Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191836 defa)

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam gerçekten çok müthiş bir açıyla ekilmiş. Sırf bunu söylemek için aktif olup yorum atıyorum.Umarım dilediğiniz sonuçları alırsınız.Takip ediyor olacağım.
bu dhi ekiminin başarılı olduğunu kim söyledi kaç plastik cerrah bu yöntemi kullanıyor  sayın doğan turanın doganayin yanında olduğu söyleniyor tecrübesi nedir  kendisi plastik cerrah mı ekimde doğru duruş bulunmuyor bile bütün ıı hemşireler yaptırıyor dhi yönteminin yapanların atası olan sayın doğanay neden ortada yok 1 euri ve  daha  yüksek ücretlerle ekim yapan doğanay neden fiyat dusurdu bu ekim yapıp ünlü olan bir doktor var mı dunyada

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam gerçekten çok müthiş bir açıyla ekilmiş. Sırf bunu söylemek için aktif olup yorum atıyorum.Umarım dilediğiniz sonuçları alırsınız.Takip ediyor olacağım.
Teşekkürler İnşallah iyi sonuçlar alırız.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu dhi ekiminin başarılı olduğunu kim söyledi kaç plastik cerrah bu yöntemi kullanıyor  sayın doğan turanın doganayin yanında olduğu söyleniyor tecrübesi nedir  kendisi plastik cerrah mı ekimde doğru duruş bulunmuyor bile bütün ıı hemşireler yaptırıyor dhi yönteminin yapanların atası olan sayın doğanay neden ortada yok 1 euri ve  daha  yüksek ücretlerle ekim yapan doğanay neden fiyat dusurdu bu ekim yapıp ünlü olan bir doktor var mı dunyada
Selamlar ekiminizi ister slit yöntemi ile ister dhi yaptırırsınız bu tercih meselesi her yöntemin herkeste başarılı olması beklenemez tabi ki. Siz gider ekiminizi baştan sona yapacak bir doktor bulursunuz ona göre ücret öder ekiminizi yaptırabilirsiniz.Doğanaya gelince kendisini tanımıyorum ama Antalyada sizin söylediğiniz fiyata ekim yaptığını duyordum formlardan.isteyen Dr.Turan beye, isteyen Dr.Hakan beye gider. Dediğim gibi TERCİH meselesi.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
8. Gün arkadaşlar kabuklar yavaş yavaş dökülmeye başladı.

Shaman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dostum gidişat süper bence, özellikle takip ediyorum, ben de açıkçası aynı yöntemi düşünüyorum belli mi olur beki de aynı doktora giderim. İyileşme sürecin çok hızlı ve iyi gidiyor, gerçekten çok başaralı bir ekim olacakmış gibi hissediyorum. Forumda bazı arkadaşlar haklı olarak daha kaç gün oldu nasıl anladın gibi yaklaşımlarda bulunabilirler, sonuçta subjektif bir yorum benimkisi, ancak şu ekimden sonraki 2-3 günlük savaş gazisi durumlarının sende olmayışı bile gayet yeterli benim için.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum gidişat süper bence, özellikle takip ediyorum, ben de açıkçası aynı yöntemi düşünüyorum belli mi olur beki de aynı doktora giderim. İyileşme sürecin çok hızlı ve iyi gidiyor, gerçekten çok başaralı bir ekim olacakmış gibi hissediyorum. Forumda bazı arkadaşlar haklı olarak daha kaç gün oldu nasıl anladın gibi yaklaşımlarda bulunabilirler, sonuçta subjektif bir yorum benimkisi, ancak şu ekimden sonraki 2-3 günlük savaş gazisi durumlarının sende olmayışı bile gayet yeterli benim için.
Teşekkürler iyi dilekleriniz ve temennileriniz için. İyileşme sürecinin hızlı gitmesinin iki sebebi var bence, birincisi ekim yaptırdığım yerde hem donör alanında hemde ekim alanında titiz çalışılması. Diğer ikinci sebep ise beslenmeme çok dikkat ediyorum Alkol sigara kola kullanmıyorum. Bol bol meyva ve yogurt yiyorum. Sonuç için yorum yapmak tabi ki çok erken. Ben burdayım sonucu beraber göreceğız. Birkaç arkadaşıma  olurda saçsızlık probleminden kaynaklanan sorunlardan kurtulmalarına vesile olmak süper olur :)
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 17:23:23 Gönderen: sevenlve2260 »

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar ekiminizi ister slit yöntemi ile ister dhi yaptırırsınız bu tercih meselesi her yöntemin herkeste başarılı olması beklenemez tabi ki. Siz gider ekiminizi baştan sona yapacak bir doktor bulursunuz ona göre ücret öder ekiminizi yaptırabilirsiniz.Doğanaya gelince kendisini tanımıyorum ama Antalyada sizin söylediğiniz fiyata ekim yaptığını duyordum formlardan.isteyen Dr.Turan beye, isteyen Dr.Hakan beye gider. Dediğim gibi TERCİH meselesi.
ben burada yapılan  pohpohlamaya kızıyorum bu turanın kaç ekimini gördünüz kaç dhi ekimi gördünüz yok fhi şöyle yok böyle  sanki yeni icad edilmişse ilk bunu turan yapiyo yapmasida çok zor kimse yapamıyor i yüzden 7000 aliyo diğerlerinden üstün  ya bnm doğan turana lafım yok  bnm sorununun bu dhi ekimi ve turan hakkında yapılan pohpohlamaya alhi yaratma durumu reklam kokan durmlar

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sayın goldheart. Arkadaşlar burda ekimin ilk günlerinde ki fotoğraflara göre yorum yaptı. Bende genelde bütün yorumlarda hep beraber göreceğiz diye, kesin hükümler vermedim vermemde. Ben öğretmenim kardeşim eğitimciyim insanlara sadece okulda değil günlük hayatta her koşulda yardımcı olmaya çalışıyorum vede bu hep böyle devam edecek. Reklam yapmaya,insanları kandırmaya yada onları yönlendirmeye hiçbir zaman ihtiyacım olmadı.Sanırım siz ak ile karayı karıştırıyorsunuz.yine söylüyorum ben 1 yıl burdayım. 1 yıl sonra O zaman sizden özellikle yorum yapmanızı rica edeceğim. Saygılarımla

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 21:53:27 Gönderen: sevenlve2260 »

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben doktor meşurmuş degilmiş durumuna fazla takılmam.En iyi doktor iye saydıklarımızda ilk başlarda acemiydiler ama bir cıkış yakalayıp kendilerinide geliştirdiklerinden dolayı şimdi tanınmış birer doktorlar.Bu ekim hoş görünüyor ve fonör alanı fazla hırpalanmamış yani iyi bir iş cıkarılmış.10 günlük bir ekim şimdilik cok bir yorum yapılmaz 120 gün den sonra bende yorum yapacagım.İyi bir ekim olur doktoru yüceltirim veya kötü bir ekimle karşılaşırım doktoru yerden yere vururum hiç acımam zaten böyle yorumlarım vardır formda bazı arkadaşlar hoşlanmaz.Gerci kafa olsa onlarda benim yorumlarım onlara karşı degil hocayla ilgili bir durum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar objektif olduğunuz sürece her yoruma saygı duyarım. Birde doktorun ünlü olması değil ekimin kişiyi ne derece mutlu ettiği önemli. Dediğiniz gibi benim ekimim için  konuşmak çok erken. Fotoğrafları sık sık paylaşacağım.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dhi ekimi zaten cabuk toparlar kendini. bu arada suan mukkemel duruyor. top hocalarin  ekimlerini andiriyor. insallah dilediginiz gibi olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dhi ekimi zaten cabuk toparlar kendini. bu arada suan mukkemel duruyor. top hocalarin  ekimlerini andiriyor. insallah dilediginiz gibi olur.
Çok teşekkürler inşallah bu kadar emeğe değer.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Gün arkadaşlar

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ahh be keşke şok dökülmenin önüne geçilecek bir yöntem olsaydı

Facebook Twitter Instagram