Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191663 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende ektirdim ama benim olan saçlarım şok dökülme ile gitti. Sizde de öyle birşey oldu mu? Var olan saçlarınız şok dökülmeden sonra gitti mi?
2. Sorumda denize girmişsiniz 47. Günlerde Deniz'in zararını gördünüz mu?
Selamlar benim ekimde şok dökülme ile %60 gitti. Varolan saçlarımda bir problem yaşamadım. Denize girdim ama doktorum ile görüştüm  47. Gün bir sıkıntı olmaz dedi ama ben tedbiri elden bırakmadım genelde şapka kullandım özellikle güneşin dik açı ile geldiği zamanlarda denize gitmedim yani bir. Zararını görmedim. Sizin için inşallah hayırlısı olur.

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim den önce kan testi yapılıyor mu? Allah korusun böyle operasyonlarda hastalık kapma riski de cok yüksek. Yurtdışından falan cok hasta geliyor ekim için. AIDS, hepatit gibi hastalığı olan insanlara ekim yapmıyorlar genelde. bu yüzden kan teslerini yapıp sizede açıklamaları gerekirdi.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim den önce kan testi yapılıyor mu? Allah korusun böyle operasyonlarda hastalık kapma riski de cok yüksek. Yurtdışından falan cok hasta geliyor ekim için. AIDS, hepatit gibi hastalığı olan insanlara ekim yapmıyorlar genelde. bu yüzden kan teslerini yapıp sizede açıklamaları gerekirdi.
Ekim için görüşmeye gittiğim de bu konu ile bilgi verildi. Ekim den önce hepatit c ve b testleri için hastaneye tekrar davet edildim. Bana uzak olduğu için yaşadığım şehir de istenen kan testlerini yaptırarak, test sonuçlarını ekim günü doktoruma ilettim. Gerçekten çok önemli bir konu Arkadaşlar aman dikkat edelim. Size  de ayrıca teşekkürler

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Benim merak ettiğim bir konu var Doğan Turan bey kaç hastanede çalışıyor ? Sizin başlık başka hastane forumda ayrı iki hastane ismi farklı ekip isimleri geçiyor aynı kişidir heralde isim soyad aynı ? Ben bir şey anlamadım. sizinki medicalpark etti 1 başkası Hit clinica yazmış etti 2 bir başkası bağcılar erdem hastanesi demiş etti 3 . Bu adam ticarete mi dökmüş bu işi sorusunu soramadan edemiyor insan !?

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben forumda yeniyim ancak bir süreden beri takip ediyorum.
Anadolu Hastaneleri grubuyla Çalışıyormuş Dr Doğan Turan bey sayfasında öyle yazıyor kendisiyle ekim yaptırmak için telefonla bir görüşmem oldu.Mesafe yüzünden yüz yüze görüşme fırsatım olmadı .
Gönderdiğim Fotolarımın üzerinden verdiği greft sayısı 2500-3000 greft aralığındaydı.
Yani bir günlük işe denk geliyor sanırım.
Ekim fiyatını ise  konusunu işgal ettiğimiz arkadaşla aynı verdi 7000 TL.

2 günlük işede aynı fiyatı aldığını görünce aklımda soru işareti belirdi.
 Ticaretemi döktü demişsiniz evet elbette ki para kazanıcak bu doğal bir durum kamu hizmeti yapmıyor ki.Sadece daha adaletli olabilir bence.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Benim merak ettiğim bir konu var Doğan Turan bey kaç hastanede çalışıyor ? Sizin başlık başka hastane forumda ayrı iki hastane ismi farklı ekip isimleri geçiyor aynı kişidir heralde isim soyad aynı ? Ben bir şey anlamadım. sizinki medicalpark etti 1 başkası Hit clinica yazmış etti 2 bir başkası bağcılar erdem hastanesi demiş etti 3 . Bu adam ticarete mi dökmüş bu işi sorusunu soramadan edemiyor insan !?
Selamlar htc klinica doğan beyin eski şirketi. Ben ekimi medikal park hastanesinde yaptırdım ayrıca orada yönetici pozisyonunda devam ediyor. İstanbul merkeze yakın olmak için Bağcılar erdem hastanesinde ekime devam ediyor. Ekim mekanı hastane  ve ekipte kaliteli olunca yerin bir önemi kalmıyor diye düşünüyorum. Buarada doğan hoca samimi biri yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim. Bir arkadaşım vardı açıklığı fazla size ekim olmaz dedi. Başka bir yer tamam yaparız dedi. Mevzu para olsa ekim yapardı arkadaşıma.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 17:20:36 Gönderen: sevenlve2260 »

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben forumda yeniyim ancak bir süreden beri takip ediyorum.
Anadolu Hastaneleri grubuyla Çalışıyormuş Dr Doğan Turan bey sayfasında öyle yazıyor kendisiyle ekim yaptırmak için telefonla bir görüşmem oldu.Mesafe yüzünden yüz yüze görüşme fırsatım olmadı .
Gönderdiğim Fotolarımın üzerinden verdiği greft sayısı 2500-3000 greft aralığındaydı.
Yani bir günlük işe denk geliyor sanırım.
Ekim fiyatını ise  konusunu işgal ettiğimiz arkadaşla aynı verdi 7000 TL.

2 günlük işede aynı fiyatı aldığını görünce aklımda soru işareti belirdi.
 Ticaretemi döktü demişsiniz evet elbette ki para kazanıcak bu doğal bir durum kamu hizmeti yapmıyor ki.Sadece daha adaletli olabilir bence.
Selamlar kalem yönteminde genelde sizin ekim sayılarında olanlara 2 güne yayabiliyorlar buda sizin için avantaj greftlerin dışarda az kalması şok dökülmeyi azaltır bende öyle oldu enazından. Fiyat konusuna gelince yüz yüze konuşmak daha etkili :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gidişat gayet iyi.
🏇🏇

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gidişat gayet iyi.
Teşekkürler darısı BAŞınıza :)

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba. Enseden alım yaptıkları punchlarin çapı nedir acaba. Hep aynı çapta punchları mı kullanıyorlar. 1 mm ve daha küçük punchlarin iz bırakma ihtimali daha düşük olduğu iddaa ediliyor.
Saygılar hocam

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
99.gün için durum çok iyi hocam

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba. Enseden alım yaptıkları punchlarin çapı nedir acaba. Hep aynı çapta punchları mı kullanıyorlar. 1 mm ve daha küçük punchlarin iz bırakma ihtimali daha düşük olduğu iddaa ediliyor.
Saygılar hocam
Bu konuda bilgim yok hocam.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
99.gün için durum çok iyi hocam
Teşekkürler :)

Zapatista

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları