Gönderen Konu: IGF 1 ( insulin benzeri buyume faktörü) HAKKINDA BILGISI OLAN VAR MI ?  (Okunma sayısı 16246 defa)

schizoparanoid

• Yeni üye
  • *
Prospective studies have shown that higher circulating concentra-
tions of insulin-like growth factor 1 (IGF-1), insulin-like growth
factor 2 (IGF-2), and insulin-like growth factor binding protein-3
(IGFBP-3) are associated with an increased risk of prostate cancer,
colorectal cancer, and premenopausal breast, and ovarian cancer
(Lukanova et al, 2002; Renehan et al, 2004). Aetiological
importance has been attributed to these associations, and it has
been suggested that they may be of value in screening for these
cancers.
We here report results on measurements of IGF-1, IGF-2, and
IGFBP-3 from the British United Provident Association (BUPA)
prospective study, based on 1051 new cases of cancer at 14
different cancer sites, and we combine the results on prostate,
colorectal, and lung cancer with those from published studies in a
meta-analysis.

Kanser riskini artırdığını söyleyen birçok makaleden biri. Özellikle meme, kolorektal, akciğer ve prostat.

Bu da makalenin doisi.

doi:10.1038/sj.bjc.6603200

Portraitpeople

• Full Member
Kanser olayı da ilginç. Büyüme hormonunda kanser riski olup olduğunu ya da olmadığını nerden bileceğiz?
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

nickmickyok

• Sr. Member
Steroid etkisi gibi mi yani? İyi huylu hücreler büyürken kanserli hücrelerde büyüyor anladığım kadarıyla bu yöntemde bizımla değıl malesef.

yeesuzcries

• Sr. Member
Şimdi kanser hücreleri saç a iyi geliyor sigara da bi nevi saç dostu diyebiliriz igf+sigara ile saç sorunu kalmaz diyebiliriz ozaman
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Bozok856

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi yapıldığında mevcut saçların kayıp oranı nı ciddi oranda azaltıyor, ekim sonrasında çıkışlar çok süratli oluyor.Ekim sürecini ciddi oranda olumlu yönde etkilediği aşikar. Bilgehan Aydının yaptığı markayı yurt dışından çok daha makul fiyata getirttim, kendim uyguluyorum derma stamp ile. 3 seans sonrası ekim yaptıracağım devamında da 5 seans yapacağım.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ekim öncesi yapıldığında mevcut saçların kayıp oranı nı ciddi oranda azaltıyor, ekim sonrasında çıkışlar çok süratli oluyor.Ekim sürecini ciddi oranda olumlu yönde etkilediği aşikar. Bilgehan Aydının yaptığı markayı yurt dışından çok daha makul fiyata getirttim, kendim uyguluyorum derma stamp ile. 3 seans sonrası ekim yaptıracağım devamında da 5 seans yapacağım.

Nereden ve nasıl aldınız hocam?

Kocerc

• Saç ekimi sürecim
  • Full Member
    • Saç ekim sürecim

Nereden nasıl aldınız bilgi paylaşabilir misiniz?

Bende 1 Eylül 2020 skt li buldum cokda ucuza verdiler ama almadim nenolur ne olmaz diye

Bozok856

• Yeni üye
  • *
Ecza deposu olan bir arkadaşımın vasıtası ile getirttim. Saç ekimim yapıldı, bugün 28.gün.21.günde ilk igf yi kendim uyguladım sadece tropikal olarak sürdüm, herhangi bir mikro iğneleme yapmadım, çünkü halen saç derisi tam olarak iyileşmedi.40.gün dermastamp ile hafif iğneleme yapıp uygulayacağım. 21.günde yaptığımın bence faydasını gördüm 16.gün şok dökülme başlamıştı, İGF den sonra yok denecek kadar az dökülme devam ediyor. Bakalım süreç ne gösterecek.

kelboy85

• Hero Member
Ecza deposu olan bir arkadaşımın vasıtası ile getirttim. Saç ekimim yapıldı, bugün 28.gün.21.günde ilk igf yi kendim uyguladım sadece tropikal olarak sürdüm, herhangi bir mikro iğneleme yapmadım, çünkü halen saç derisi tam olarak iyileşmedi.40.gün dermastamp ile hafif iğneleme yapıp uygulayacağım. 21.günde yaptığımın bence faydasını gördüm 16.gün şok dökülme başlamıştı, İGF den sonra yok denecek kadar az dökülme devam ediyor. Bakalım süreç ne gösterecek.
Surec hakkinda update yap surekli. merak ediyorum bu igf yi

YiğitKral

• Yeni üye
  • *
bahsini yaptığınız şey mezoterapi. Almanyada doktor bir akrabam var bu tarz ilaçların böbreklere zarar verdiğini söylemişti. kaş yaplım derken göz çıkartmayalım

Muhib

• Full Member
Ben kafaya iğne şeklinde enjekte ettirdiğim yan etki olarak penis kalınlaşması yaşadım.. ama dermoroller ile yapılanlarda etki sadece saçta kalıyor..

Beydo

• Yeni üye
  • *
Igf 1 Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Bilgehan Aydın'da ekim yaptırdım tam 6 ay oldu ekimden 1 ay sonra igf 1 seans ucretsizdi. yani şuan saclarim gelişimini nerdeyse tamamladı ki 6 ayım daha var daha ne kadar dolabilir kafam. Ben ekibin profluguna yoruyorum ama igf bir katkı sağladığımi buna bilemem ama maddi olanagim olduğu anda 2,3 seans yaptıracağım
Ekimleri bu kadar guvenilirse igf sahte bir işlem değildir diye düşünüyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Boş beleş   faydasiz. .

muraty_55

• Jr. Member
  • **
İGF1 NASIL EDİNEBİLİRİZ ACABA ? ŞEHİR DIŞINDAYIZ
  • Yaşınız 34

Facebook Twitter Instagram