Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191617 defa)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin iyiye gidiyor.ayırıyeten tşk ederim formu fotografsız bırakmıyorsun
ewet senin donör alanını gördügüm kadarıyla micromotoru ustaca kullanıyor ama kalem yöntemini tam anlamıyla yerine getirmiş olmuyor
kalem yönteminin tam anlamıyla yerine getirmesi için manuel alaım yapması lazım donör alanını.
Tamam şuna sözüm yok
gercekten dikkat cekiçi bie ekimin olmuş benimde ilgimi çekti
Bu doktorla ilgili biraz daha bilgi ve görüntü lazım senden hariç
saç çizginde ekimin kalitesini ortaya koyuyor gercekten özenmiş

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rica ederim elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.ben halen doğan beyin ekimlerinden 5  arkadaşı takip ediyorum. Watsaapta kayıtlılar bende sürekli irtibat halindeyiz onlarla.İzin verirlerse onlarında fotoğraflarını paylaşırım. Fakat şunu da belirteyim canlı olarak görmekte çok fayda var.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
o arkadaşlarda form'a üye olsun.Hem kendileri faydalansın hemde milleti aydınlatsınlar
Bu hocanın facebook adresi varsa oradan da takip etmek isterim

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende randevu aldım 03.08. tarihine fakat nedense beni bazi siteler korkuttu yaaa :-(

kamlikli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1 aylık foto istemişim k.bakmayın daha dolmadan işte sabırsızlık bendekide:) Ayrıca yorumlara bakarak karar vermek çok çok zor olur övende var sövende var.Herkesin hitabına göre. Bence şuan bile saçlar uzamadan 3 numara vurulmul görüntüsüyle bile çok hoş duruyor. 1 kere kafada saç ekilmiş havası yok bu başlı başına bir olay zaten hala çıkacakmı diye tartışılması yapılıyor. Bence çoğu kök tutacak gibi çünkü kanal açma işlemi yok doğrudan deri altına yerleştiriliyor.Yani doku 1 kere yıpratılmış oluyor. Tabi bu konuda yeterli bilgim yok ama görüşüm bu yönde. İnşallah güzel olur. Şahsen ben şuan senin fotolarına yoğunlaştım eğer güzel sonuç çıkarsa gideceğim yer belli.

15.000 liraya kadar bütçe ayırdım. Koray erdoğan 11000 euro diyor. Üstüne finasteridmi ne kullanma şartı sunuyor. Yani o ilacı kullandıktan sonra ne anlamı var.Tamam yan ürünler illaki olacak ama bu kadar ağır sonuçlar içeren ilaçlarda olmamalı.Takipteyiz..:)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 aylık foto istemişim k.bakmayın daha dolmadan işte sabırsızlık bendekide:) Ayrıca yorumlara bakarak karar vermek çok çok zor olur övende var sövende var.Herkesin hitabına göre. Bence şuan bile saçlar uzamadan 3 numara vurulmul görüntüsüyle bile çok hoş duruyor. 1 kere kafada saç ekilmiş havası yok bu başlı başına bir olay zaten hala çıkacakmı diye tartışılması yapılıyor. Bence çoğu kök tutacak gibi çünkü kanal açma işlemi yok doğrudan deri altına yerleştiriliyor.Yani doku 1 kere yıpratılmış oluyor. Tabi bu konuda yeterli bilgim yok ama görüşüm bu yönde. İnşallah güzel olur. Şahsen ben şuan senin fotolarına yoğunlaştım eğer güzel sonuç çıkarsa gideceğim yer belli.

15.000 liraya kadar bütçe ayırdım. Koray erdoğan 11000 euro diyor. Üstüne finasteridmi ne kullanma şartı sunuyor. Yani o ilacı kullandıktan sonra ne anlamı var.Tamam yan ürünler illaki olacak ama bu kadar ağır sonuçlar içeren ilaçlarda olmamalı.Takipteyiz..:)

Finasterid konusunda ki görüşüne sonuna kadar katılıyorum 👏🏻👏🏻👏🏻

Shaman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar finasteride konusunda sizlere tamamen katılıyorum, yan etkisi (2% hiç te az bir oran değil) bu denli zararlı olabilecek bir ilacı kullanmak bana da çok saçma geliyor. libido denilen hadisenin en az %30'u mood'la ilgili, ya bana bişey olur mu, etkiler mi cinsel hayatımı diye düşünerek placebo etkisi bile bir hayli olacaktır, ayrıca erkekliğimi kaybetme riskini kabul ettikten sonra saçım olsa ne olur olmasa ne olur  ;D kendimizi kime beğendireceğiz  ;D

Bu arada dostum seninle birlikte gün sayanlar sanırım hiç te az değil, benim de dahil olduğum bir kaç kişi günler hızlıca geçsin ve senin iyi sonuçlarını görelim de doktorumuzu kafamızda netleştirelim diye düşünüyoruz galiba.

Gidişat süper, moralini yüksek tut.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
o arkadaşlarda form'a üye olsun.Hem kendileri faydalansın hemde milleti aydınlatsınlar
Bu hocanın facebook adresi varsa oradan da takip etmek isterim
Olabilir ben konuşurum onlarla forma üye olmaları dediğiniz gibi herkese faydası olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende randevu aldım 03.08. tarihine fakat nedense beni bazi siteler korkuttu yaaa :-(
Hayırlısı olsun kulakları tıkayın gidin görüşün. Özellikle hastanede ekim yapmış vede 5 ay olmuş bir arkadaşı da görebilirsiniz. Neresi olursa oldun Canlı ekim mutlaka görün.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Rica ederim kusur yok elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Ekim konusunda hep söylüyorum canlı görün fotoğrafla çok sağlıklı olduğunu düşümüyorum. İlaç konusunda size kesinlikle katılyorum. Eczaneden aldım yan etkilerini okuyunca hiç kullamadan iade ettim. Çıkacakca böyle çıksın.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar finasteride konusunda sizlere tamamen katılıyorum, yan etkisi (2% hiç te az bir oran değil) bu denli zararlı olabilecek bir ilacı kullanmak bana da çok saçma geliyor. libido denilen hadisenin en az %30'u mood'la ilgili, ya bana bişey olur mu, etkiler mi cinsel hayatımı diye düşünerek placebo etkisi bile bir hayli olacaktır, ayrıca erkekliğimi kaybetme riskini kabul ettikten sonra saçım olsa ne olur olmasa ne olur  ;D kendimizi kime beğendireceğiz  ;D

Bu arada dostum seninle birlikte gün sayanlar sanırım hiç te az değil, benim de dahil olduğum bir kaç kişi günler hızlıca geçsin ve senin iyi sonuçlarını görelim de doktorumuzu kafamızda netleştirelim diye düşünüyoruz galiba.

Gidişat süper, moralini yüksek tut.
Evet dediğiniz gibi gidişat iyi şimdilik ama sonuç için çok erken, beklentiyi yüksek tutmuyorum. Moral süper :)

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay öncesinde ekim yapan arkadaşın resimleri nereden göre bilirim?

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
medical park'ta taksit imkanı var mı?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay öncesinde ekim yapan arkadaşın resimleri nereden göre bilirim?
Arkadaşla konuştum uygun bir zamanda forma üye olacak. Yada medikal parka uğrayabilirseniz canlı canlı görebilirsiniz.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
medical park'ta taksit imkanı var mı?
Bildiğim kadarı ile var ama vade farkı alıyorlar.

Facebook Twitter Instagram