Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191610 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
henüz erken beklemek gerek sabır diyorum.
şimdi hlc de aynı kalem tekniğini kullanıyor fakat fiyat olarak uçurum var aralarında sizin sonuç netice itibariyle kıyaslama yapmamızı sağlayacak bence.
Kesin sonuç için dediğiniz gibi erken. Ben bekleme konusunda sabırlı biridiyimdir.çokta titiz davranıyorum. Ekimin başarılı olması için elimden geleni yapıyorum gerisi kısmet.Fiyat konusuna gelince çok çeşitlilik var. Bence önceliği ekibin, doktorun kalitesi ve tecrübesi belirlemeli.

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve hocam, doğan hocaya ektiren diğer arkadaşlar fotoğraflarının foruma koyulmasına izin verdi mi? Onlarinkini de merak ettim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve hocam, doğan hocaya ektiren diğer arkadaşlar fotoğraflarının foruma koyulmasına izin verdi mi? Onlarinkini de merak ettim.
Birtanesi buraya kayıt olacak. Olmazsa izin alarak bendeki fotoları paylaşırım.

elvis52

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Çok iyi yapılmış gibi duruyor. Dhi yönteminde yine lokal anestezi mi ?
ağrı sızı durumu nasıl oluyor ?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Çok iyi yapılmış gibi duruyor. Dhi yönteminde yine lokal anestezi mi ?
ağrı sızı durumu nasıl oluyor ?
Teşekkürker. Evet dediğiniz gibi lokal aneztezi yapılıyor. Ağrı eşiğim yüksek benim çok fazla agrı sızı hem olmadı hemde ben fazla hissetmedim. Tek ağrı olayı ekimin 2. Günü donör bölgesine lokal anaztezi yapılırken 5-6 dk bir yanma oldu sonrasında bir sıkıntı olmadı.

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sevenlve hocam yarin 1 aylık fotoğraf atar mısın? Bu arada yarina doğan hocayla Goruşmeye gidiyorum inşallah istanbula. Bakalım kararımız ne olacak?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar yarın atacağım 1 aylık fotoları. Hergün formu takip ediyorum. Hayırlısı olsun hastanede ki ekim yaptıran sinan beyi de görün 5 ayı geçti onun durum.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme yavaş yavaş başladı arkadaşlar.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 aylık fotoğraflar. Şok başladı :)

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tam bir Fiyat - performans ekimi olmuş gibi. Şuan için harika gözüküyor. Ve inşallah harika olarak devam edecek.

Kasım ayı gibi bende düşünüyorum. Zekeriya'yı düşünüyordum ama  senin saçlarında çok iyi görünüyor ve  gidişatın çok önemli forumdaki birçok kişi için (;

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam bir Fiyat - performans ekimi olmuş gibi. Şuan için harika gözüküyor. Ve inşallah harika olarak devam edecek.

Kasım ayı gibi bende düşünüyorum. Zekeriya'yı düşünüyordum ama  senin saçlarında çok iyi görünüyor ve  gidişatın çok önemli forumdaki birçok kişi için (;
İnşallah hem benim, hem de ekim yaptıran herkesin sonucu iyi olur. Ekim  için doktor arayanlara yardımcı oluyorsam ne mutlu bana.(Reklam amacında da değilim yanlış anlaşılmasın sakın) Sonuç için sabırlı olmak gerek daha erken .Kısmet artık.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 10:09:10 Gönderen: sevenlve2260 »

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
25 günlük fotoğraflarına bakıyorum da eğer 6-8 aylar arası çıkan saçlar o şekilde olacaksa sonuç gayet tatminkar olur senin için. Hatta eminim şok dökülme olmasa diye hayıflanmışsındır da :) Donör alanın gayet iyi. Saçların siyah ve kapatıcılığı başarılı. Güzel bir sonuç alınacak gibi görünüyor. İnşaallah hayırlısı olur.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
25 günlük fotoğraflarına bakıyorum da eğer 6-8 aylar arası çıkan saçlar o şekilde olacaksa sonuç gayet tatminkar olur senin için. Hatta eminim şok dökülme olmasa diye hayıflanmışsındır da :) Donör alanın gayet iyi. Saçların siyah ve kapatıcılığı başarılı. Güzel bir sonuç alınacak gibi görünüyor. İnşaallah hayırlısı olur.
Sağolun inşallah olur. Ben elimden geleni yapıyorum gerisi kısmet. İlginize teşekkürler.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 22:22:34 Gönderen: sevenlve2260 »

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim randevu de yaklaşıyor artık :-) 03.08. ve sonraki gün. çok forumlarda görsüm 2 gün ekimler daha iyi oluyor diyorlar ve tutma oranı daha iyi oluyor.

osmansasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende aldım randevu inşaalah herşey güzel olacak.

Facebook Twitter Instagram