Gönderen Konu: 15.06.2016 Medical Park Doğan Turan Bey DHİ ilk gün 2420+ikinci gün 1755 Greft.  (Okunma sayısı 191609 defa)

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekilen saçların büyüyor benim gördüğüm kadar ile, o zaman aslında şok dökülmeden sonra yine büyür diye düşünüyorum
Evet tespitiniz doğru saçlar büyüyor. Bakalım kısmet çok titiz davranıyorum. 24. Gün normal yıkamaya bile geçmedim. Sırt üstü yatmayada devam ediyorum. Ekim yaptıracak arkadaşlara kesinlikle titiz davranmalarını tavsiye ediyorum. İnşallah emeklerimin karşılığını alırım.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takipteyiz gelişmelerden bizleri habersiz bırakmayın. Aynı doktora ekim yaptıracak arkadaslarda deneyimlerini paylaşır ise memnun olurum. Ki bende kalem tekniği ile saç kimine karar vermiş bulunuyorum. Bakalım seçimimiz hangi doktor olacak.
Ekim sonucu konusunda sıkıntı olmaz merak etmeyin. Sonucu hep beraber göreceğiz.Benden önce aynı yerde ektiren 3 kişi, benden sonra ektiren 2 kişiyi takip ediyorum. İzin verirlerse onlarında fotolarını paylaşabilirim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdiye kadar ki durum mükemmel :)
:) inşallah sizinde çok iyi olur.

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Takipteyiz gelişmelerden bizleri habersiz bırakmayın. Aynı doktora ekim yaptıracak arkadaslarda deneyimlerini paylaşır ise memnun olurum. Ki bende kalem tekniği ile saç kimine karar vermiş bulunuyorum. Bakalım seçimimiz hangi doktor olacak.
Ekim sonucu konusunda sıkıntı olmaz merak etmeyin. Sonucu hep beraber göreceğiz.Benden önce aynı yerde ektiren 3 kişi, benden sonra ektiren 2 kişiyi takip ediyorum. İzin verirlerse onlarında fotolarını paylaşabilirim.

Hayırlı olsun hocam. Ekim hoşuma gitti. Neden hepsini bir günde ekmediler merak ettim. 2 günde ekim olunca size sıkıntı olmadı mı? Aynı yerde ektiren başkalarının paylaşımlarını nereden takip ediyorsunuz bu sitede varsa link atar mısınız?

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hayırlı olsun hocam. Ekim hoşuma gitti. Neden hepsini bir günde ekmediler merak ettim. 2 günde ekim olunca size sıkıntı olmadı mı? Aynı yerde ektiren başkalarının paylaşımlarını nereden takip ediyorsunuz bu sitede varsa link atar mısınız?
Teşekkürler. Kalem tekniği ile ekim yapıldığı için  belirli bir limiti var.Ekimi 2 güne yaymaları avantaj.  1. si Miktomotoru yavaş kullanıyor donör bölge fotoğraflarda da görüldüğü gibi çabuk toparlıyor. 2. si Greftler dışarıda daha az kaldığı için tutma şansını arttırıyor vede takip ettiğim arkadaşlarda da gördüm şok dökülme daha az oluyor. 2 gün ekim olması ben de bir sıkıntı olmadı.Benim ağrı eşiğim yüksektir  ama 2. Gün donör bölgesine anaztezi igneleri yapılırken biraz canım yandı :) takip ettiğim arkadaşlar ben ekim yaptırmadan önce  ve halen devam ediyorlar watsaaptan fotoğraf gönderiyorlar. Birisi ile görüştüm buraya kayıt olacağını söyledi.

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Burası epey aklıma yattı hocam. Önümüzdeki hafta istanbula 3 yere Goruşmeye gideceğim. Bir tanesi kesinlikle bu olacak. Hakkımızda hayırlısı. Şok dökülme başladı mı? Yeni fotoğraflar ekleyebilir misiniz?

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada rapor konusunda yardımcı oluyorlar mı? Malum ekimden sonra en az 10 gün işe gitmek istemez kimse.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada rapor konusunda yardımcı oluyorlar mı? Malum ekimden sonra en az 10 gün işe gitmek istemez kimse.
Rapor cok onemli.
Benimde en buyuk problem bu.
Yillikizin 0. Rapor lazim.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Burası epey aklıma yattı hocam. Önümüzdeki hafta istanbula 3 yere Goruşmeye gideceğim. Bir tanesi kesinlikle bu olacak. Hakkımızda hayırlısı. Şok dökülme başladı mı? Yeni fotoğraflar ekleyebilir misiniz?
Doğan hoca ile görüşmenizde fayda var gittiğinizde hastane personelinden sinan beyin ekimi 5. Ayında onuda görebilirsiniz. Şok dökulme tam anlamı ile başlamadı. Rapor konusunda yardımcı oluyorlar.

Ramo2634

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hergün bakıyorum konunuza ekiminiz çok sağlam olmuş şuan için. İnşallah sonuda güzel olur. Şuanki görüntü 20-30 binlik doktorların yaptığı ekimle aynı bana göre :) takipteyim
Asuman Hair Saç ekim merkezi sonuçları

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hergün bakıyorum konunuza ekiminiz çok sağlam olmuş şuan için. İnşallah sonuda güzel olur. Şuanki görüntü 20-30 binlik doktorların yaptığı ekimle aynı bana göre :) takipteyim
aynen katılıyorum takipteyim

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah o kadar emek verdim. benim ve herkesin iyi sonuçlar alması dileği ile.

sevenlve2260

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
25. Gün Arkadaşlar ara ara dökülme olsada, tam anlamı ile şok dökülme başlamadı

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
henüz erken beklemek gerek sabır diyorum.
şimdi hlc de aynı kalem tekniğini kullanıyor fakat fiyat olarak uçurum var aralarında sizin sonuç netice itibariyle kıyaslama yapmamızı sağlayacak bence.

Facebook Twitter Instagram