Gönderen Konu: IGF 1 ( insulin benzeri buyume faktörü) HAKKINDA BILGISI OLAN VAR MI ?  (Okunma sayısı 16253 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kaç seans yapılması gerekiyor bu ıgf nin bilgisi olan varmı.

En az 4 yada 5 seans olarak tahmin ediyoru
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şimdi araştırdım diyabetli hastalarda kansere sebep olan faktör olarak görüldüğü makalelerde söyleniyormuş.iyi araştırıp doktora sormak gerekir.

cmlytm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Igf 1 Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Muhib

• Full Member
Igf 1 Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Ekimin 3.ayı bitti.. 3 seans kullandım.. ilk ikisinde birşey farketmedim ama 3. İle saçlarda hızlı bir çıkış hissi uyandı.. bakalım aralıkta 4.seans var.. 4.seans sonrası farkı görürsünüz diyorlardı.. izleyip görcez..

cmlytm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ayda 1 kere mi yapılıyor bu işlem? ben ilk başlarda 2 şer hafta arayla okudum ama süreç nasıl bilmiyorum.

Muhib

• Full Member
Ayda 1 kere mi yapılıyor bu işlem? ben ilk başlarda 2 şer hafta arayla okudum ama süreç nasıl bilmiyorum.

Kişiye göre değişiyor.. toplam 8 seans öneriyorlar..
saç ekim yaptırdıysanız ayda bir

Normal saçlarınızı korumak istiyorsanız 4seans haftada bir sonraki 4seans 2haftada bir olmak üzere toplam 3ayda

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buna bu kadar para vereceğine hayvansal gida almayin IGF-1 düşmesinin tek sebebi hayvansal gıdalar. Zaten tüm hastaliklarin sebebi iflamasyon bunuda sebebi hayvansal gidalar. Zaten insanlarin gerek çene yapisi gerek diş yapisi gerekse sindirim sistemi  hayvansal gidalara uygun değil. Bunu en büyük kanıtı kolestroldur . Ayni zamanda kolestrol dht dedesidir. Köpeğe yumurta yedirdiğinde hic sıkıntı olmazken bir ay boyunca tavşana günde bir yumurta yedirdiğinde bir ay sonunda tavşan kolestrolünde yükselme olmuştur

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buna bu kadar para vereceğine hayvansal gida almayin IGF-1 düşmesinin tek sebebi hayvansal gıdalar. Zaten tüm hastaliklarin sebebi iflamasyon bunuda sebebi hayvansal gidalar. Zaten insanlarin gerek çene yapisi gerek diş yapisi gerekse sindirim sistemi  hayvansal gidalara uygun değil. Bunu en büyük kanıtı kolestroldur . Ayni zamanda kolestrol dht dedesidir. Köpeğe yumurta yedirdiğinde hic sıkıntı olmazken bir ay boyunca tavşana günde bir yumurta yedirdiğinde bir ay sonunda tavşan kolestrolünde yükselme olmuştur

ne yapalım o zaman veganmı olalım,vegan olmak çok zor ya bir tane hizmetçi lazım her gün menü, alışveriş, hazırlık falan yapması  yoksa gün boyu ne yiyip ne içeceğiz ile uğraşmak lazım ;D

unverm

• Hero Member
Dünyanın en sağlıklı yiyeceği olan yoğurt hayvansal gıda. Çok yanlış bi düşünce bence.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dünyanın en sağlıklı yiyeceği olan yoğurt hayvansal gıda. Çok yanlış bi düşünce bence.

İnflamasyona  sebep olan yiyeceklerin başinda yoğurt geliyor. Lütfen ezberletilmiş şeylere inanmayın ,hayatımın en dinç en sağlıklı  dönemimini veganken yasadim
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2019, 17:35:45 Gönderen: mem »

hyperKel

• Hero Member
İnflamasyona  sebep olan yiyeceklerin başinda yoğurt geliyor. Lütfen ezberletilmiş şeylere inanmayın ,hayatımın en dinç en sağlıklı  dönemimini veganken yasadim

peki vegan olmak için nasıl beslenmemiz gerekiyor banada epey zor geliyor,bir defa hiç retsorantlara falan gitmemek lazım.sabah ayrı akşam ayrı menü uğraş isteyen bir iş değilmi.

Muhib

• Full Member
Bugün 4.igf yaptırdım.. yöntem değiştirmişler..
Önce kafayı dezenfekte ediyorlar.. sonra uyuşturan bir krem sürüyorlar.. kremin etkisini göstermesi için 10-15 dk bekliyorsun.. dermoroller gibi bir cihaz getirmişler.. kafaya saniyede 5-6 vuruş yapıyorlar.. tüm tepe bölgesini 2 sefer o vuruşlarla tahriş ediyorlar.. sonra igfyi iğnesiz şırıngayla kafaya döküp masajla yayıyorlar.. derinin emilimini artırıp igfnin daha fazla tesir edeceğini söylediler.. 24 saat yıkmamamı tavsiye ettiler.. bakalım nasıl bir etki gösterecek..
video da çektim ancak buraya videoyu nasıl yükleyeceğimi bulamadım..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bugün 4.igf yaptırdım.. yöntem değiştirmişler..
Önce kafayı dezenfekte ediyorlar.. sonra uyuşturan bir krem sürüyorlar.. kremin etkisini göstermesi için 10-15 dk bekliyorsun.. dermoroller gibi bir cihaz getirmişler.. kafaya saniyede 5-6 vuruş yapıyorlar.. tüm tepe bölgesini 2 sefer o vuruşlarla tahriş ediyorlar.. sonra igfyi iğnesiz şırıngayla kafaya döküp masajla yayıyorlar.. derinin emilimini artırıp igfnin daha fazla tesir edeceğini söylediler.. 24 saat yıkmamamı tavsiye ettiler.. bakalım nasıl bir etki gösterecek..
video da çektim ancak buraya videoyu nasıl yükleyeceğimi bulamadım..

Yotuba koyarsan burda link atarsan çıkar
Global Moderator

sade_americano

• Sr. Member
buyume hormonlari kanser riski varsa direkt kansere ceviriyor, dikkat;i olmanizi oneririm

Facebook Twitter Instagram