Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191702 defa)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
25  Gunumdeyim  bende  ayni  yerde  3500  greft ekdirdim.   Sizdeki  gelismeyi  takip  ediyorum.  Sizin yerinize  ben  heyecanlaniyorum😂😂
:) Sanırım Doğan hocaya ekim yaptıran en eski kişi benim diğer arkadaşlara yardımcı olmak boynumun borcu umarım sonuçlarda iyi olur. Gerçekten çok sabır ve dikkat gerektiren bir zaman. Ama şunu net söyleyebilirim 120. Günden sonra saçlar atak yapıyor.
Dikkat derken neler yapmak gerekiyor. Alkol sigara kullanmiyorum, duzenli yikiyorum, duzenli besleniyorum, vitaminleri ilaclari aliyorum, ama hayat kalaniyla aynen devam ediyor. zaman zaman is stresi de oluyor, genel hayat stresi de oluyor, hayatin da stresi oluyor. yapabilecek birsey var mi hocam bunlar harici?

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel ve cok doğal  görünüyor . 2 ay içerisinde çok daha iyi olur

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
25  Gunumdeyim  bende  ayni  yerde  3500  greft ekdirdim.   Sizdeki  gelismeyi  takip  ediyorum.  Sizin yerinize  ben  heyecanlaniyorum😂😂
:) Sanırım Doğan hocaya ekim yaptıran en eski kişi benim diğer arkadaşlara yardımcı olmak boynumun borcu umarım sonuçlarda iyi olur. Gerçekten çok sabır ve dikkat gerektiren bir zaman. Ama şunu net söyleyebilirim 120. Günden sonra saçlar atak yapıyor.
Dikkat derken neler yapmak gerekiyor. Alkol sigara kullanmiyorum, duzenli yikiyorum, duzenli besleniyorum, vitaminleri ilaclari aliyorum, ama hayat kalaniyla aynen devam ediyor. zaman zaman is stresi de oluyor, genel hayat stresi de oluyor, hayatin da stresi oluyor. yapabilecek birsey var mi hocam bunlar harici?
Söylediklediklerinizin hepsi tamam  son olarakta birkaç cümle ekleyeyim. 1. Spor yapın hertür faydası var ama sadece belli bir dönem değil hayatınız boyu spor yapın en kötü ihtimalle haftada 3 gün yürüş yapabilirsiniz 30 dk sürelere başlayın yavaş yavaş arttırırsınız. 2. Unsur ise beklentiyi yüksek tutmayın 3. Hayatı akışına bırakın gerisi kısmet. Saygılarımla

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel ve cok doğal  görünüyor . 2 ay içerisinde çok daha iyi olur
Çok teşekkürler alfa dualar cümlemize inşallah :)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Söylediklediklerinizin hepsi tamam  son olarakta birkaç cümle ekleyeyim. 1. Spor yapın hertür faydası var ama sadece belli bir dönem değil hayatınız boyu spor yapın en kötü ihtimalle haftada 3 gün yürüş yapabilirsiniz 30 dk sürelere başlayın yavaş yavaş arttırırsınız. 2. Unsur ise beklentiyi yüksek tutmayın 3. Hayatı akışına bırakın gerisi kısmet. Saygılarımla
Hocam yaklasik 8 senedir body/fitness yapiyorum, zekeriya hoca 1 ay spor yapma diyince beynimden vurulmusa donmustum, tam 1 ay oldugunda kendimi salonda nasil buldugumu anlatamam:))

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
:) Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 1-2 ay Masa tenisi oynayamadım, bisiklet kullanamadım spor gibisi yok.:)

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eleştiri olarak kabul etmeyin ama ön çizgiyi biraz daha aşağıya indirmek mümkün olmadımı ?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rica ederim eleştiride olabilir hiç sorun değil. Aynısını bir arkadaşım daha söyledi ama kesin sonuç görelim belki tatmin edici olur. Benim için sorun degil sonuçta o bölgede hiç saç yoktu :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şampuan olarak tavsiyeniz varmı arkadaşlar. Bioxsin quantum kullanıyorum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
136. Gün arkadaşlar. Birkaç gün önce kısalttım saçları kararmalar arttı. Berber şoka uğradı :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah çok çok iyi 🖒🖒👏👏
🏇🏇

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben sebamed antihairloss kullaniyorum.Memnunum..
Suara cok yaglanma oluyor sac ekilen bolgede diye, Clear aldim yagli sac derileri icin.

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Su an için şampuan pek fark etmiyor sanki. Saçlar çıksın o zaman görelim dolgunlastiriyormu parlatıyor mu hacim mi veriyor. Su aşamada hangi şampuan olursa olsun yanına haftada 1 yada2 kere konazol öneririm

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah çok çok iyi 🖒🖒👏👏
Çok sağolun :)

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben sebamed antihairloss kullaniyorum.Memnunum..
Suara cok yaglanma oluyor sac ekilen bolgede diye, Clear aldim yagli sac derileri icin.
Eyvallah bikkembergs

Facebook Twitter Instagram