Takipteyiz gelişmelerden bizleri habersiz bırakmayın. Aynı doktora ekim yaptıracak arkadaslarda deneyimlerini paylaşır ise memnun olurum. Ki bende kalem tekniği ile saç kimine karar vermiş bulunuyorum. Bakalım seçimimiz hangi doktor olacak.
Ekim sonucu konusunda sıkıntı olmaz merak etmeyin. Sonucu hep beraber göreceğiz.Benden önce aynı yerde ektiren 3 kişi, benden sonra ektiren 2 kişiyi takip ediyorum. İzin verirlerse onlarında fotolarını paylaşabilirim.
Hayırlı olsun hocam. Ekim hoşuma gitti. Neden hepsini bir günde ekmediler merak ettim. 2 günde ekim olunca size sıkıntı olmadı mı? Aynı yerde ektiren başkalarının paylaşımlarını nereden takip ediyorsunuz bu sitede varsa link atar mısınız?
Teşekkürler. Kalem tekniği ile ekim yapıldığı için belirli bir limiti var.Ekimi 2 güne yaymaları avantaj. 1. si Miktomotoru yavaş kullanıyor donör bölge fotoğraflarda da görüldüğü gibi çabuk toparlıyor. 2. si Greftler dışarıda daha az kaldığı için tutma şansını arttırıyor vede takip ettiğim arkadaşlarda da gördüm şok dökülme daha az oluyor. 2 gün ekim olması ben de bir sıkıntı olmadı.Benim ağrı eşiğim yüksektir ama 2. Gün donör bölgesine anaztezi igneleri yapılırken biraz canım yandı
takip ettiğim arkadaşlar ben ekim yaptırmadan önce ve halen devam ediyorlar watsaaptan fotoğraf gönderiyorlar. Birisi ile görüştüm buraya kayıt olacağını söyledi.