Saç Ekimi Sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun.umarım istediğiniz sonucu alırsınız.fakat 4175 greft gibi gelmedi bana
4175 greftın hakkı verılmiş arkadaşlar .kanama daha az olduğu için o kadar belli olmuyor ama biraz diikatlı bakınca sık bir ekım yapıldığı belli oluyor.ben bunu kalem yöntemıne bağlıyorum sonuçtta diğer yöntemle kanal açarken daha büyük delıler açılıyor ekım sonucu saçların daha çok ekılmiş görüntüsüne sahip olmasını sağlıyor.bunada takılmamak lazım şuan ön bölgeye sık bir ekım yapılmış arkalarada eşit oranlarda ekım yapılmış yani görüntüde tümm alanlar dolmuş.ekınlerın en kötü 4/3 çıksın sonuç genede iyi olur.
İlk defa bu kadar kansiz ve sik bir ekim goruyorum sonuclarinizi yakindan takip ediyor olacagim. Ekilenler cikarss yele gibi saciniz olur insallah
cok estetik bir saç ekimi gibi geldi bana,süreç içerisinde sürekli foto atarsanız bizleri aydınlatmış olacaksınız.Şimdilik bir yorum yapmak daha erken ilerki zamnda fotograf atarsanız daha iyi gözlem yapmış olur.
Alıntı yapılan: douu - 19 Haziran 2016, 18:12:594175 greftın hakkı verılmiş arkadaşlar .kanama daha az olduğu için o kadar belli olmuyor ama biraz diikatlı bakınca sık bir ekım yapıldığı belli oluyor.ben bunu kalem yöntemıne bağlıyorum sonuçtta diğer yöntemle kanal açarken daha büyük delıler açılıyor ekım sonucu saçların daha çok ekılmiş görüntüsüne sahip olmasını sağlıyor.bunada takılmamak lazım şuan ön bölgeye sık bir ekım yapılmış arkalarada eşit oranlarda ekım yapılmış yani görüntüde tümm alanlar dolmuş.ekınlerın en kötü 4/3 çıksın sonuç genede iyi olur. Bende ekimin sıklığından memnunum. Dhi yöntemi konusunda size katılıyorum. İnşallah herkesin ve benim ekim sonucum iyi olur. Olmazsada kısmet artık.
Alıntı yapılan: sevenlve2260 - 19 Haziran 2016, 18:38:17Alıntı yapılan: douu - 19 Haziran 2016, 18:12:594175 greftın hakkı verılmiş arkadaşlar .kanama daha az olduğu için o kadar belli olmuyor ama biraz diikatlı bakınca sık bir ekım yapıldığı belli oluyor.ben bunu kalem yöntemıne bağlıyorum sonuçtta diğer yöntemle kanal açarken daha büyük delıler açılıyor ekım sonucu saçların daha çok ekılmiş görüntüsüne sahip olmasını sağlıyor.bunada takılmamak lazım şuan ön bölgeye sık bir ekım yapılmış arkalarada eşit oranlarda ekım yapılmış yani görüntüde tümm alanlar dolmuş.ekınlerın en kötü 4/3 çıksın sonuç genede iyi olur. Bende ekimin sıklığından memnunum. Dhi yöntemi konusunda size katılıyorum. İnşallah herkesin ve benim ekim sonucum iyi olur. Olmazsada kısmet artık. Guzel bir ekim olmus sonucunu merak ediyorum.
hocam dönordaki saçları turan bey mi topluyor bir de turhan bey ekimin hangi aşamalarında var?