Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191603 defa)

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dhi ekimi duymuştum. Bu fiyata bu ekim çok çok iyi duruyor hocam. İnşallah sonuçta iyi olur. dhi ekimde kanal açılmıyorsa neden bu acıyı çektik bizimkide akıl işi doğrusu.. Bu hastane nerede hocam?

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme mi var burada bana başlamamış gibi geldi. Sadece kabuklar dökülmüş sanki
Şok dökülme yok.  Ekimin 10. günü. Mutsuz arkadaş ekim böyle kalsada şok dökülme olmadan atlatsak demek istemiş.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dhi ekimi duymuştum. Bu fiyata bu ekim çok çok iyi duruyor hocam. İnşallah sonuçta iyi olur. dhi ekimde kanal açılmıyorsa neden bu acıyı çektik bizimkide akıl işi doğrusu.. Bu hastane nerede hocam?
Çok teşekkürler.İnşallah ekim yaptıran herkesin ve benim ekimim iyi olur. Dediğiniz gibi kalem tekniğin de (DHİ) kanal açılmıyor. Greftler özel bir kaleme yerleştirilerek  ekim yapılıyor.Hastane silivri de.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 04:12:08 Gönderen: sevenlve2260 »

kamlikli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sırf senin konunu takip etmek için sık kullanılanlara ekledim konuyu. Bugüne kadar gördüğüm en temiz saç ekimi olmuş (gibi görünüyor) Yaşım 24 ön taraflarda baya baya açılma var ve senin ekimin çok hoş. Yani nasıl desem seyrek bile olsa saç ekimi yapıldığı şu haliyle bile anlaşılmıyor. Kimisi var saç ekilmiş 2 sene geçmiş bariz belli oluyor.

benimde fiyat aralığım 10000 lira eğer işinin ehliyse 15.000 e kadar çıkabilirim ama doğru kişiyi bulmakta sorun. Dönor bölgem çok sağlam çevremdekiler bile maşallah diyor ama ön taraf iyice döküldü. Seni 3-4 ay daha takip edeceğim ekim güzel olmuş ama inşallah seyrek bir görüntü oluşmaz.

Tekrar geçmiş olsun.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sırf senin konunu takip etmek için sık kullanılanlara ekledim konuyu. Bugüne kadar gördüğüm en temiz saç ekimi olmuş (gibi görünüyor) Yaşım 24 ön taraflarda baya baya açılma var ve senin ekimin çok hoş. Yani nasıl desem seyrek bile olsa saç ekimi yapıldığı şu haliyle bile anlaşılmıyor. Kimisi var saç ekilmiş 2 sene geçmiş bariz belli oluyor.

benimde fiyat aralığım 10000 lira eğer işinin ehliyse 15.000 e kadar çıkabilirim ama doğru kişiyi bulmakta sorun. Dönor bölgem çok sağlam çevremdekiler bile maşallah diyor ama ön taraf iyice döküldü. Seni 3-4 ay daha takip edeceğim ekim güzel olmuş ama inşallah seyrek bir görüntü oluşmaz.

Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler. Hem bu formdan hemde diğer formdan çok iyi yorumlar aldım. Hatta beni görmeye gelen ve saç ektirmek isteyen arkadaşlarım da çok beğendiler.Umarım 8-9 ay içinde de iyi bir sonuç alıp saç probleminden kurtulurum.Sonucu hep beraber göreceğiz. İnşallah sizde uygun birini bulup ekiminizi yaptırarak istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.

kamlikli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam yokmu 1 aylık fotolar felan merak ediyor insan:)

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeş 25 haziranda 10 günlük fotoğraflar paylaşılmış 28 haziran daha yeni bitti sen diyorsun ki 1 aylık foto yok mu

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 14. Gün Fotoğrafları

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
baya izliyorum senin sonuçlarını, benim için DHI ekimi çok mantıklı, fakat yabancı sitelerde önermiyorlar, kanıt yok, resim yok , fakat yapmayın diyor lar anlamadım

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende yabancı siteler değil ama Türkiyede ki ekim merkezlerini araştırdım. Şansımı dhi yana kullanmak istedim.  Dhi yani kalem yöntemi çok zahmetli ve en az 3-4 kişilik bir ekip olması, 2 gün ekim yapılması ekim yapacak kişiler için dezavantaj olabilir.Şuan çok özenle bakımını yapıyorum . Normal yıkamaya da geçmedim,Halen sırt ûstü yatıyorum(7 gün daha devam edeceğim), beslenmeme dikkat ediyorum, sigara alkol vb. Maddeler kullanmıyorum, yani diyeceğim ben elimden geleni yapıyorum. Kısmet artık sonucu hep beraber göreceğiz.

gorbac12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben şunu sormak istiyorum, doktor beyin daha önceki ekimlerinin sonuçlarını gördünüz mü?
eğer gördüyseniz sonuçlar sizi tatmin etti mi?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet gördüm. Kaldı ki ekim için görüşmeye gittiğim de bir gün önce orada ekim yaptıran bir arkadaş da ilk yıkamaya gelmişti onu  canlı canlı görünce dedim tamam yeri buldum. Şuan o arkadaşla ve başka ekim yaptıran biri ile halen görüşüyorum. Birde hastanede çalışan bir personel var onun ekimini de gördüm. Sonrada oraya karar verdim.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
senin ekiminden sonra şöyle bir youtobe gezindim bir tane videosunu gördüm izledim hoş bir ekim yapıyor galiba enseyi micro motorla alıyor

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet mutsuz micromotorla alıyor. Gerçekten micromotoru çok yavaş kullanıyorlar. Ekim yaptırmadan önce aynı yerde ekim yaptıran arkadaşlarında donör bölgeleri çok iyi idi. Benim de donör alanımın iyi olduğunu düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram