Saç Ekimi Sonuçları
Aynen hocam bendede,aynı şeyler var,vücudumda kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı
merhaba arkadaşalar be 4 aydır trichoplus kullanıyorum,ve vucudumda benek benek kan lekeleri çıkmaya başladı,acaba bu ilaçla alakası varmı? başınıza geldimi bu durum..
Geçmiş olsun dostum, belki kişiden kişiye değişebilir ama benimde yaklaşık 4 ay oldu, bende aynı ilacı kullanıyorum bende birşey yok açıkçası(çok şükür)Ben kilo aldım ilaçtan sonra, sizde öyle bir durum oldumu?
Resim paylaşabilir misiniz
Trichoplus kullanıyorum arkadaşlar.Yan etki olarak göğüs büyümesi yan etkisi yaşayan varmı. Bende galiba böyle bi sorun oldu yada kilo aldığımdan göğüslerim büyüdü bırakmalımıyım. Varmı buna benzer bi sorun yaşayan
Yok mu bu ürünün içeriğinin dozajlarının resmini atacak biri?
googlea trichoplus içerik yazdım gene bizim site çıktı ordan aldım içeriği biotin, ginkgo biloba, panax ginseng, keratin, saw palmetto, folik asit, çinko, demir, üzüm çekirdeği, selenyum, at kuyruğu, vitamin ve mineral komplekshttps://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4782.0
Hocam sağol ama o konuyu gördüm. O yazdığın içeriklerin dozajlarını merak ediyorum benMesela Saw Palmetto kaç mg var, Biotin kaç mg var gibi