyi oluyor.
Ekimin 2 gün olması avantaj çünkü greftlerin daha az dışarda kalması şok dökülme oranını azaltıyor.Dediğiniz gibi tutma oranını arttırıyor.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimin sonucundan çok güzel bir tablo bekliyorum. Şuan için ilerleyiş ve görünüm çok iyi duruyor.
Çok teşekkürler. İnşallah dediğiniz gibi iyi olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende aldım randevu inşaalah herşey güzel olacak.
İnşallah hayırlısı olur sizin için.

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
yine resim yüklüme imkanı var mı?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yine resim yüklüme imkanı var mı?
Albay yukarıdaki resimden bir farkı yok şuan
41. Gün 4 gün sonra fotoğraf paylaşırım.

frankia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten çok temiz ekim. Bir İlhan hocanın ekimlerine bakıyorum bir de buna:)  Onlarca doktor arasında gidip geliyordum aylardır, bir tane daha eklediniz valla tebrik ederim:) hocam sen eminim araştırmışsındır, gerçekten neden DHİ yöntemi önerilmiyor ve epeydir bilinmesine rağmen çok az doktor bu yöntemi kullanıyor? Zahmeti daha fazla diğer yöntemlere göre evet ama ona göre fiyatlama yapabilirler o pek konu değil. Ünlü hocalarla DHİ'yi neden tercih etmedikleri konusunda konuşan var mı?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizin yanlarda oldukça gerilemiş.Yanlara girilseydi daha iyi olmazmıydı acaba.Alın yanlardan daha daraltılıp daha iyi bir sonuç alınabilinirdi sanırım.
Saç çizgisini lazerle belirlediler bende çok beğendim.Belki fotograf yanıltıyordur sizi.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten çok temiz ekim. Bir İlhan hocanın ekimlerine bakıyorum bir de buna:)  Onlarca doktor arasında gidip geliyordum aylardır, bir tane daha eklediniz valla tebrik ederim:) hocam sen eminim araştırmışsındır, gerçekten neden DHİ yöntemi önerilmiyor ve epeydir bilinmesine rağmen çok az doktor bu yöntemi kullanıyor? Zahmeti daha fazla diğer yöntemlere göre evet ama ona göre fiyatlama yapabilirler o pek konu değil. Ünlü hocalarla DHİ'yi neden tercih etmedikleri konusunda konuşan var mı?
Saç ekimin de ne kadar çok araştırırsanız o kadar çok kafanız karışır :) Dhi yöntemini tercih etmemdeki etkenler 1. Sık ekim yapılması 2.Çabuk iyileşmesi 3. Hem slit ekimi hemde Dhi ekimi canlı canlı görmem.4. Slit ekim yapan doktor   1 günde ekim yapılacak ve 3000-3500 greft senin işini görür demesine rağmen, Dhi yönteminde 2 güne bölerek 4175 greft ekilmesi. Şahsi fikrim diğer doktorların tercih etmeme sebepleri  1. Uzmanlık gerektirmesi. 2. Fazla eleman (fazla para) 3.Bir ayda hergün slit ekimle 30 kişiye ekim yaparken neden 2 güne bölerek 15 kişiye ekim yapsın (Para :) yani kısacası ben şansımı Dhi den yana kullanmak istedim. Beklentimide çok yüksek tutmuyorum. Gerisi kısmet artık.

dimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum kaç paraya mal oldu sana bu operasyon

dimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Micro motor ile Ekim yaptırdım şu an 4. Haftanın içindeyim kulak üstlerim kezzap yemiş gibi bomboş beni gören geçmiş olsun diyor trafik kazası mı geçirdin diyor 4000 TL verdim bir de bu hale gelmek için.  Daha ne kadar böyle kezzaplı gibi dolaşacağım  bilmiyorum. Hafta sonu arkadaşım evleniyor hayatımda ilk defa toppik kullanacağım terlemeden onu üstüme başıma bulaştırmadan nasıl kafamda tutacağım bilmiyorum.  Keşke iyice araştırıp sizin gibi biraz üstüne koyup  dhi ve uzman  kişilere ysptırsaydım. Gerçekten çok pişmanım. 
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 10:10:30 Gönderen: dimo »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Micro motor ile Ekim yaptırdım şu an 4. Haftanın içindeyim kulak üstlerim kezzap yemiş gibi bomboş beni gören geçmiş olsun diyor trafik kazası mı geçirdin diyor 4000 TL verdim bir de bu hale gelmek için.  Daha ne kadar böyle kezzaplı gibi dolaşacağım bilmiyorum. Hafta sonu arkadaşım evleniyor hayatımda ilk defa toppik kullanacağım terlemeden onu üstüme başıma bulaştırmadan nasıl kafamda tutacağım bilmiyorum.  Keşke iyice araştırıp sizin gibi 3000 TL daha verip dhi ve uzman  kişilere ysptırsaydım. Gerçekten çok pişmanım.
Moralinizi bozmayın bazen donör bölgede şoka giriyor ama sonra düzeliyor bunun birçok örneği var formda biraz sabır. Topik kullandım ben terlemende bir sıkıntı olmuyor. Hayırlısı hakkınızda.

Facebook Twitter Instagram