Saç Ekimi Sonuçları
şuan için saçlar biraz ince ve seyrek görünüyor hocam . ama gayet doğal duruyor. öncesi sonrasi arasında dağlar kadar fark var
Alıntı yapılan: sevenlve2260 - 05 Şubat 2017, 18:26:16Alıntı yapılan: Dadas_Bey - 05 Şubat 2017, 18:24:36Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar ekim yapılan bölgede mi olur ? Teşekkürler dadas bey. Ekim bölgesinde kaşınma ve gerilme oluyor. Süreç devam ediyor, olmadı aralara ikinci bir ekim olabilir. Doktorum ile iki gün önce yüz yüze görüştüm Hazirana kadar bekleyelim tatmin olmazsanız aralara ekim yaparız dedi. İnşallah gerek kalmaz.Bence şuan için saçlar iyi daha da iyi olacaktır. Valla senin gibi olsa saçlarım bir daha ekimi bırak, ekim merkezinin önünden bile geçmem açıkçası
Alıntı yapılan: Dadas_Bey - 05 Şubat 2017, 18:24:36Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar ekim yapılan bölgede mi olur ? Teşekkürler dadas bey. Ekim bölgesinde kaşınma ve gerilme oluyor. Süreç devam ediyor, olmadı aralara ikinci bir ekim olabilir. Doktorum ile iki gün önce yüz yüze görüştüm Hazirana kadar bekleyelim tatmin olmazsanız aralara ekim yaparız dedi. İnşallah gerek kalmaz.
Hayırlı olsun süreç iyi ilerliyor gibi inşallah daha da iyi olur. Gerilme ve kaşınmalar ekim yapılan bölgede mi olur ?
Abi şu anki durum bile gayet basarili masallah hayirli olsun saygilar
doğallık konusunda diyecek bişey yok . yan fotolar da gayet iyi. geriye taradığında biraz seyrek kalıyor. Bu sorun da süreç bitene kadar toparlayacaktir. Bu söylediklerim dışında öncesi ve sonrası olarak baktığımızda çok iyi
yaklaşık 9 ay sonuç iyi gidiyor Donör bölgede sıkıntı oldumu
Hocam, daha bir kac ay gelismeye vakit var ama simdiden basarili oldugu asikar. Kanaatimce ikinci bir ekime gerek kalmayacak ama sen istiyorsan bunu kesinkes yaptir. Ikinci ekimi ayni doktordami dusunuyorsun?
hayırlı olsun bence de çok doğal duruyor. ektirmeden önce saçlarınız bu durumda olsaydı gidip saç ektirmezdiniz bence.. o yüzden ikinci bir ekime girmenizi gerektiren bir durum yok gibi benim fikrim.. bir şey sormak istiyorum, ekim sırasında alımı ve ekimi yapanları hatırlıyor musunuz? esma hanım ve serkan bey oradan ayrıldı o yüzden sordum. ikisi varken doğan hocanın sonuçları daha iyi oluyormuş sonradan ekip dağılınca sonuçlar da hafif bir gerileme olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, ben ilk ekimimi 2008 yilinda yaptirdim, galiba aranizdaki en tecrübelilerdenim, ve bence bu ekim cok basarili. Insallah huzurlu mutlu bir sekilde yeni yasantina devam edersin